Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Judas Priest vs. Iron Maiden
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
wporzo, mowisz spoko jakości były te empetruje? zapodawaj mi na mejl tesh chcem posłóhać.
gofer24 napisał(a):zadnej chujowej jakosci mp3! normalne kawalki! po prostu kazdy ma inny gust! Mi akurat Judas sie nie podoba, ok? KONIEC...

Wysluchaj przynajmniej 5 plyt obu zespolow zanim sie wypowiesz.
Jak dla mnie Ironi rządzą. Posiadam dyskografie tych dwóch zespołow i stwierdzam, że Judasi poza paroma kawałkami nie przekonali mnie do tego, aby mogli rywalizować z Ironami.
A ja stwierdzam, że zasługujesz na zaoranie w trybie absolutnie priorytetowo natychmiastowym.
Vomitor napisał(a):A ja stwierdzam, że zasługujesz na zaoranie w trybie absolutnie priorytetowo natychmiastowym.

NIE INACZEJ!!
Krzychun napisał(a):
Vomitor napisał(a):A ja stwierdzam, że zasługujesz na zaoranie w trybie absolutnie priorytetowo natychmiastowym.

NIE INACZEJ!!
Twoja Stara NIE INACZEJ. Też wole Ironów, napierdolisz mi za to?
warsadal napisał(a):
Krzychun napisał(a):

NIE INACZEJ!!
Twoja Stara NIE INACZEJ. Też wole Ironów, napierdolisz mi za to?

a po co?? Rolleyes
słyszałem Judas'ów i kilka kawałków maja swietnych ale niestety Ironi(moim zdaniem są lepsi)swiadczy chociarzby o tym album Brave New World wydany w 2000 roku (ta data tylko tak dla przypomienia)cała płyta jast git!!! 8) i bardzo ja polecam fanom ironów (któzy nie maja tej płyty) UP THE IRONS!!!!!!
Dobra, wszystko pięknie. Rozumiem, ze niektórym IM się podoba, nie ma w tym zbyt wiele nienormalnego, ok. MAja klka dobrych kawałków tez sie zgodze.

Ale gdzie IM czosnek jego pietruszka do JP to nie mam pojęcia ;>
fani Ironów, jak znacie słabo JP to radzę posłuchać nowej płytki "Angel Of Retribution"... znajdzie się tam coś dla każdego 8) (możecie zacząć od Hellrider, albo spokojnego Angel (mój faworyt, ale ja zawsze tak mam, że najspokojniesze rządzą wśród mocnych 8) ))
Goldie napisał(a):fani Ironów, jak znacie słabo JP to radzę posłuchać nowej płytki "Angel Of Retribution"... znajdzie się tam coś dla każdego 8) (możecie zacząć od Hellrider, albo spokojnego Angel (mój faworyt, ale ja zawsze tak mam, że najspokojniesze rządzą wśród mocnych 8) ))

Co do tej płyty ja również nie mam zastrzeżeń. Bardzo mi sie podoba szczególnie Lochness. I jest to dla mnie jedyna wyjatkowa płyta gdzie moge ją posłuchać całą. A reszta niestety nie przypadła mi do gustu i dlatego z całego całokrztałtu twórczości wole Ironów.
Donkamillo napisał(a):słyszałem Judas'ów i kilka kawałków maja swietnych ale niestety Ironi(moim zdaniem są lepsi)swiadczy chociarzby o tym album Brave New World wydany w 2000 roku (ta data tylko tak dla przypomienia)cała płyta jast git!!! 8) i bardzo ja polecam fanom ironów (któzy nie maja tej płyty) UP THE IRONS!!!!!!

wporzo ziom, wypalisz tom plyte mi tesh?

goost82 napisał(a):
Goldie napisał(a):fani Ironów, jak znacie słabo JP to radzę posłuchać nowej płytki "Angel Of Retribution"... znajdzie się tam coś dla każdego (możecie zacząć od Hellrider, albo spokojnego Angel (mój faworyt, ale ja zawsze tak mam, że najspokojniesze rządzą wśród mocnych ))

Co do tej płyty ja również nie mam zastrzeżeń. Bardzo mi sie podoba szczególnie Lochness. I jest to dla mnie jedyna wyjatkowa płyta gdzie moge ją posłuchać całą. A reszta niestety nie przypadła mi do gustu i dlatego z całego całokrztałtu twórczości wole Ironów

Jaka reszta, konkretniej jakie empetruje luźno ściągnięte z netu? Mniemam,że to jedyny pełny album JP jaki masz.
A mianowicie jakie posiadam to np. Turbo, Stained Class, Ram it Down, Point to Entry, Defender Of The Faith, Killing Machine. Jeszcze ci wymieniać :? I niestety w porównaniu z twórczością Ironów te płyty JP które wymieniłem i nie wymieniłem sa bardzo słabe. A co ty o tym myslisz to mnie guzik obchodzi.
Ghost_82 napisał(a):A mianowicie np. Turbo, Stained Class, Ram it Down, Point to Entry, Defender Of The Faith, Killing Machine. Jeszcze ci wymieniać :?

Tak. chociaż w sumie.. starczy jak podasz adres www., bo w sumie na jedno wychodzi...
To już sie jednak zrobiło nudne...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14