Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: zakończenie roku szkolnego...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
W podstawówce jeszcze jakoś sie uczyłem,ale w gimnazjum to już mi sie odechciało.W 1 klasie LO,to już w ogóle nauka sie nie zjamowałem,ale trzeba bedzie sie do roboty wziąść w końcu za 1,5 roku matura Tongue.Nie wiem jak z anglika zdam mature z moją nauczycielka,chyba dam jakoś radę.Najwyżej będę wykładał na uniwersytecie...kafelki w łazienkach.
a ja zostane hydraulkiem ...
wiec mozemy jakas spolke przy kafelkach zalozyc
Emma napisał(a):jak cos mi samo nie wejdzie do glowy to znaczy ze wogole nie warto sie za to brac Tongue
tą zasade stosuje od zawsze Big Grin
Kaktus. napisał(a):
Emma napisał(a):jak cos mi samo nie wejdzie do glowy to znaczy ze wogole nie warto sie za to brac Tongue
Wygląda na mądrą zasade Laughing
no?nick napisał(a):
Kaktus. napisał(a):
Wygląda na mądrą zasade Laughing
No nie wiem czy sprobowac sie zastosowac do tej zasady bo w tym roku bede pisac test gimnazjalny i wogole do liceum zdawac... a raczej mam dosc ambitne plany na przyszlosc, tyle ze zdecydowanie gorzej jest z ich wykonaniem Laughing W tym roku nie poszlo mi za dobrze z nauka... (srednia 4.0 Laughing )kompletnie sobie to olalam, ze tak powiem, bo doszlam do wnoisku, ze lepiej zaoszczedzic sily na przyszly rok Laughing i oczywiscie jak co roku powtarzam sobie 'teraz wezme sie za nauke' Laughing Laughing Laughing
hehe 4.0 to i tak duża średnia Smile zresztą co to ma za znaczenie średnia się nie liczy ważne są wyniki z egzaminu a z własnego doświadczenia wiem że ma się to nijak do średniej
Kaktus. napisał(a):hehe 4.0 to i tak duża średnia Smile zresztą co to ma za znaczenie średnia się nie liczy ważne są wyniki z egzaminu a z własnego doświadczenia wiem że ma się to nijak do średniej
To w takim razie egzamin pojdzie mi pewnie jeszcze lepiej Laughing
ten test to male piwo o poranku
ja o ambitnych planach juz zapomnialm chyba ..teraz zyje tak zeby mi bylo wygodnie
Emma napisał(a):ten test to male piwo o poranku
ja o ambitnych planach juz zapomnialm chyba ..teraz zyje tak zeby mi bylo wygodnie
POPIERAM Big Grin
Dopadły mnie sentymenty i obczaiłem swoje zajebiste świadectwo na koniec LO, kurwa to były czasy a nie jakieś tam studia:

Angielski-5

Informatyka-5

Religia-5

WOK-5

Polski-3

PO-3

Łacina-3

Przedsiębiorczość-3

WOS-3

Geografia-3

Historia-2

Francuski-2

Matma-2

Chemia-2

Fizyka-2

Biologia-2

WF-5

Mr. Green Mr. Green
Akurat nie masz się czym pochwalić.
Ja bym sie chętnie cofnął 4 lata i robił liceum od początku zamiast tych jebanych studiów. To były najlepsze lata życia.
Najlepiej cofnij się jakieś 20 lat wstecz i tam pozostań Laughing
^^ lal, z religi 5 Laughing
ja to co roku mialam coraz bardziej pojebanego ksiedza i na maturalnym mam z reli 3 :/
mimo to nigdy bym nie pomyslala zeby sie cofnac do LO! forget the past!
^ ja tak samo! pierdolić LO studia są zajebiste Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19