jednak nie jest aż tak ciekawy jak mi sie wydawało ;P Skrzydła ma nowatorsko rozwiazane i to jest jako koncept całkiem fajne, ale kolorystycznie strasznie monotonny, jakby był tworzony jedną barwą, w której zmieniana była jedynie gama by stworzyc przejścia między światłem a cieniem.
ale zły nie jest

Też lubie smoczysławy a każdy rysunek troche wzbogaca moja wyobraźnie. Z teg oco pamietam cie też łechcą te klimaty

POlecam
www.edytha.digart.pl Kolesiówa zajmuje sie paleontologią, więc jeśli chodzi o smoki to posiada dużą wiedze i potrafi świetnie przelać ją na papier. Wiecej jej prac mozna zobaczyć na deviancie
http://sheil.deviantart.com/
ten smok niebieski nie byl mój jakby co

a edyte znam

http://img326.imageshack.us/img326/7195/scyzorykpn8.jpg
Oto co się dzieje kiedy Jałokim przyspiduje w robocie i znajdzie wolną chwile, która to mu nie pasuje, bo przeca Jałokim coś robić musi! Tak wiec obczaiłem odpad z listwy dociskowej i wtem pizgła mnie wizja w potylice... Ujrzał żem w niej SPLENDOR TYSIĄCA SŁOŃC ODBITYCH W OSTRZU MIECZA! Jako mi się wełbie ujebało, tako się niechybnie stało... Warunki były ciężkie, przez stresu atmosferę. Gdyby boss mnie nakrył na wykuwaniu diabelskiego ostrza, to poleciałbym odraz z roboty (w minioną sobote wyjebał 6 osób z 14-stoosobowej zmiany za pierdoły). Przez to wszystko jest niedopracowane i nieprzemyślane. Trza było działać szybko i mogłem korzystać jedynie z takich narzędzi jak kombinerki i piła tarczowa będąca moim stanowiskiem pracy. Ostrze jest kurewsko krzywe bo musiałem jedną ręka pochwycić wajchę, za pomocą której wychylałem tarcze piły z głowicy, a drugą przeciągałem po tarczy profil będący zalążkiem ostrza. Gdybym miał szlifierke kontową... Ale cóż... miecz i tak jest kurewsko ostry i jestem z niego cholernie dumy, bo jest po ciulu TRU! Całość powstała z kompletnie zbędnych odpadów, wszystkiego co znalazłem pod nogami, na złomie i w kontenerze z odpadami profili aluminiowych. Pochwę pozszywałem za pomocą zszywek odzyskanych z papierów z wykonanych zleceń. Powpinałem je dłońmi dociskając kombinerkami. Kiedy zabrakło mi zszywek to zrobiłem se własne z odpadków spoiwa do migomatu, a bardziej skomplikowane połączenia, wykończenia itp. zrobiłem z tego co mi odpadło przy tworzeniu ostrza z profilu 152051 oraz siakiegos drutu (ok. 3,5 mm), co to mi się gdzieś tam pałętał pod nogami. Pochwa i pas zrobione są z takiej jakby tektury, właściwie to czegoś pomiędzy plastikiem, a tekturą. Leży to takie na palecie pod profilami, z których wycinamy elementy do okien i drzwi PCV, coby się nie poobijały zanadto
jestem z siebie po chuju dumny
Geniusz za użyte materiały i fascynujący opis. Miecz jest oczywiscie przechujowy, ale cała akcja - z opisem i podpisanymi fotkami, powinna znaleźć się w odpowiednim temacie jako "Najbardziej tru akcja" Ja tego nie przeniosę, bo osoby wypisujące tam swoje "akcje" są za cienkie w majtach żeby to docenić.
Pełen resteckpa.
PS. To ile chłopcze co robi miecze w pracy masz lat?
ja ciagle mam tak ze 17 latek i pewnie kiedys dorosne do tych 22, a potem zaprzestane obchodzić urodziny, a skoro juz nie będę ich obchodził, to nie będę miał wiecej lat. Zatrzymam sie w najlepsiejszym wieku i będę żył FOREWER!
no.. jako nieśmiertelny musze mieć oczywista swój miecz

Kurwa stary, polubię Cię. Opisałeś właśnie ostatnie 6 czy ileśtam lat mojego życia. Niestety musze Cię ostrzec - kończy się to bardzo bardzo źle. Powiadam na własnym przykładzie.
trza bedzie mi samamu się o tym przekonać, bo jestem cholernie głeboko utwierdzony w ty bajaniach
ej.. my tu gadu gadu, a walizka an siódmym peronie... Lece spać, bo budziki dwa juz o 4:30 wyją.
kuźwa.. znów nie zrobiłem formata.. :/
;P
Jałokim napisał(a):jestem z siebie po chuju dumny
My (a przynajmniej ja ;p)z Ciebie też.I znowu się poważna dziewczynka ze mnie zrobiła..
dzisiaj ciąłem słupki narożne 5089 z systemu NT52 i patrząc na odpad doznałem olśnienia...
c.d.n.....
Jałokim napisał(a):dzisiaj ciąłem słupki narożne 5089 z systemu NT52 i patrząc na odpad doznałem olśnienia...
c.d.n.....
Jeszcze trochę i zostaniesz tru producentem mieczy. Zaopatrzysz wreszcie wszystkich mamowarów forum w oręż godny ich srogości.