Ghost_82 napisał(a):Raczej Tobie by bardziej pasowało. Przemierzałbyś miejskie kanalizacje w poszukiwaniu szkodników.
szkodniki w kanalizacji ? moze sie nie znam, ale wydaje mi sie, że w kanalizacji biegają szczury

(ewentualnie pajęczaki) no ale ghost to rasowy mieszkaniec kanalizacji, wiec moze mnie doinformuje....
The Stig napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Raczej Tobie by bardziej pasowało. Przemierzałbyś miejskie kanalizacje w poszukiwaniu szkodników.
szkodniki w kanalizacji ? moze sie nie znam, ale wydaje mi sie, że w kanalizacji biegają szczury
(ewentualnie pajęczaki) no ale ghost to rasowy mieszkaniec kanalizacji, wiec moze mnie doinformuje....
Ja pierdole,uprzedzaj zanim coś napiszesz.
Krzychun napisał(a):The Stig napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Raczej Tobie by bardziej pasowało. Przemierzałbyś miejskie kanalizacje w poszukiwaniu szkodników.
Ja pierdole,uprzedzaj zanim coś napiszesz.
zaczynam stosować modne zasady panujące na tym bagnie

The Stig napisał(a):zaczynam stosować modne zasady panujące na tym bagnie 
No to wypada pogratulować ci 532 dni w bagnie.
The Stig napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Raczej Tobie by bardziej pasowało. Przemierzałbyś miejskie kanalizacje w poszukiwaniu szkodników.
Kurwa weź mnie nie rozperdalaj człowieku

Jakbyś nie wiedział, szczury należą do szkodników, jak i inne tego typu gryzonie.
MaFFej napisał(a):ale studia nauczyły mnie jednego... szanować trójkę Laughing .
e tam, 2,5 też nie jest złe

Ghost_82 napisał(a):[quote="The Stig"][quote="Ghost_82"]
Kurwa weź mnie nie rozperdalaj człowieku
Jakbyś nie wiedział, szczury należą do szkodników, jak i inne tego typu gryzonie.
Ja mam dwa szczury albinosy, więc wypierdalaj ;].
trzecia klasa liceum
Hist - 2
religia - 2
J. Pol - 2
J. Ang - 2
J. Niem - 1
Biol - 2
Geo - 2
Mat - 1
Chem - 2
Fiz - 1
WF - 4
Inf - 2
ale miałem jazde w urodziny... nie ma jak egzaminy komisyjne
(nikt mnie nie pobije kujony

)
no i jak ta 4 z wf sie w tym zestawieniu prezentuje?!

religia - 2 - jestes true

Jankier ? Jak ty sie dostaleś na studia gdziekolwiek z takimi ocenkami ? Myślalem ze ja mam slabe ...
jeszcze parę lat temu były egzaminy na studia. na oceny z matury nikt nie patrzył. uczelnie interesowało wyłącznie czy zdana i koniec. poza tym czekała mnie jeszcze czwarta klasa liceum. wtedy już zdecydowanie mniej piłem ;] choć zdarzyło mi sie iść na korki przygotowujące po paru bromkach

ale teraz już się ustatkowałem. prawie...
w liceum trzeba pić a nie się uczyć, słuszna postawa(ja pierdziele jak se przypomne jaki ze mnie był menel tak w drugiej klasie LO to jest straszne po prostu

)