Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
heeeeeee? nie widziales reklamy z mix plusa czy jak?
o co kurna chodzi z tym kopytkiem? Widzialam te reklame, wkurza mnie. Ale dalej nie wiem czemu kopytko i o co chodzi. Chyba ze wlasnie o to chodzi. Albo o pieniądze
na coraz to nowe reklamy vaniszy i innych proszków nie zwracam już nawet uwagi - dla zdrowia i komfortu psychicznego
a z fajnych reklam to ostatnio Dog in the fog i reklama co żubry piszczą trawą puszczy
a co do rodziców: mnie się udało, bo nie mieli żadnych niespełnionych ambicji wobec mnie i nie czytaja moich listów itp. Jedna tylko rzecz, że trochę mnie za krótko trzymali i czasami teraz to mi przeszkadza troche w normalnych relacjach z ludzmi :]
Valhalla napisał(a):heeeeeee? nie widziales reklamy z mix plusa czy jak?
Z kopytkiem nie widzaiłem. Ale to daletgo że ja bardzo mało tv odglądam i o wszystkich fajnych reklamach dowaduję się ostatni.
Kurde czy tylko ja tu nie oglądam WCALE telewizji?! tak czytam i czytam ten temat i nie mam pojęcia o co chodzi

kojarze tylko to co leci w przerwach meczy(raz na ruski rok jakiś footbol się zdarzy obejrzeć, poza tym nic)
a ja co? ogladam wiadomosci i najslabsze ogniwo i haha na wspolnej

a widzialam

Mnie najbardziej denerwują reklamy, w których ruchy warg nie są zsynchronizowane ze słowami reklamy (zagraniczna produkcja, teksty tylko polski)!! WRRRRRR
Tomash napisał(a):Kurde czy tylko ja tu nie oglądam WCALE telewizji?!
Nie, nie tylko Ty

Pandora napisał(a):Tomash napisał(a):Kurde czy tylko ja tu nie oglądam WCALE telewizji?!
Nie, nie tylko Ty 
Własnie

Mi TV nie jest potrzebna, czasem szkoda reklam tylko ;]
No po co mi telewizja, skoro wiadomości pogodę i takie tam mam na necie czy w radiu, filmy oglądam na kompie albo DVD, a żadnych ciekawych(dla mnie) seriali w tej chwili nie ma.
Debilne reklamy? Większość jest taka - co tu dużo mówić.
Ale do moich ulubionych zaliczają sie te Sunsilku i butów (Adidas/Nike/lub inne -nie pamiętam)...
Zajebosta jest najnowsza reklama Tyskiego :]
najgorsze są reklamy przedmiotuf od tych tam dolnych kobiecych spraw

to są bardzo przydatne przedmioty
Scully napisał(a):to są bardzo przydatne przedmioty
Scully ma racje

goofi napisał(a):Scully napisał(a):to są bardzo przydatne przedmioty
Scully ma racje

ale czasami sa tak reklamowane , że człowiekowi sie wszystkiego odechciewa ......
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17