Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Judas Priest vs. Iron Maiden
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Podejrzanym jest ,iż IM słuchają w Polsce wszyscy - od fanów Kazika,2TM23,poprzez wyznawców MManson/Limp Bizkit,aż po hevy metalowców....JP,Venom,Manowar,RWild,Celtic FRost itp. zostały docenione niemalze TYLKO w metalowym środowisku...To mówi samo za siebie - PRAWDZIWY Metal NIE jest dla wszystkich!

Wniosek: IM DO PIACHU!!
Necro Desecrator napisał(a):Podejrzanym jest ,iż IM słuchają w Polsce wszyscy - od fanów Kazika,2TM23,poprzez wyznawców MManson/Limp Bizkit,aż po hevy metalowców....JP,Venom,Manowar,RWild,Celtic FRost itp. zostały docenione niemalze TYLKO w metalowym środowisku...To mówi samo za siebie - PRAWDZIWY Metal NIE jest dla wszystkich!

Nie to świadczy o czymś innym - dla 90% plaków heavy metal to tylko i wyłącznie IM

Thrash to Metallica i Slayer

Death to Vader i TYLKO vader

Black to CoF i Dimmu Borgir/ wesja tru: Mayhem i Gorgoroth

itd, itd, itd... ale po co kupować płyty skoro lepiej mieć 20 - tą koszulke IM czy Slayera.
Tomash napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Podejrzanym jest ,iż IM słuchają w Polsce wszyscy - od fanów Kazika,2TM23,poprzez wyznawców MManson/Limp Bizkit,aż po hevy metalowców....JP,Venom,Manowar,RWild,Celtic FRost itp. zostały docenione niemalze TYLKO w metalowym środowisku...To mówi samo za siebie - PRAWDZIWY Metal NIE jest dla wszystkich!

Nie to świadczy o czymś innym - dla 90% plaków heavy metal to tylko i wyłącznie IM

itd, itd, itd... ale po co kupować płyty skoro lepiej mieć 20 - tą koszulke IM czy Slayera.

Hmm...Też możliwe...
Necro Desecrator napisał(a):
Tomash napisał(a):

Hmm...Też możliwe...

no niestety, ale mozna wysnuc smutny wniosek, ze wiekszosc polakow sluchajacych ciezkiej muzy to typowi ignoranci, ktorzy ida za reszta ociemnialego pospolstwa... kumpel mowi IM, Slayer i kredki sa teraz modne, wiec nic poza tym niestey nie uswiadczymy...wiekszosc ludzi o JP tylko z perspektywy Painkillera i to jeszcze z opowiadan, a nie z wlasnego doswiadczenia... inna przykra sprawa, dzialajaca na niekorzysc JP to pedalstwo Halforda... nie mam nic przeciw, wazne jest dla mnie to, ze jest koles najlepszym wokalista heavy, ma 60 lat na karku, a glos jak dzwon, ze jest ikona tej muzyki i poswiecil jej cale zycie... ale niestety kolo uslyszy, ze Halford jest pedalem i zespol idzie od razu do kosza... no niestety, smutne realia... jesli chodzi o muzyke to 90% to nieoswiecone wiesniaki idace za reszta tak samo ociemnialych ludzi... zalosne, ale prawdziwe... no coz... nie tylko z perspektywy gospodarki jestesmy 50 lat za Murzynami Evil or Very Mad Crying or Very Sad Question
Zgadzam się w zupełności, sam mam kilku znajomych jedynie "coś słyszących" o JP lub znających tylko album "Painkiller...
Eh...wystarczy obejrzeć sobie dowolny koncert Pana R. (dla "Maidenowców")chodzi o Rob'a Halforda-wokalistę Laughing i jego ekipy żeby doznać i poczuć tę magię...szczególnie jeśli dojdzie jeszcze to, co on potrafi zrobić ze swoim głosem Angry .Moim zdaniem najlepszy wokal i styl. Nikt już tak nie śpiewa.
Zainteresowanych odsyłam do strony:
http://judaspriest.pl/forum/
Można przeczytać tutaj wiele ciekawych rzeczy na temat tego zespołu.
Pozdrawiam wszystkich Kapłanów 8)
HEGEMON SAM JESTEŚ PEDAŁEM !! Laughing ludzi jak Ty sa nie szanowani.... jestes mniej niż zero !! A jesli chodzi o temat to... Ironki Są Boskie a Judasy Wiele im nie brakuje.... POzdro Dla Prawdziwych Heavy Metalowców !!! 8)
Dani_COF napisał(a):HEGEMON SAM JESTEŚ PEDAŁEM !!
Twoja stara pedal. Toc Halford to najbardziej znamy pedal w heavy metalu, a dawny bebniarz judasow nawet dostal wyrok bo jakiegos nastolatka zmolestowal.

Dani_COF napisał(a):jestes mniej niż zero !!
Twoja stara lady punk.

Dani_COF napisał(a):POzdro Dla Prawdziwych Heavy Metalowców !!! 8)
Prawdziwi Heavy Metalowcy mowia ci tutaj zdecydowane NIE!!!
nie wazne ze pedał... wazne ze zajebiscie grają a dla was sie liczy to ze on pedał.... jacskon tez pedał i ma w huj fanów....
Jak dla mnie to remis bo obie kapele zasługują na pochwałe tego co dokonali przez swoje lata. obie kapele maja swoje najlepsze płyty i kawałki, wiec ciezki jest wskazac lepszego.
Bezapelacyjnie - Judasi !!!
zdecydowanie Judasze za powalający wokal Roba i niesamowitego perkusistę. W sumie Mc'Brain tez nie jest zły no ale Travis jest o wiele lepszy Angry
Metalowi bogowie rządzą!!
Tak sobie wchodząc na ten temat pomyślałem, że "co on właściwie ma znaczyć, przecież wiadomo, że z całym szacunkiem do Ironów, ale Judasom to mogą oni buty czyścić..." :?

Teraz patrząc na wyniki ankiety, stwierdzam, że temat powinien mieć w podtytule "... czyli ilu ciuli jest na tym forum". Bez pozdrowień dla ignorantów. Evil or Very Mad

METAL GODS :!: :!: METAL GODS :!: :!: 8) 8)
Vomitor napisał(a):Tak sobie wchodząc na ten temat pomyślałem, że "co on właściwie ma znaczyć, przecież wiadomo, że z całym szacunkiem do Ironów, ale Judasom to mogą oni buty czyścić..." :?

Teraz patrząc na wyniki ankiety, stwierdzam, że temat powinien mieć w podtytule "... czyli ilu ciuli jest na tym forum". Bez pozdrowień dla ignorantów. Evil or Very Mad

METAL GODS :!: :!: METAL GODS :!: :!: 8) 8)

NIE INACZEJ!
Ja nadal sobie zostaje przy JP... ostatnio słuchając tabulatur na GP4 doznałem małego wstrząsu przesłuchując m.in. tabulatury JP (były tam także Unearth i Dire Straits). urzekła mnie bardzo gra Glenna w "Hard As Iron" no i ładna perkusja w "Painkiller", tak samo technicznie przeanalizowałem kilka innych, m.in. "Hellrider" co mi się bardzo podoba Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14