Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
-Kerry King
-Mantas
-Mille Petrozza
-Popcorn
-Kirk Hammet
jest jeszcze kilku ale na pierwsza mysl przyszli mi oni.
Eric Clapton
Jimi Hendrix
Yngwie Malmsteen
Angus Young
David Gilmour
EDIT: zapomniałem dodać Gary'ego Moore'a, od którego właściwie wszystko się zaczęło

Mam kilku ulubionych
Mark Tremonti
Joe Satriani
Joe Perry
Slash
Jimmy Page
Jimi Hendrix
Tom Morello
Daron Malakian
Jimmy Page
The Edge
Jimi Hendrix
I oczywiście zaraz mnie zbluzgacie bo do moich ulubieńców zalicza się Wes Borland. Szkoda że nie jesteście tolerancyjni

Cytat:Szkoda że nie jesteście tolerancyjni
Tolerancji już nawet nie poruszaj, bo xle to się skończy...
(Ja nie jestem tolerancyjny :p )
Cytat:Szkoda że nie jesteście tolerancyjni
dostaje piany na pysku i zgrzytam zebami jak slysze takie hasla po raz milionowy na tym forum
Moi faworyci to:
Maciej Maleńczuk i Carlos Santana

8)
Quostek napisał(a):I oczywiście zaraz mnie zbluzgacie bo do moich ulubieńców zalicza się Wes Borland. Szkoda że nie jesteście tolerancyjni 
Wiesiu i Fredziu

Z Maleńczuka jest taki gitarzysta i w ogóle muzyk, jak z kangura kontener :?
Beast King napisał(a):Z Maleńczuka jest taki gitarzysta i w ogóle muzyk, jak z kangura kontener :?
A Maleńczuk gra? ja nigdy go nie widziałem z gitarą w ręku, no ale w sumie zbytni to się nim nie interesuje
Ryhtyk napisał(a):Beast King napisał(a):Z Maleńczuka jest taki gitarzysta i w ogóle muzyk, jak z kangura kontener :?
A Maleńczuk gra? ja nigdy go nie widziałem z gitarą w ręku, no ale w sumie zbytni to się nim nie interesuje
Raz go widziałem w telewizji z gitarą w ręku. Najpierw przez kilka minut pierdolił bez sensu, ale i tak robił to znacznie lepiej niż śpiewał i grał chwilę potem.

Maleńczuk to imo kolejny laluś, który udaje gwiazdę rocka. Ostatnio pełno ich w Polsce - por. Makowiecki.
aXe Rose napisał(a):Maleńczuk to imo kolejny laluś, który udaje gwiazdę rocka.
oooj nie wiesz co piszesz. Niepotrzebnie wszyscy kojarzą go tylko z pudelsami, z których notabene niedawno odszedł. Przecież on nawet nie był tam w pierwszym skłądzie... posłuchajcie homo twist, poczujcie różnice

Różnica między Maleńczukiem a Makowieckim jest taka, że ten pierwszy to spedalony dziad, a ten drugi to zniewieściały dzieciak

Co nie zmienia faktu ze zarowno w jednym jak i w drugim przypadku wieje cwelostwem na kilometr

moim skromnym zdaniem do czolowki gitrzystow maleza:
1. Alexi Laiho,
2. David Moustaine,
3. J. Hendrix,
4. Slash*
*- liczba porzadkowa nie jest kolejnoscia w jakiej ja ich rozpatruje

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11