• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wasze podejście...

miłość - to coś chyba istnieje... Idea Wink
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):miłość - to coś chyba istnieje... Idea Wink

NAPEWNO istnieje.
Gdyby nie miłość najprawdopodobniej by nas tu nie było ;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

ludzie, istnieje. jakkolwiek jej nie nazwiecie. nie ma się co sprzeczać.

a o miłości na ogół nie mówię.
bo po co.
nie o to przecież chodzi.
Odpowiedz

właśnie, lepiej kochać niż gadać Surprised

jeśli rozmawiam o miłości to tylko wtedy kiedy mnie na to nastrój chwyci, dzis go nie mam więc siedzę cicho
Odpowiedz

deathless napisał(a):

NAPEWNO istnieje.

czyżbyście znaleźli swoją "drugą połówkę" że tak prawicie...? pogratulować można, a ja się jeszcze pomęczę (dokładnie) do końca tego roku szk.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

wydaje mi sie ze jest...
ale nie znalazlam jeszcze swojej "drogiej polowki"...<wzdycha> Sad
Odpowiedz

velvetova napisał(a):wydaje mi sie ze jest...

jest , mozesz mi wierzyć na słowo Wink tylko trza się dobrze rozejrzeć ...
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

a najgorsze jest to, że "wpadasz" wtedy, jak za wszelką cenę chcesz mieć św. spokój... i teraz się męcz Evil or Very Mad
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Frustra napisał(a):
deathless napisał(a):

NAPEWNO istnieje.

czyżbyście znaleźli swoją "drugą połówkę" że tak prawicie...? pogratulować można, a ja się jeszcze pomęczę (dokładnie) do końca tego roku szk.

Ja też się męczęWink
Jakoś ten koleś chce teraz to wszystko naprawić no ale sama nie wiem...
wolałabym już zapomniećSad
to jest strasznie męczące.
No ale napisałam, że NAPEWNO, bo to prawdaSmile
Powiesz mi, że miłość nie istnieje?Smile
My God is beautiful.
Odpowiedz

deathless napisał(a):Powiesz mi, że miłość nie istnieje?Smile

nie powiem "NIE", ale czasem np. dziś - zastanawiam się po cholerę ona jest...

"Miłość to jedyna doskonała rzecz w życiu. Owszem, boli czasem tak bardzo, że człowiek ma ochotę umrzeć. Ale kochać kogoś, stracić go, to cena, którą płacimy za przywilej należenia do drugiej osoby. Nikt nie chce żyć bez miłości i nieważne, jak bardzo może to potem boleć."

...szkoda że ta cena jest tak wysoka. Myślałam, że mi już "przeszło" ale coś czuję, że to nie koniec, a koniec wieleby ułatwił. To co z tym Waszym "podejściem"?
Odpowiedz

...
Odpowiedz

SPoCo napisał(a):jakjestem juz prawie pewna ze to jest/bylo 'to' [czyt. milosc] to nastepnym razem okazuje sie ze kazde kolejne uczucie jest mocniejsze, jakby dojrzalsze...
Mam tak samo...

SPoCo napisał(a):z jednej strony nikomu zle nie zycze, ale nie moge powiedziec ze ciesze sie ich szczesciem.
I tu miałam tak samo... jednak poznałam innego kolesia (na nieszczęśćie? Sad ) i mam powyższą sytuację...
My God is beautiful.
Odpowiedz

Jeśli jest coś takiego jak miłość to odemnie niech spierdala, nic pozytywnego to mi nigdy nie przyniosło.
(proponuje związki z rozsądku)
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):Jeśli jest coś takiego jak miłość to odemnie niech spierdala, nic pozytywnego to mi nigdy nie przyniosło.
(proponuje związki z rozsądku)

nuuda i nieszczerość ...
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

Cytat:nuuda i nieszczerość ...

Dziwne podsumowanie, jasniej prosze.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz