Ghost_82 napisał(a):Co do tej płyty ja również nie mam zastrzeżeń. Bardzo mi sie podoba szczególnie Lochness. I jest to dla mnie jedyna wyjatkowa płyta gdzie moge ją posłuchać całą. A reszta niestety nie przypadła mi do gustu i dlatego z całego całokrztałtu twórczości wole Ironów.
moze Ci ktos zle mp3 podpisal z tymi judasami, co?? i zamiast juda priest sluchasz jakiejs popierdolki z kurwiego dołka?? albo jestes głuchy... innej opcji nie ma

Ghost_82 napisał(a):A mianowicie jakie posiadam to np. Turbo, Stained Class, Ram it Down, Point to Entry, Defender Of The Faith, Killing Machine. Jeszcze ci wymieniać :? I niestety w porównaniu z twórczością Ironów te płyty JP które wymieniłem i nie wymieniłem sa bardzo słabe. A co ty o tym myslisz to mnie guzik obchodzi.
masz zle podpisane mp3
btw. proponuje zamknac temat, bo tylko glupie pyskowki tutaj sa :?
Vomitor napisał(a):Ghost_82 napisał(a):A mianowicie np. Turbo, Stained Class, Ram it Down, Point to Entry, Defender Of The Faith, Killing Machine. Jeszcze ci wymieniać :?
Tak. chociaż w sumie.. starczy jak podasz adres www., bo w sumie na jedno wychodzi...
Już ci mówiłem że guzik mnie to obchodzi co ty o tym myslisz. Gdybym nie posiadał tych płyt to bym w ogóle nie zawracał sobie głowy tutaj. Ale jak widać tobie to ciężko pojąć. Co miałem do powiedzenia to powiedziałem i kończe komentarz na ten temat. I sorry za te pomyłki już poprawiam Point of Entry. Każdemu sie może przytrafić.
znacie gierke spy VS spy ? obydwie kapele wielce zasłuzpne, pierdu smierdu są the best i tyle.
Vomitor napisał(a):co kumpel chvjowej jakości empetruje ściongnoł?
wez skonczy z tymi textami.... jebiesz nimi wszedzie gdzie sie da... zmien sobie tracka... bo nudzisz...
kamil napisał(a):moze Ci ktos zle mp3 podpisal z tymi judasami, co?? i zamiast juda priest sluchasz jakiejs popierdolki z kurwiego dołka?? albo jestes głuchy... innej opcji nie ma
wydaje mi sie ze duszek ma dobrze podpisane mp3... bo kurwaa popieram go !! poza Defender Of The Faith, Ram It Down, Turbo i Angel of Retribution to dla mnie są popierdólki !! (na mysli mam pierwsze pedalskie płyty) na obrone powiem tylko że 1 album Iron Maiden zawiera takie kawałki które do dzisiaj są najczęściej grane i najbardziej lubiane !! kolejne lata tylko dopełniają tą płytę tworzać znakomite the best of...
Dance Of Death napisał(a):wydaje mi sie ze duszek ma dobrze podpisane mp3... bo kurwaa popieram go !! poza Defender Of The Faith, Ram It Down, Turbo i Angel of Retribution to dla mnie są popierdólki !! (na mysli mam pierwsze pedalskie płyty) na obrone powiem tylko że 1 album Iron Maiden zawiera takie kawałki które do dzisiaj są najczęściej grane i najbardziej lubiane !! kolejne lata tylko dopełniają tą płytę tworzać znakomite the best of...
Zywkle się tu nie wypowiadam ale tym razem nie moge sie powstrzymać. Dziecko drogie nie wypowiadaj sie o muzyce, której nie rozumiesz. Dojżej najpierw do poziomu pierwszych płyt JP a dopiero potem zabierz sie za ich słuchanie. Tymczasem wracaj słuchać przesłodzonych Ironków.
no wiesz... mysle ze rozumiem muzyke lat 60-70... te lata to dla mnie Deep Purple i Black Sabbath są królami.
A POZA TYM CO JA BEDE KURWAA DYSKUTOWAĆ !! LUDZIE O GUSTACH SIE KURWAA NIE DYSKUTUJE !!
Dance Of Death napisał(a):wydaje mi sie ze duszek ma dobrze podpisane mp3... bo kurwaa popieram go !! poza Defender Of The Faith, Ram It Down, Turbo i Angel of Retribution to dla mnie są popierdólki !! (na mysli mam pierwsze pedalskie płyty) na obrone powiem tylko że 1 album Iron Maiden zawiera takie kawałki które do dzisiaj są najczęściej grane i najbardziej lubiane !! kolejne lata tylko dopełniają tą płytę tworzać znakomite the best of...
Nie ma co pierwsze hardrockowo/metalowe plyty judasow to pedalstow a ultra true miazdzace Turbo jest super...
Naprawde szkoda ze ludzie nie widza piekna we wczesnych plytach JP (szkoda ze wiekszosc w ogole nie zna ich plyt).
Plyty jak Sad Wings of Destiny czy Stained Class to klasyka, i do dzisiaj JP wykonuje na koncertach np Rippera czy Victim of Changes.
Stare plyty JP sa trudniejsze w odbiorze, zespol stara sie robic interesujaca muzyke, widac ciagla ewolucje zespolu, w porownaniu do np British Steel to te stare plyty sa wrecz skomplikowane
ROTFLja pierdo.le co za dziecko, wypierdalaj i wiedz, ze
1.Defender
s of the Faith
2.pierwsze plyty Judasow to zajebisty Hard Rock, pokaz mi gdzie tu pedalstwo.Oczywiscie twoj gotyk metal jest 100% hetero(rotf'n'lol)
3.Ja pierdole wymieniles poza Defender
s of the Faith trzy najgorsze plyty JP
4.ten post mnie zatkal,sa tylko dwie mozliwosci a:masz skrajnie zjebany gust b-masz 12 lat i jestes debilem; zreszta co ja bede komentowal, madrzy userzy wiedza, ze nalezy wydac jedna sluszna opinie
ROTFL
Morte napisał(a):Dance Of Death napisał(a):A POZA TYM CO JA BEDE KURWAA DYSKUTOWAĆ !! LUDZIE O GUSTACh SIE KURWAA NIE DYSKUTUJE !!
Bzdura.
no własnie... dlatego powstają tak denne sprzeczki, wymiana kurewskich poglądów itp. za brak szacunku do czyjes oceny rodzą sie takie paranoje, a co nie którzy mogą sobie tutaj poprzeklinać, bo w domu nie wolno

