Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: zakończenie roku szkolnego...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
ehhh...nareszcie to o czym marzyłem od września, wakacje. Moge sie pochwalić ze zdałem do 2kl. LP Big Grin
Ja też.A do której szkoły chodzisz?
augustyn - samochodowka (taka samochodowka ze na informatyce jestem Big Grin )
a ja do 3 lo Smile ze średnią ok. 3,5 Smile
A ja do Żeromskiego chodzę.
Big Grin
axe Rose ty się średnia nie chwal bo ja mam podobna Wink
Ja niewiele lepszą.
3,7

Big Grin
to widze macie sie czym chwalic Wink ja zakonczylem liceum, czekam na wyniki z matury(ktora spartolilem Wink ) i trzeba gdzies dalej isc Tongue
to jeszcze nie macie wyników z tych pseudomatur?!
A ja kończę czwarty rok polonistyki i jak dobrze pójdzie to za rok o tej porze będę panem magistrem dzieciaczki drogie Laughing
Atreju napisał(a):A ja kończę czwarty rok polonistyki i jak dobrze pójdzie to za rok o tej porze będę panem magistrem dzieciaczki drogie Laughing
Whoah Smile 3mam kciuki Smile
a ja jak dobrze pójdzie, to dostane stypendium Big Grin
będą mi płacić za to że się fatyguje na tą peudouczelnie Big Grin czad Laughing
Tomash napisał(a):to jeszcze nie macie wyników z tych pseudomatur?!

Ano nie mamy... Evil or Very Mad Przy dobrych wiatrach będą we wtorek... Szlag mnie już od tego trafia, ale cóż...shit happens.
A pomysleć , że rok szkolny skończyłem 15 kwietnia, a ostatnia maturę pisałem 19 maja... Ponad miech. Evil or Very Mad [/list]
ale qpa... przeciez to jest chore, ja osobiście wole zdawac wszystko na raz, ewentualnie tak jak na sesji, czyli 2 - 3 tygodni i wszystko z głowy, a nie Mad pzeciez ja bym wszystko zapomniał między jednym egzaminem a drugim Big Grin
chore jest czekanie na te wyniki :? ile można??
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19