Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Wypowiadajcie sie na temat tej super kapeli
fajnie grają , ubóstwiam "Thunderstruck"
Na AC/DC to ja się wychowałem.Poza tym,że to dla mnie rock'n'rollowy autentyk (zwłaszcza z Bonem Scottem) to nie mam nic do dodania.Trzeba posłuchac i już.
Lubię ich bardzo. Uwagę przykuwa przy tym zachowanie sceniczne Angusa

A ja nie przepadam

Podobają mi się tylko niektóre piosenki.
O AC/DC mógłbym gadać całe lata i bym się nie znudził, ale tak na prawdę tego trzeba posłuchać. Głos Bona Scotta jest niesamowity. Brian Johnson nie dorasta mu do pięt aczkolwiek niektóre kawałki z nim są dobre(Stiff Upper Lip to chyba najlepszy album z nim). Poza tym bracia Young. Malcolm świetne riffy wymyślał. No i Angus. Niesamowity showman i świetny gitarzysta. Reszta kapeli gra dobrze bez wychylania. Każdy ma swoje miejsce

Lubię kilka kawałków,ale za wokalem nie przepadam.Na koncertach dają niezłe show

sądze że jest super

moj ulubiony zespol rock'n rollowy,zawsze sie zastanawiam czemu zawsze graja ,znaczy slychac ich piosenke,nie wien,ktora,nie pamietam tytulu,ale zawsze przed wystepem Metallici,ja puszczaja,czy ktos wie ktore to?? no,ale super zespol,porzadny z klasa

Świetni są mogę ich słuchać bez końca 8)
Wiecie jak obrońcy moralności (nawiedzeni katole) rozszyfrowali AC/DC?
AntiChryst/Devil'sChild
A pozatym kapela spoko.
Tomash napisał(a):Slayerd napisał(a):Wiecie jak obrońcy moralności (nawiedzeni katole) rozszyfrowali AC/DC?
AntiChryst/Devil'sChild
A pozatym kapela spoko.
Ja słyszałem o: "AntiChrist/Death to Christ" 
A ja o Anti-Christ/Dead-Christ

Hej jeśli jesteś prawdziwym fanem AC/DC takim jak ja, to koniecznie musisz zajrzeć na stronę
http://www.acdcmania.republika.pl Dowiesz się tam wszystkiego o tej najlepszej kapeli. Zapraszam!
moze mi ktos przeslac ich kawalki??
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14