Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: zakończenie roku szkolnego...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Ej, koleżanko bez avatara, uspokój się. Raczej postaraj się wyłapać z kontekstu co oznaczają te "plus cyferki" i kiedy autorzy jakichś tekstów są nimi obdarzani, zanim zaczniesz kręcić wojnę, i to jeszcze ze mną na dodatek.
Książę napisał(a):Ty mi wyglądasz na Andrzeja. Masz na imię Andrzej? tamto pytanie było serio.
Nie.
Ej, kolego z dziwnym avatarem, nigdy nie bylam bardziej spokojna. Łapie mniej wiecej motyw z pluscyferkami. A wojny nie zaczynam, zwlaszcza z Toba na dodatek, tym bardziej ze podobno jestes internetowym napinaczem. No i byles dla mnie mily, na poczatku przynajmniej.
E, coś Ci się żyleta tępi...

[Obrazek: bored2.gif]

Wojna i kucie mieczy to jest to, pamiętaj.
Keesha napisał(a):No i byles dla mnie mily, na poczatku przynajmniej.
ej, cały czas jestem i mam nadzieję że nasza znajomość się rozwinie. Jeden wkręcik to tylko oznaka sympatii.
gorąco pozdrawiam
Bede to miec na uwadze przy nastepnych postach.
To było do Eulogy.

Książę napisał(a):ej, cały czas jestem i mam nadzieję że nasza znajomość się rozwinie
gorąco pozdrawiam

No fakt, jesteś.
Ja też mam taką nadzieję, bo Cię lubię w sumie.
Keesha napisał(a):
~Rene~ napisał(a):administrację

a to ma cos wspolnego z marketingiem czy czyms takim? tzn tak czy siak to nie moja dzialka, ale moja siora to studiowala
nie mam pojęcia. już tego nie studiuje.
aha
od wrzesnia żondzem i dzielem Stolicą. Ceny mnie przerazają...
jesteś gotów na ustAwke? pytam sie CZY JESTEŚ KURWA GOTÓW NA USTAWKE?!
tak, pod komisariatem <:
hahahahaha
kurwa, no nie... [Obrazek: 7db303e48f8ba0bb.png]
ja chce zlot forum : |
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19