10-12-2008, 09:17 AM
02-26-2009, 07:36 PM
Petycja do Live Nation w.s koncertu AC/DC w Polsce
http://tnij.org/petycjaacdc
Podpiszcie i podajcie dalej!
http://tnij.org/petycjaacdc
Podpiszcie i podajcie dalej!
02-28-2009, 11:38 AM
Myslicie ze to wypali?
03-09-2009, 09:05 PM
Kiedy będą koszulki AC/DC FOR THOSE ABOUT TO ROCK w rozmiarze M lub L?
A może ktoś ma do sprzedania taką koszulkę
http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-...ZY124.html
A może ktoś ma do sprzedania taką koszulkę
http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-...ZY124.html
04-19-2009, 01:37 PM
Witam Kolegów, ale szczególnie witam Koleżanki
mój pierwszy post i już będę się mądrzył, ale cóż, taka natura 
Nie da się lepiej określić AC/DC - szacuneczek
No to faktycznie prawdziwy fan z ciebie. Brian jest w zespole od 29 lat, Bon byl lat 6 - od tego zacznijmy. Byl taki jeden koles na koncercie w Pradze ktory wrzeszczal "Brian spier*alaj, chcemy Bona" to moment go uciszylismy i wstyd nam bylo. Troche szacunku, Brian odwala kawal dobrej roboty pozostajac skromnym i otwartym dla fanow caly czas. Moglbym tak dlugo, ale szkoda czasu - po prostu otworz oczy i nie staraj sie na sile byc "true fanem" bo w AC/DC to nie wypali.
AC/DC to przede wszystkim wokal i chwytliwe riffy, wiec jak się nie lubi wokalu w AC/DC to nie ma wogole o czym gadac.
Widze prawdziwy fanie, ze ostro wytrwales w pracy nad strona
ale rozumiem, w zyciu roznie bywa, zapraszamy na bonfire.
Wierz mi przyjacielu, kiedy kupisz np. "Let There Be Rock" to nie bedziesz sluchal tego raz na kwartal
Dziewczynko... Angus zaczal zapierdzielac po scenie bo sie bal, ze w Niego zaczna rzucac butelkami to raz - dwa taki ma byc image zespolu, ze Mal i Cliff twardo stoja i robia tlo a Angus jest maskotką - trzy, Bon miażdzy wszystkich
Zdecydowanie polecam "The Jack" na zywo
zwlaszcza w Toronto gdzie Brian w pewnym momencie nie wytrzymal ze smiechu a Angus w reakcji na to zaczal sie rozbierac i ogolnie Chlopaki pokazali jak ogromny dystans maja do tego wszystkiego 
Jest to normalne wydanie DVD "Let There Be Rock" gdzie faktycznie jest zlepek z roznych koncertow - jak najbardziej do nabycia w Polsce.
Tak trzymaj Brachu! \m/
Zamknij oczy i posluchaj...
Ok dotrwalem do polowy stron a pozniej mnie na wymioty wzielo. Pokoj, keep on rockin' ppl.

Cytat:Na AC/DC to ja się wychowałem.Poza tym,że to dla mnie rock'n'rollowy autentyk (zwłaszcza z Bonem Scottem) to nie mam nic do dodania.Trzeba posłuchac i już.
Nie da się lepiej określić AC/DC - szacuneczek

Cytat:O AC/DC mógłbym gadać całe lata i bym się nie znudził, ale tak na prawdę tego trzeba posłuchać. Głos Bona Scotta jest niesamowity. Brian Johnson nie dorasta mu do pięt aczkolwiek niektóre kawałki z nim są dobre(Stiff Upper Lip to chyba najlepszy album z nim). Poza tym bracia Young. Malcolm świetne riffy wymyślał. No i Angus. Niesamowity showman i świetny gitarzysta. Reszta kapeli gra dobrze bez wychylania. Każdy ma swoje miejsce
No to faktycznie prawdziwy fan z ciebie. Brian jest w zespole od 29 lat, Bon byl lat 6 - od tego zacznijmy. Byl taki jeden koles na koncercie w Pradze ktory wrzeszczal "Brian spier*alaj, chcemy Bona" to moment go uciszylismy i wstyd nam bylo. Troche szacunku, Brian odwala kawal dobrej roboty pozostajac skromnym i otwartym dla fanow caly czas. Moglbym tak dlugo, ale szkoda czasu - po prostu otworz oczy i nie staraj sie na sile byc "true fanem" bo w AC/DC to nie wypali.
Cytat:Lubię kilka kawałków,ale za wokalem nie przepadam
AC/DC to przede wszystkim wokal i chwytliwe riffy, wiec jak się nie lubi wokalu w AC/DC to nie ma wogole o czym gadac.
Cytat:Hej jeśli jesteś prawdziwym fanem AC/DC takim jak ja, to koniecznie musisz zajrzeć na stronę www.acdcmania.republika.pl
Widze prawdziwy fanie, ze ostro wytrwales w pracy nad strona

