06-18-2005, 09:03 PM
08-09-2005, 07:10 PM
Są genialni. Świat byłby gorszy, gdyby nie ich kawałki. Uwielbiam ich sluchac. Nie znam dokladnie ich histori i dyskografi, ale to mi niepotrzebne. mam i znam ich muzyke i to jest najwazniejsze i najpiekniejsze. Jednak stawiam ich na 2 miejscu moich ulubionych kapel z daa[aaa]aawnych czasow. Na pierwszym miejscu stoi LZ! xdddddddddd
08-09-2005, 07:27 PM
Jeden z pierwszych zespołów moich młodych lat.Klasyka.

11-10-2005, 09:01 PM
Jeden z moich ulubionych zespołów...Charakterystyczny głos Scota , Gitara angusa...Ulubione Płyty to "Back in Black" i "Highway to Hell"
11-10-2005, 09:13 PM
Nevermore napisał(a):A ja dla odmiany nie przepadam za AC/DC. Nie rozmumiem dlaczego, ale ich twórczość po prostu mi nie wchodzi. W ogóle tego nie rozumiem
teraz rozumiem, bylem po prostu glucha pizda.Sa zajebiście i koniec.
11-10-2005, 09:17 PM
Brawo za konstruktywną samokrytykę
11-10-2005, 10:35 PM
Nevermore napisał(a):Nevermore napisał(a):A ja dla odmiany nie przepadam za AC/DC. Nie rozmumiem dlaczego, ale ich twórczość po prostu mi nie wchodzi. W ogóle tego nie rozumiem
teraz rozumiem, bylem po prostu glucha pizda.Sa zajebiście i koniec.
no:] lepiej pozno niż wcale

11-11-2005, 08:22 PM
Lubie , mozna powiedzieć ze nawet bardzo lubie . Bon Scott to naprawde dobry wokalista . Za to nie wiem dlaczego takim "kvltem" obdarza sie Angusa Younga . Oprocz szlonego zachowania scenicznego (ktore szczerze uwielbiam
) nie mial zbyt wiele do zaoferowania swoja gra .
Moje ulubione albumy to "Highway To Hell" (zdecydowanie mój ulubiony) , "Back In Black" i "DDDDC") . Lubie takze "Let There Be Rock" ale juz nie tak bardzo jak te pierwsze 3 albumy . Mieli (jak wiekszosc zespolow z tamtych lat) spadek formy w latach 80 , ale nie zmienia to faktu , ze wplyw na muzyke mieli ogromny i nie zapomni sie o nich . Zawsze beda zyc , a raczej ich muzyka
.

Moje ulubione albumy to "Highway To Hell" (zdecydowanie mój ulubiony) , "Back In Black" i "DDDDC") . Lubie takze "Let There Be Rock" ale juz nie tak bardzo jak te pierwsze 3 albumy . Mieli (jak wiekszosc zespolow z tamtych lat) spadek formy w latach 80 , ale nie zmienia to faktu , ze wplyw na muzyke mieli ogromny i nie zapomni sie o nich . Zawsze beda zyc , a raczej ich muzyka

11-12-2005, 06:52 AM
W pierwszej sekundzie kiedy ich usłyszałam troche mnie odrzuciło, ten głos.. Ale już po paru następnych chwilach wiedziałam, że muszę mieć ich płytę. Każdy powinien ich znać, no niekoniecznie lubić, ale znac !!
11-12-2005, 08:16 AM
Pierwsza porządna kapela, którą miałem okazję usłyszeć - z pirackich taśm sprzedawanych na bazarkach, nie inaczej.
Od razu polubiłem i do dziś mnie trzyma.

11-13-2005, 07:51 PM
moj dziadek jest ich zapalonym fanem.. pokazywal mi pare piesni ale niestety nie znam tytułów 

11-13-2005, 08:26 PM
Angel of death napisał(a):moj dziadek jest ich zapalonym fanem.. pokazywal mi pare piesni ale niestety nie znam tytułów
yeaaah 8) pogratulować dziadkowi gustu

11-13-2005, 08:35 PM
Kurna, wczoraj odkurzyłem DDDDC i ta plyta niszczy!Tytulowy kawałek i Rocker dokonuja totalnej anihilacji mojej kory mozgowej!Mistrzostwo świata! Wreszcie odkrylem AC/DC, trza zbierac kase na oryginaly 

11-13-2005, 08:41 PM
Nevermore napisał(a):Kurna, wczoraj odkurzyłem DDDDC i ta plyta niszczy!Nie inaczej

11-13-2005, 09:03 PM
AC/DC..dobra rzecz. Nieznam wszystkich płyt a ztych co znam najbardziej lubie Back in Black.
Mam takie pytanie. Była tu mowa o tym DVD ktore mozna za 30 zł kupic w MM...dobre to jeste??
Mam takie pytanie. Była tu mowa o tym DVD ktore mozna za 30 zł kupic w MM...dobre to jeste??