10-12-2008, 09:17 AM
ta nowa plyta jest kurna w piczke
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
ja mam miekkie skory.
Cytat:Na AC/DC to ja się wychowałem.Poza tym,że to dla mnie rock'n'rollowy autentyk (zwłaszcza z Bonem Scottem) to nie mam nic do dodania.Trzeba posłuchac i już.
Cytat:O AC/DC mógłbym gadać całe lata i bym się nie znudził, ale tak na prawdę tego trzeba posłuchać. Głos Bona Scotta jest niesamowity. Brian Johnson nie dorasta mu do pięt aczkolwiek niektóre kawałki z nim są dobre(Stiff Upper Lip to chyba najlepszy album z nim). Poza tym bracia Young. Malcolm świetne riffy wymyślał. No i Angus. Niesamowity showman i świetny gitarzysta. Reszta kapeli gra dobrze bez wychylania. Każdy ma swoje miejsce
Cytat:Lubię kilka kawałków,ale za wokalem nie przepadam
Cytat:Hej jeśli jesteś prawdziwym fanem AC/DC takim jak ja, to koniecznie musisz zajrzeć na stronę www.acdcmania.republika.pl
Cytat:Jak dla kogo Ja np nie mam zamiaru kupowac orginalnej płyty żeby raz na kwartał posłuchać dwóch piosenek z albumu
Cytat:Angus rozwala,z tym swoim lataniem po scenie,a reszta to jakies sztywniaki,biedny musi za nich odwalac robote
Cytat:A wracając do tematu.... zacząłem ich słuchać stosunkowo niedawno i cóż, same pozytywne wrażenia z tego co słyszałem do tej pory to najbardziej przypadły mi do gustu "Whole Lotta Rosie" i "The Jack"
Cytat:Coz ja to pozyczylam od kolezanki,i napewno nie kupila tego w Polsce...ale na opakowaniu dvd pisze(watpie czy to bootlgi,bo pisze,ze koncerty sa krencone przez stacje telewizyjne danego kraju)...a pisze jakas firma "FNM Falcon Neue Medie"(domyslmy sie ,ze szwabska),coz z tylu jest setlista,z danych koncertow ,w danym panstwie,jak juz wczesniej wymienialam,pisze made in UE,coz trwa 98 min,co jeszcze mam dodac???sprzodu jest angus z gitarka w bordowym mundurku szkolnym i pisze"AC/DC Let There Be Rock",mozliwe,ze cena jest niska,bo sa to tylko zlepki,fragmenty z kilku koncertow na przelomie lat 1976-1980...
Cytat:teraz rozumiem, bylem po prostu glucha pizda.Sa zajebiście i koniec.
Cytat:nie wiem dlaczego takim "kvltem" obdarza sie Angusa Younga . Oprocz szlonego zachowania scenicznego (ktore szczerze uwielbiam ) nie mial zbyt wiele do zaoferowania swoja gra .