Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gitarzyści
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Jest gitarzystą , jak najbardziej , tylko zakładając temat o gitarzystach miałem na myśli takich na elektryku , tak założyłbym temat o basistach . Z resztą nieważne ...
Ok, rozumiem...
Jimi Hendrix ,Kirk Hammett i King ze Slayera...
1.Joe Satriani
2.Steve VAi
3.Kirk Hammet
4.Mustaine
5.Young

aaaaa zapomnialem o mojej osobie Smile
Mlody napisał(a):aaaaa zapomnialem o mojej osobie Smile

ty nie gadaj synem hendrixa jestes??to ja tez moge dodac swoja skromna osobe do moich ulubionych gitarzystow...
co do basu to zobaczcie sobie Novego z Vadera. Jak zobaczyłem jak on gra, jak palcami wywija to myslałem że mi gały wyskoczą Tongue (Zobaczcie sobie Mystic Festival 2001 jak jeszcze z Behemothem grał)
na basie?ee vader wymieka przy Lesie Claypool'u z Primusa i Flea ofkors
Co do basu, to Cliff Burton wymiatał... gdyby żył do tej pory, to Metallika wciąż nagrywałaby takie płyty, jak Kill 'Em All Sad
Kill Em All i tak nie umywa sie do Ride the lightning Laughing
taa Burton, ktory tak naprawde nie byl wielki ale stal sie wielki po smierci...wcale nie reprezentowal jakiegos oszalamiajacego poziomuBig Grinbez urazy dla umarlego
Moment, czy ktoś tu wspomniał Stanley'a Jordana? Przecież ten facet jest najlepszym gitarzystą wszechczasów, choc bardzo niedocenianym :?
Tony Iommi
Chuck Schuldiner
Kerry King
Mauser
Samoth
aXe Rose napisał(a):Co do basu, to Cliff Burton wymiatał... gdyby żył do tej pory, to Metallika wciąż nagrywałaby takie płyty, jak Kill 'Em All Sad

Ciekawe jakby to bylo,wtedy jansona i rob by nie zrobili "kariery" z meta...a co do kill'em all to super by bylo,ale jak by mialy byc podobne i wokal taki ,jakby nie docwiczony Big Grin ,no,ale nikt nie cofnie czasu, Confusedhock: Sad
A gdzie Eric Clapton ?!?! Co to ma znaczyc Tongue
1.Hendrix
2.Page
3.Santana
4.Clapton
5.Slash
6.Beck
7.Zappa
itd
Clapton
Hammet
Hetfield