R_amze_S napisał(a):The Stig napisał(a):R_amze_S napisał(a):Cytat:Nie chce mi sie tego wszystkiego czytać
Skoro WSZYSTKIEGO nie przeczytałaś ,to po jaką w ogóle cholerę sie wypowiadasz ,nie znając pełnego obrazu rzeczy?
bo czytałem wyrywkowo i wiem o co w tym wszystkim biega...
Znaczy gówno wiesz.
to znaczy wiem tyle samo co ty...
heh... a wiesz zebym nie chcial

Stiguś, na temat twej swoistej idiosynkrazji wobec wiedzy i jakiegokolwiek poznania już zaprawdę wiemy swoje. Mimo wszystko miło, że wreszcie otwarcie się do owej przyznałeś.
<zastanawia sie co ma zrobić>
myśle ze ocenianie mnie z perspektywy kogos ktos sobie cos bazgroli jest małoodzwierciedlające rzeczywistość i generalnie tyczy sie to wszystkich userów, bo za monitorkiem mozna byc kazdym człowiek o przerózniastej osobowosci, a rzeczywistosc jest po prostu inna.
The Stig napisał(a):<zastanawia sie co ma zrobić>
Chyba prędzej zastanawia o co moze w mej wypowiedzi chodzić.
Cytat:myśle ze ocenianie mnie z perspektywy kogos ktos sobie cos bazgroli jest małoodzwierciedlające rzeczywistość i generalnie tyczy sie to wszystkich userów, bo za monitorkiem mozna byc kazdym człowiek o przerózniastej osobowosci, a rzeczywistosc jest po prostu inna.
Skoro można być każdym to powiedz mi dlaczego wybrałeś akurat postać skończonego idioty, bo pojąć ja tego nie potrafię? Hmm pomyślmy, czyżby dlatego, że nim właśnie jesteś?
ja tu nie widze zadnego idioty

a tak całkiem poważnie: idiota, nie idiota - nie mi to oceniać. Ja w swoim zyciu prywatnym mam o wiele powazniejsze i bardziej wartosciowe zajcia od tego rozrywkowego siedzenia na forum. Tutaj przychodze by sie posmiac - troche z siebie, troche z innych ale jednak. Chcąc byc do konca powazny to nie bylo by tych wielu dyskusji i hihotów czyli ja i wy nie miałbyśmy sie z czego i kogo smiać :>
The Stig napisał(a):ja i wy nie miałbyśmy sie z czego i kogo smiać :>
No masz racje... wtedy nie mogli byśmy sie z Ciebie śmiać.
mądry pisze dla zabawy, a głupi czyta bo ciekawy...

The Stig napisał(a):mądry pisze dla zabawy, a głupi czyta bo ciekawy... 
Chujemuje, pompki bombki.
Grają bardzo dobra muzą

Ciekawe czy przyjadą do polski

dzony1990 napisał(a):Grają bardzo dobra muzą Very Happy Ciekawe czy przyjadą do polski Wink
coś zaczynam wątpić czy oni jeszcze gdziekolwiek przyjadą

NO chyba zgasał już świeczka AC/DC. NO ale naszym zadaniem, zadaniem Fanów AC/DC jest utrzymać ten skromny wygasający płomien /// Sorry ze pisze tak hmm... dosć dziwna treścia ale czaszami mi żal ludzi którzy słuchaja AC/DC mówia ze sąfanami tego zespołu a nawet nie wiedzą jak nazywają się dwaj historyczni wokaliści z tego ów zespołu. ;( Pomóżmy

jest jescze nadzieja

Kacza napisał(a):NO chyba zgasał już świeczka AC/DC. NO ale naszym zadaniem, zadaniem Fanów AC/DC jest utrzymać ten skromny wygasający płomien /// Sorry ze pisze tak hmm... dosć dziwna treścia ale czaszami mi żal ludzi którzy słuchaja AC/DC mówia ze sąfanami tego zespołu a nawet nie wiedzą jak nazywają się dwaj historyczni wokaliści z tego ów zespołu. ;( Pomóżmy
jest jescze nadzieja 
zgasał, czaszami, sąfanami (jakieś zwierzę???)
A tak szczerze, to co ty kurwa pierdolisz?!
Kacza napisał(a):NO chyba zgasał już świeczka AC/DC. NO ale naszym zadaniem, zadaniem Fanów AC/DC jest utrzymać ten skromny wygasający płomien ///
Mowa jakby pisana na 1 listopada.