Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wasze prace
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
to rzuć stanikiem
do rękawicy mam juz wszystkie elemelementy. NIestety miałem za dużo roboty na produkcji przez co zaniedbałem nieco swoje piorytetowe zlecenie. Trza będzie teraz przy tym w domu się popoieścić coby złożyć to w całość

http://img82.imageshack.us/img82/3363/0929210622mc5.jpg

tak to mniej wiecej wyglada po prowizorycznym złozeniu

http://img82.imageshack.us/img82/2489/0929211856ut4.jpg

w trakcie przymierzania do dłoni zauważyłem że przy ściśnięciu pieści delikatnie kostki wystaja między osłoną dłoni, a osłonkami palców, wiec zakryłem je ładnie wyprofilowaną blachą. Po prostu piknie wpsaowuje sie w moją dłoń, co jest kolejnym powodem do dumy. Niestety nie było to w planie od począdku, przez co nie do końca dobrze współgra z tą co całą dłoń zakrywa, ale ten problem występuje wyłacznie na kostce najmniejszego palca. Nie licząc tego ładnie sie prowadzi po wgłębieniach i wypustkach w trakcie ruchu palców :]

http://img82.imageshack.us/img82/4898/0929213058wf1.jpg
Jałokim
zajebiste Big Grin
moze ty sie zajmij wytwarzaniem i sprzedawaniem takich zabojczych broni? Big Grin
Balthor napisał(a):Jałokim
zajebiste Big Grin
moze ty sie zajmij wytwarzaniem i sprzedawaniem takich zabojczych broni? Big Grin
gdybym pracował na złomowisku.. ahh... moze i bym se dorabiał, ale tutaj mam za male mozliwosci i do tego cholernie duzo ryzykuje. Racej robie to dla dreszczyku i satysfakcji, nei ma tu miejsca na pieniądze Smile
Jałokim,Ty świrze ;) Wymiatasz ;).
oh, bo sie zarumienie Big Grin
No toć BA zem BOSKY! Angry
Zrób taką 'zbroję' jak w Sie7em to mi zaimponujesz TongueP
Skinless napisał(a):Zrób taką 'zbroję' jak w Sie7em to mi zaimponujesz TongueP
Sam coś zrób a nie pierdol od rzeczy.
po prostu maże o tym by ci zainponować
Jałokim napisał(a):oh, bo sie zarumienie Big Grin
No ba! Ale wybacz miszczu,zębami gaci Ci ściągała nie będę..
-Rene- napisał(a):
Jałokim napisał(a):oh, bo sie zarumienie Big Grin
No ba! Ale wybacz miszczu,zębami gaci Ci ściągała nie będę..
Crying or Very Sad to chociaż rękawice zdymaj zębami
Może jak skonstruujesz całą zbroje to pomyśle nad tym.
Jałokim ty popierdolony wyrodny synu MacGuyvera. Jesteś zajebisty ziom.
R_amze_S napisał(a):
Sam coś zrób a nie pierdol od rzeczy.

Sam to on potrafi tylko pałkę zrobić. Z połykiem.
DEBIL PROJECT

Oto kilka moich wczesnych projektów maszyn które nie robia nic albo które nie działają. W kategorii tej mieszczą się również moje odkrycia naukowe.
Pierwsze dwa opracowane przed laty. Mam zamiar wrócic do mojej działalności konstruktorsko-naukowej.

Projekt #1
Projekt #2

Jeżeli odzew i oczywisty zachwyt tłumu nad wiekopomnymi wyczynami mego umysłu będzie wielki, pomyślimy nad osobnym tematem (w dziale humor chyba) i stałym aktualizowaniem. A jeśli nie, to oznacza że jednak jestem sam na tym świecie.

Evil Genius

':..:'
Książę 2 napisał(a):Jeżeli odzew i oczywisty zachwyt tłumu nad wiekopomnymi wyczynami mego umysłu będzie wielki, pomyślimy nad osobnym tematem (w dziale humor chyba) i stałym aktualizowaniem. A jeśli nie, to oznacza że jednak jestem sam na tym świecie.

Evil Genius

':..:'
Przebiłeś Jałokima.Jak to w 'Mistrzu i Małgorzacie' było..'królowa jest zachwycona!'(Chyba najbardziej niedziałającą kulką z łożyska od Stara).Jak się nie znajdzie tłum,pomyślę nad sklonowaniem.Ewentualnie rozmnożeniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30