w drugiej klasie przerobiłem chyba wszystkie używki, ale oceny były lepsze.
Hist - 1
Religia - 2
J. Pol - 2
J. Ang - 3
J. Niem - 2
Biol - 2
Geo - 2
Mat - 2
Chem - 3
Fiz - 1
WF - 4
Inf - 3
wniosek: alkohol ma o wiele bardziej niszczący wpływ na człowieka
(najbardziej żal mi było geografistki. miałem oceny mniej/więcej: 6, 1, 1, 5, 5, 1, 1, 1. babka nie wiedziała co o mnie myśleć

)
to były dobre czasy... ja chce kurwa do liceum

kurwa po wakacjach ide do nowej szkoly. ta liceum. przez pare lat bylam zmuszona chodzic do klasy z osobami ,ktory nie moglam w ogole zdzierzyc. teraz ostatnio mielismy spotkania klasowo-alkoholiczne. i wszyscy ze soba gadali. nasza klasa jest a moze juz mozna powiedziec byla podzielona na 5 grupek, a teraz wszyscy ze soba gadali. teraz siedze i tesknie za nimi

chyba przez tylko ten tydzien bylismy prawdziwa klasa. nie mam sie komu wyzalic. ale mimo wszystko bede strasznie tesknic za nimi wszystkimi. mimo ze to gbury i swinie, ale po paru trunkach fajnie sie z nimi gada. nie wiem czy ktos konczy w tym roku szkole i tez tak ma, ale przyznacie ,ze to dziwne uczucie rozstawac sie ze swoja klasa, osobami z ktorymi sie chodzilo dzien w dzien do budy i nie przywiazywalo wielkiej wagi, ze w sumie sie ich lubi. dobra konic.
High school seemed like such a blur
I didn't have much interest in sports or school elections
And in class I dreamed all day
About a rock 'n' roll weekend
And the girl in the front of the room
So close yet so far
Y'know she never seemed to notice
That this silly school-boy crush wasn't just pretend
Babka od redakcji tekstu chce mnie udupić bo bylem tylko na 3-4 zajęciach w tym semestrze ;D
Ogólnie przez ostatni miesiąc nie bylem za często na uczelni

Przemek87 napisał(a):kto by nie chciał
Ja , bo teraz ide do gimnazjum

wiem, ze chujowa, ale nie moglam sie powstrzymac

No i spierdoliły prawie wakacje.
no ja w sumie za rok bede miec najdluzsze wakacje w zyciu

mnie się takie zaczęły kiedy poszłam na studia
chuj jasny w dupe nie wyjebany szczelił wakacje
mozna byc studentem, pracowac i miec wakacje cały rok