Cytat:Jak dla kogo Ja np nie mam zamiaru kupowac orginalnej płyty żeby raz na kwartał posłuchać dwóch piosenek z albumu
Wierz mi przyjacielu, kiedy kupisz np. "Let There Be Rock" to nie bedziesz sluchal tego raz na kwartal

Cytat:Angus rozwala,z tym swoim lataniem po scenie,a reszta to jakies sztywniaki,biedny musi za nich odwalac robote
Dziewczynko... Angus zaczal zapierdzielac po scenie bo sie bal, ze w Niego zaczna rzucac butelkami to raz - dwa taki ma byc image zespolu, ze Mal i Cliff twardo stoja i robia tlo a Angus jest maskotką - trzy, Bon miażdzy wszystkich

Cytat:A wracając do tematu.... zacząłem ich słuchać stosunkowo niedawno i cóż, same pozytywne wrażenia z tego co słyszałem do tej pory to najbardziej przypadły mi do gustu "Whole Lotta Rosie" i "The Jack"
Zdecydowanie polecam "The Jack" na zywo

Cytat:Coz ja to pozyczylam od kolezanki,i napewno nie kupila tego w Polsce...ale na opakowaniu dvd pisze(watpie czy to bootlgi,bo pisze,ze koncerty sa krencone przez stacje telewizyjne danego kraju)...a pisze jakas firma "FNM Falcon Neue Medie"(domyslmy sie ,ze szwabska),coz z tylu jest setlista,z danych koncertow ,w danym panstwie,jak juz wczesniej wymienialam,pisze made in UE,coz trwa 98 min,co jeszcze mam dodac???sprzodu jest angus z gitarka w bordowym mundurku szkolnym i pisze"AC/DC Let There Be Rock",mozliwe,ze cena jest niska,bo sa to tylko zlepki,fragmenty z kilku koncertow na przelomie lat 1976-1980...
Jest to normalne wydanie DVD "Let There Be Rock" gdzie faktycznie jest zlepek z roznych koncertow - jak najbardziej do nabycia w Polsce.
Cytat:teraz rozumiem, bylem po prostu glucha pizda.Sa zajebiście i koniec.
Tak trzymaj Brachu! \m/
Cytat:nie wiem dlaczego takim "kvltem" obdarza sie Angusa Younga . Oprocz szlonego zachowania scenicznego (ktore szczerze uwielbiam ) nie mial zbyt wiele do zaoferowania swoja gra .
Zamknij oczy i posluchaj...
Ok dotrwalem do polowy stron a pozniej mnie na wymioty wzielo. Pokoj, keep on rockin' ppl.
11-02-2011, 03:28 PM
Mnie AC/DC wprowadziło w świat ciężkiej muzyki. Teraz to najlżejszy zespół jakiego słucham. Jestem nadal ich fanką, chociaż moje serce bliższe jest metalowi. Jestem im wdzięczna, w końcu dali mi nowe życie.
Co do tego katolicyzmu, to tragedia. Oprócz "rozszyfrowań" 'DC miało aferę z powodu niejakiego Richarda Remireza, kojarzycie? Seryjny morderca i gwałciciel, mówił, że do wszystkich zbrodni zainspirowało go AC/DC, zwłaszcza utwór "Night Prowler" z "Highway To Hell" (1979). Można sprawdzić i poczytać.
Co do tego katolicyzmu, to tragedia. Oprócz "rozszyfrowań" 'DC miało aferę z powodu niejakiego Richarda Remireza, kojarzycie? Seryjny morderca i gwałciciel, mówił, że do wszystkich zbrodni zainspirowało go AC/DC, zwłaszcza utwór "Night Prowler" z "Highway To Hell" (1979). Można sprawdzić i poczytać.
11-03-2011, 07:37 PM
Ojej to ja mogę jeszcze tego słuchać...? muszę chyba zapytać mamy.
11-05-2011, 03:52 PM
(11-03-2011, 07:37 PM)czarnykruk napisał(a): [ -> ]Ojej to ja mogę jeszcze tego słuchać...? muszę chyba zapytać mamy.
To co zakazane, najlepiej smakuje...