12-12-2006, 01:47 PM
12-12-2006, 09:39 PM
Kacza napisał(a):A co wy Kurwa chcecieJa chcę żebyś częściej pisał takie patosowe pościki. Aż się łezka w oku kręci.
12-13-2006, 03:14 PM

12-13-2006, 03:21 PM
Kacza napisał(a):Ja tymbardziej.Spoko zrobie to dla ciebie. Aż sie wzruszyłem
Cytat: a tak wogóle to oczym się tu gada ?? Myslałem że o AC/DC.Widać źle myślałeś. Tu właśnie wygłaszamy patosowe mowy na 1 listopada, a ac/dc to taka podpucha
12-24-2006, 01:43 PM
Kacza napisał(a):To moze niech ktoś mi powie jeśli wie ile byłu perkusistów w historii AC/DC ??
Bodajże sześciu??

Też wielbiam AC/DC

Mimo małej różnicy wolę wokal Bona Scotta

12-24-2006, 01:54 PM
Angel_of_darkness napisał(a):Mimo małej różnicy wolę wokal Bona Scottamałej ?

12-24-2006, 02:39 PM
Jej, tak mi się napisało.
Kiedyś (jak zaczynałam ich słuchać, a nie interesowałam się zbytnio historią zespołu) to nawet nie wiedziałam że było aż trzech wokalistów... :? Coś było inaczej między niektórymi kawałkami, ale nie wiedziałam co
A więc śpiewają podobnie, a jednak wolę Scotta
Kiedyś (jak zaczynałam ich słuchać, a nie interesowałam się zbytnio historią zespołu) to nawet nie wiedziałam że było aż trzech wokalistów... :? Coś było inaczej między niektórymi kawałkami, ale nie wiedziałam co

A więc śpiewają podobnie, a jednak wolę Scotta

02-11-2007, 10:56 AM
AC/DC to ponad czasowy zespół, który po dzień dzisiejszy ma swoich wiernych i oddanych fanów. Szkoda tylko, że nie widać nowej płyty na horyzoncie, ale mam nadzieję, że w niedługim czasie to się zmieni...
03-21-2007, 09:45 PM
kurwa
whole lotta rosie - nikt, NIKT nie ma wiekszych jaj
whole lotta rosie - nikt, NIKT nie ma wiekszych jaj
04-06-2007, 09:19 AM
Dobrze że są takie zespoły jak AC/DC czy Motorhead, które nigdy sie nie zmienią i są niezmiennie zajebiste w kosmos.
Ktoś na innym forum powiedzial że to debilne że gość prawie z 60-tką jak Angus Young biega w szkolnym mundurku, ale jak dla mnie właśnie to jest true oznaka zajebistości. Przecież jakby nie patrzeć ROCK to spełnienie marzeń o byciu wiecznym dzieckiem, przynajmniej ja tak na to patrze. Dlatego ja mam wielki szacunek do zespolow ktore trzymają się swojego imadżu przez lata mimo że latka biegną: Ironi,Manowar, Motorhead, ZZ Top, AC/DC, tak samo Judas Priest- panowie juz przygarbieni i po 50tce, Halford wyłysiał ale dalej stroją się w swoje skóry i cekiny i to jest TRU !!!
Ktoś na innym forum powiedzial że to debilne że gość prawie z 60-tką jak Angus Young biega w szkolnym mundurku, ale jak dla mnie właśnie to jest true oznaka zajebistości. Przecież jakby nie patrzeć ROCK to spełnienie marzeń o byciu wiecznym dzieckiem, przynajmniej ja tak na to patrze. Dlatego ja mam wielki szacunek do zespolow ktore trzymają się swojego imadżu przez lata mimo że latka biegną: Ironi,Manowar, Motorhead, ZZ Top, AC/DC, tak samo Judas Priest- panowie juz przygarbieni i po 50tce, Halford wyłysiał ale dalej stroją się w swoje skóry i cekiny i to jest TRU !!!
04-06-2007, 12:30 PM
Przemek87 napisał(a):ale jak dla mnie właśnie to jest true oznaka zajebistości.
Przemek87 napisał(a):Przecież jakby nie patrzeć ROCK to spełnienie marzeń o byciu wiecznym dzieckiempewnie - całe to chlanie, ćpanie, dziwki i rozpierdalanie się furami to kwintesencja dzieciństwa
Przemek87 napisał(a):Halford wyłysiał ale dalej stroją się w swoje skóry i cekiny i to jest TRU !!!Podsumowując tę kolekcję mądrości - ty juz lepiej wypierdalaj. Lepszy byłeś za czasów ankiet.
04-06-2007, 12:52 PM
Przemek87 napisał(a):Ktoś na innym forum powiedzial że to debilne że gość prawie z 60-tką jak Angus Young
to ten ktoś jest debilem bo Angus ma *dopiero* 52 lata(jakoś pare dni temu miał urodziny

08-07-2007, 07:04 PM
Kacza napisał(a):NO chyba zgasał już świeczka AC/DC. NO ale naszym zadaniem, zadaniem Fanów AC/DC jest utrzymać ten skromny wygasający płomien /// Sorry ze pisze tak hmm... dosć dziwna treścia ale czaszami mi żal ludzi którzy słuchaja AC/DC mówia ze sąfanami tego zespołu a nawet nie wiedzą jak nazywają się dwaj historyczni wokaliści z tego ów zespołu. ;( Pomóżmyjest jescze nadzieja
Oswieć nas niedouczonych swą mądrością na temat ejsi/disi

08-26-2007, 12:12 PM
Pewnie Ci co sie interesuja wiedza, juz od dawna, aczkolwiek na forum jak zwykle cisza.
AC/DC przerywa milczenie. 15 października ukaże się dwupłytowe DVD grupy zatytułowane "Plug Me In".
W zestawie znajdą się fragmenty rozmaitych występów zespołu. Pierwszy krążek wypełni materiał zarejestrowany na początku kariery formacji, m.in. z marca 1976 roku w St. Albans High School w Australii. Działalność z nowym wokalistą, Brianem Johnsonem, który zastąpił tragicznie zmarłego Bona Scotta, przypomniana będzie m.in. za sprawą programu nagranego dla japońskiej telewizji w lutym 1981 oraz show z Detroit, Moskwy, Paryża, Monachium i Toronto, jak również jam session z The Rolling Stones w 2003 roku.
W limitowanej edycji, dzieło ukaże się z dodatkowym krążkiem zawierającym 21 nagrań.
AC/DC przerywa milczenie. 15 października ukaże się dwupłytowe DVD grupy zatytułowane "Plug Me In".
W zestawie znajdą się fragmenty rozmaitych występów zespołu. Pierwszy krążek wypełni materiał zarejestrowany na początku kariery formacji, m.in. z marca 1976 roku w St. Albans High School w Australii. Działalność z nowym wokalistą, Brianem Johnsonem, który zastąpił tragicznie zmarłego Bona Scotta, przypomniana będzie m.in. za sprawą programu nagranego dla japońskiej telewizji w lutym 1981 oraz show z Detroit, Moskwy, Paryża, Monachium i Toronto, jak również jam session z The Rolling Stones w 2003 roku.
W limitowanej edycji, dzieło ukaże się z dodatkowym krążkiem zawierającym 21 nagrań.
08-29-2007, 05:49 PM
Mam ostatnio jazdy na AC/DC. Ta muzyka potrafi rozkołysać. Sprawia, że idąc ulicą ma się ochotę by poruszać się jak Angus na scenie
Oglądanie koncertów to przyjemność. Mimo, że tylko 2/5 zespołu porusza się po scenie