ja mam wyniki w poniedzialek o 14.30 'modlcie sie' zebym zdala, bo ja mam zle przeczucia

Valhalla napisał(a):'modlcie sie'
ok, nie ma sprawy

zdałem do 3 kl LO ze średnią 3.3 <duma>
Ide sie upić.
a przede mną 2 klasa LO, 4.8 nie jest źle
... Też ide sie upić.
Cytat:a przede mną 2 klasa LO, 4.8 nie jest źle
Nie jest źle?? Jak bym zsumował średnie z dwóch lat mojej nauki to by wyszło niewiele więcej....
ja już oblewałem zdane egzaminy, zalicznia i oddany rysunek, dziś ide oblewać wasz koniec roku

spierdalajcie na szczaw, mam sesję do 3 lipca i 4 egzamy przed sobą
Atreju : co za duma byc "magistrem polonistyki" ??
Cytat:Atreju : co za duma byc "magistrem polonistyki" ??
Wiesz każdy sie cieszy z czego innego. Ja np. będe szczęśliwy jeśli zdam mature.....
rozbudź swe ambicje lepiej , bo marnie skończysz
Zdałam do drugiej klasy LO ze średnią 4,6.
PS: Też idę, ale na recital Radka =P
zdałam do III klasy LO, nie wspomnę, z jaką średnią
nie wiem doklanie ocb ale tak:
zkonczenie mialem o 11 wiec przyszedlem z kumplem o 9 poszlismy na browar doszlismy na to zakonczenie o 13 wopszlomy potem na browar do 16 jakies bylem wdomy dopiero i jeszcze czeva gdzies isc :d o a pozatym "uzyskłem promocję do klasy 3gim ze średnia ocen 4.0 oraz poprawny zachowaneim" sry za liretki :p
Zdałem....

,srednia:3.00....niestety

Dziś skończyłam gimnazjum

Średnia 4,3 :? Najsłabsza w mojej karierze szkolnej, ale to nic. Poprawię się w liceum(o ile się dostanę). Teraz trzeba tylko czekać do 1 lipca i będę wiedziała czy chodzę do tej swojej wymarzonej szkoły, czy nie

Ale myślę, że będzie dobrze. Szkoda tylko, że to już koniec gimnazjum. Z niektórymi osobami znałam się dosłownie od przedszkola, przez podstawówkę do gim.