Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Judas Priest vs. Iron Maiden
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Vomitor napisał(a):Tak sobie wchodząc na ten temat pomyślałem, że "co on właściwie ma znaczyć, przecież wiadomo, że z całym szacunkiem do Ironów, ale Judasom to mogą oni buty czyścić..." :?

Teraz patrząc na wyniki ankiety, stwierdzam, że temat powinien mieć w podtytule "... czyli ilu ciuli jest na tym forum". Bez pozdrowień dla ignorantów. Evil or Very Mad

METAL GODS :!: :!: METAL GODS :!: :!: 8) 8)

hehe, podoba mi sie, masz u mnie za to duuuuuuuuuze piwo... zgadzam sie w 100%
hehe trzymam za słowo Big Grin Big Grin Big Grin
Dajcie sobie buzi
<cmok>
Witam wszystkich !! Tylko z powodu tego tematu sie tutaj zarejestrowalam,no i jeszcze z powodu 2 moich kolegow Smile
Chcialam powiedziec tylko tyle,ze Judasi to muza dla osob,ktore potrafia,chca i rozwijają się...Ironi generalnie pozostaja caly czas tacy sami,a Judasi... kto slucha ten wie Smile Mnie osobiscie tylko smieszy kawalek "Turbo Lover" ,bo nie wiedziec dlaczego zawsze kiedy go slysze sobie wyobrazam chcac nie chcac Metalowego Boga w akcji,bleeee Smile Ale za to dzieki Judas Priest wyzbylam sie uprzedzen do odmiencow Smile
No to teraz czekam na konserwatywnych fanow Ironow Angry
Dobrze prawisz dzioucha Big Grin

A "Turbo Lover" jest o spuszczaniu się w czasie jazdy motorem, więc bez obaw, nie ma tam nic o męskich odbytach, gorzej już w przypadku takiego "Jawbreaker", w którym w zasadzie o odbytach też nic nie ma, ale za to jest o czymś innym... <rzygi>
Koniec dyskusji o tym kto jest prawdziwym bogiem metalu.Przeciez wiadomo ze jest nim Lemmy i to nie podlega dyskusji.Ten topic nalezy w ogole zaorać(to taka delikatna sugestia w strone PANÓW MODÓW Big Grin )
Rocka Rolla,za to ze sie pozbyłas uprzedzen do odmienców keltuz ,hegemon i jeszcze kilku innych bedzie chciało cie zaorać Laughing
Vomitor,ja wiem o czym jest "Turbo Lover" :> Jednakze jakby nie bylo kojarzy sie dwuznacznie Smile
A co do keltuza i hegemona....czytalam ich juz troszke,wiem ze sa krolami chamstwa,ale to tylko im idzie na plus,dobrze wiesz Rmazes w jakich sie typach lubuje Laughing
Rocka Rolla napisał(a):A co do keltuza i hegemona....czytalam ich juz troszke,wiem ze sa krolami chamstwa,ale to tylko im idzie na plus,dobrze wiesz Rmazes w jakich sie typach lubuje Laughing
won
R_amze_S napisał(a):Koniec dyskusji o tym kto jest prawdziwym bogiem metalu.Przeciez wiadomo ze jest nim Lemmy i to nie podlega dyskusji.Ten topic nalezy w ogole zaorać(to taka delikatna sugestia w strone PANÓW MODÓW Big Grin )
Rocka Rolla,za to ze sie pozbyłas uprzedzen do odmienców keltuz ,hegemon i jeszcze kilku innych bedzie chciało cie zaorać Laughing

Przeciez to nie jest dyskusja o bogach metalu, wiec po kiego chvja wyjezdzasz ciagle z tym Motorheadem?
Bo motorhead zajebistym zespołem jest, i trzeba to powtarzać aż do znudzenia. A Lemmy jest bogiem, ale nie metalu, a rock'n'rolla w ogóle, więc w stwierdzeniu że jo bogowie metalu nie ma sprzeczności Big Grin
Tomash napisal dokladnie to co ja chcialem napisac.Amen
Nie przecze, nie przecze. Motorhead zawsze bedzie w koronie. Po prostu nie ma sensu przytaczac Lemmy'ego w tak wiejacym nuda topicu.
statekx napisał(a):Nie przecze, nie przecze. Motorhead zawsze bedzie w koronie. Po prostu nie ma sensu przytaczac Lemmy'ego w tak wiejacym nuda topicu.
A tu akurat troche racji masz...jednak te wstawki z LEMMYM maja na celu ozywienie tego nudnego tematu.Bo ilez mozna pierdolic o tym czy lepsi są IM czy JP Neutral Przeciez Lemmy i tak jest najlepszy Big Grin
oczywiscie ze Ironi
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14