A mi się najbardziej 2 podoba

Dziewczyno powinnaś się leczyć

aXe Rose napisał(a):Kocur z 3 rządzi 8)
oczywiscie ze rzadzi. Ogolnie gra American MGees Alice jest swietna. A tobie dziewczyno proponuje troszke wlasnej inwencji, bo nie dosc ze prace sa w oplakanym stanie, takie podstawowe rzeczy jak anatomia czy kompozycja leza, to jeszcze zrzynasz motywy i postacie od innych autorow. Chcesz malowac? rob to sama.
sukkuba napisał(a):aXe Rose napisał(a):Kocur z 3 rządzi 8)
oczywiscie ze rzadzi. Ogolnie gra American MGees Alice jest swietna. A tobie dziewczyno proponuje troszke wlasnej inwencji, bo nie dosc ze prace sa w oplakanym stanie, takie podstawowe rzeczy jak anatomia czy kompozycja leza, to jeszcze zrzynasz motywy i postacie od innych autorow. Chcesz malowac? rob to sama.
Nie rozumiem..... Co ja niby splagiatowałam? Lubie AMA i chyba nic sie nie stalo, ze narysowalam postacie z tej gry?
sukkuba napisał(a):oczywiscie ze rzadzi. Ogolnie gra American MGees Alice jest swietna. A tobie dziewczyno proponuje troszke wlasnej inwencji, bo nie dosc ze prace sa w oplakanym stanie, takie podstawowe rzeczy jak anatomia czy kompozycja leza, to jeszcze zrzynasz motywy i postacie od innych autorow. Chcesz malowac? rob to sama.
Pierdolisz dziewczyno aż głowa boli. Niech uczy się na czym chce i rysuje co chce.
Super prace! Te z początku tematu mi się podobają najbardziej

Ale ogólnie wszystko to arcydzieła! Brawo dla wszystkich. Ja też oczywiście bazgram sobie od czasu do czasu.. A ostatnio to nawet wogóle bo czasu brak i sporo nauki - gitara, szkoła itp

... W tym tygodniu coś stworzę to ocenicie - zbluzgacie albo naplujecie :?
Niestety jakoś weny brak

, a fach w palcach to mam....
Bez przesady. Arcydzieła o to na pewno nie są. Mimo to, kilka z nich ma w sobie godne uwagi elementy.
wszystko robiles sam ale niczego nie widac

linki sa zle
Bardzo fajne Queen tu wyszło.