jesli chodzi o "stare płyty" to w IM co mi jedynie lekko nie pasuje to brak Dickinsona, choc DiAnno też sobie dobrze radził, natomiast pierwsze albumy JP wogóle mi nie podchodzą !! nie wiem skąd to sie bierze ale poprostu NIE wole juz posłuchać Black Night albo Highway Star DP
Chyba nie zrozumiałeś dziecko... To jest forum na którym dyskutuje sie o gustach muzycznych. Jesli uważasz, że o gustach sie nie dyskutuje to nie pisz tu

Dance Of Death napisał(a):jesli chodzi o "stare płyty" to w IM co mi jedynie lekko nie pasuje to brak Dickinsona, choc DiAnno też sobie dobrze radził, natomiast pierwsze albumy JP wogóle mi nie podchodzą !! nie wiem skąd to sie bierze ale poprostu NIE wole juz posłuchać Black Night albo Highway Star DB
i dlatego sa pedalskie?nie to co Evanescence czy Nightwish, o nie!
Nightal napisał(a):Chyba nie zrozumiałeś dziecko... To jest forum na którym dyskutuje sie o gustach muzycznych. Jesli uważasz, że o gustach sie nie dyskutuje to nie pisz tu 
po pierwsze: dziecko masz w łożku ! płacze idz sie nim zajmij, a po drugie... z bydłem sie nie da dyskutować... taka prawda ktos ma inny gust niz ty i lezysz... taka polska rzeczywistosc