01-27-2005, 01:28 PM
01-27-2005, 02:46 PM
Jak dla kogo
Ja np nie mam zamiaru kupowac orginalnej płyty żeby raz na kwartał posłuchać dwóch piosenek z albumu

02-01-2005, 12:51 AM
Są nieżli i mają swój specyficzny klimat, wyobrażcie sobie, że kiedyś wpadłem na przesłuchanie do kapeli która czciła AC/DC, pośpiewałem, pośpiewałem daleko mi było do oryginału i pamiętam jak sobie gardło żdzierałem na TNT,i po jakiejś godzince mnie pożegnali

03-15-2005, 07:14 PM
wlasnie 5 raz,powtarzam 5 raz,ogladnelam sobie AC/DC Let There Be Rock...nie moge,Angus rozwala,z tym swoim lataniem po scenie,a reszta to jakies sztywniaki,biedny musi za nich odwalac robote,a publika tez jakies sztywniaki,tylko OOO,na koniec piosenki.
ja bym tym fanom pokazala jak to sie robi

03-15-2005, 07:40 PM
metallgirl napisał(a):wlasnie 5 raz,powtarzam 5 raz,ogladnelam sobie AC/DC Let There Be Rock...nie moge,Angus rozwala,z tym swoim lataniem po scenie,a reszta to jakies sztywniaki,biedny musi za nich odwalac robote,a publika tez jakies sztywniaki,tylko OOO,na koniec piosenki.ja bym tym fanom pokazala jak to sie robi
![]()
![]()
Jeśli chodzi Ci o"let there be rock - the movie - live in Paris", tonie ma się co dziwić, bo ten koncert jest z 1980, kiedy to pogopodobne tańce były jeszcze w powijakach

03-15-2005, 08:03 PM
nie tam sa piosenki z kilku koncrtwo,ze Szkocji,Holandi,Australii,Hiszpani,USA i szwabow,najlepsze bylo z hiszpani 75% widowni to byla mlodziez po 70 roku zycia 

03-15-2005, 08:15 PM
Są świetni.
Jedna z 3 moich ulubionych kapel.. chociaż zajmują 3 miejsce ;]
Jedna z 3 moich ulubionych kapel.. chociaż zajmują 3 miejsce ;]
03-15-2005, 08:56 PM
metallgirl napisał(a):nie tam sa piosenki z kilku koncrtwo,ze Szkocji,Holandi,Australii,Hiszpani,USA i szwabow,najlepsze bylo z hiszpani 75% widowni to byla mlodziez po 70 roku zycia
Acha, bo właśnie niedawno ukazało się to DVD, ale to chyba jakiś video - bootleg, bo wytwórnia jakaś dziwna, i cena też podejrzanie niska - 30 zł w Media Markcie, ale i tak to kupie

03-15-2005, 09:29 PM
A wracając do tematu.... zacząłem ich słuchać stosunkowo niedawno i cóż, same pozytywne wrażenia
z tego co słyszałem do tej pory to najbardziej przypadły mi do gustu "Whole Lotta Rosie" i "The Jack"
oczywiście z panem Scottem na wokalu
Świetny zespół 

03-15-2005, 09:31 PM
Ac/Dc super kapela...moj ulubiony utwor to Whola Lotta Rosie...
03-16-2005, 01:20 PM
Coz ja to pozyczylam od kolezanki,i napewno nie kupila tego w Polsce...ale na opakowaniu dvd pisze(watpie czy to bootlgi,bo pisze,ze koncerty sa krencone przez stacje telewizyjne danego kraju)...a pisze jakas firma "FNM Falcon Neue Medie"(domyslmy sie ,ze szwabska),coz z tylu jest setlista,z danych koncertow ,w danym panstwie,jak juz wczesniej wymienialam,pisze made in UE,coz trwa 98 min,co jeszcze mam dodac???sprzodu jest angus z gitarka w bordowym mundurku szkolnym i pisze"AC/DC Let There Be Rock",mozliwe,ze cena jest niska,bo sa to tylko zlepki,fragmenty z kilku koncertow na przelomie lat 1976-1980... 

03-16-2005, 03:59 PM
metallgirl napisał(a):Coz ja to pozyczylam od kolezanki,i napewno nie kupila tego w Polsce...ale na opakowaniu dvd pisze(watpie czy to bootlgi,bo pisze,ze koncerty sa krencone przez stacje telewizyjne danego kraju)...a pisze jakas firma "FNM Falcon Neue Medie"(domyslmy sie ,ze szwabska),coz z tylu jest setlista,z danych koncertow ,w danym panstwie,jak juz wczesniej wymienialam,pisze made in UE,coz trwa 98 min,co jeszcze mam dodac???sprzodu jest angus z gitarka w bordowym mundurku szkolnym i pisze"AC/DC Let There Be Rock",mozliwe,ze cena jest niska,bo sa to tylko zlepki,fragmenty z kilku koncertow na przelomie lat 1976-1980...
Czyli myślimy o tym samym

Dzem: No przeciez to na temat bylo chyba.. ;]
03-16-2005, 08:32 PM
Od tego zespołu w sumie zaczynałem, dziadek mi to na winylach puszczał... to były czasy...
03-29-2005, 05:02 PM
Mój ulubiony kawałek AC / DC to Money Talks oraz Highway To Hell 8) 

06-18-2005, 08:46 PM
Wspaniały zespół, co tu dużo mówić 8)