Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
bo JP nie zna... co tu uzasadniać

Wydaje mi sie ze maja lepszy wokal i brzemienie...
gofer24 napisał(a):Wydaje mi sie ze maja lepszy wokal i brzemienie...
Bluźnisz
A jakie znasz płyty judaszów?
dokładnie
Judasy są dobre, ale jak dla mnie zawsze będą za Ironami...
to zle ci sie wydaje
A mi się wydaje, że powinieneś się zaorać, najlepiej nie powiem razem z kim.
Lubie IM, jest to zajebisty zespol, ale... Jest zbyt cukierkowy

same radosne riffy i wokal bez zadnego kopa. Judas Priest kazda plyta chwyta za ryj i rzuca o sciane. Rzeklem.
mi po prostu Judas nie robi ;/ ich wyglad itd. ;/ Judas Sucks

gofer24 napisał(a):mi po prostu Judas nie robi ;/ ich wyglad itd. ;/ Judas Sucks 
super, oceniac zespol po wygladzie, nie ma co...
jak sluchasz ich plyt to zapewne razi Cie ich wyglad?
tak po za tym, to moze odpowiesz na pytanie Tomasha, jezeli w ogole znasz jakies ich plyty...
plyt nie znam ale sluchajac niektorych kawalkow (ktore puszczal mi kumpel i ktorych tytulow nie znam) to mi kapela ta po prostu nie przypadla do gustu!
Nie chodzi o to ze nie lubie ich TYLKO DLATEGO ZE ZLE WYGLADAJA. napisalem ze dziwnie wygladaja "ITP."...
gofer24 napisał(a):plyt nie znam ale sluchajac niektorych kawalkow (ktore puszczal mi kumpel i ktorych tytulow nie znam) to mi kapela ta po prostu nie przypadla do gustu!
Nie chodzi o to ze nie lubie ich TYLKO DLATEGO ZE ZLE WYGLADAJA. napisalem ze dziwnie wygladaja "ITP."...
to jak nie znasz dogłebnie twórczości kapel to po chuj sie oddzywasz... to ile tych kawalkow slyszles?? 5, 10??
kurwa... załamka
gofer24 napisał(a):plyt nie znam ale sluchajac niektorych kawalkow (ktore puszczal mi kumpel i ktorych tytulow nie znam) to mi kapela ta po prostu nie przypadla do gustu!
a co kumpel chvjowej jakości empetruje ściongnoł?
zadnej chujowej jakosci mp3! normalne kawalki! po prostu kazdy ma inny gust! Mi akurat Judas sie nie podoba, ok? KONIEC...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14