Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
lo Slipknot jest zajefajne jak do posłychania od nich zacząłem swoją metalową przygode
Coz... troche pracy nad forum Cie czeka, bo na razie grafika odrzuca od kompa na przynajmniej 5 km...
EDIT:
Cytat:lo Slipknot jest zajefajne jak do posłychania od nich zacząłem swoją metalową przygode
To nie temat o Slipknocie... Wypoeidz sie o tym w stosownym topicu, albo na tym pseudoforum.
BTW: Ciekawy jesetm, kto pierwszy napisze "Zaorac!"
joł nareszcie ! jest wreszcie forum o moim najulubieńszym zespole detch metalowym, ich muza całkiem mi pasi i sądzem że jest wpożo, i mają ekstra mroczne maski i wogóle mi sie podobaja
liczba przy twoim nicku oznacza ilość twoich lat?
ZAORAĆ CIE I TEN POZERSKI GEJOWY ZESPÓŁ !
Edit: ten post napisałem specjalnie i specjalnie w takim stylu matoły ;] bo wiedziałem że wzbudzi on gniew, zdenerwowanie, że będę porównywany, i wyjdzie z tego kłótnia, ale co tam !
Byles pierwszy, brawo
Teraz moge bez skrupułów:
Zaorac!
DeMoN.|. napisał(a):ZAORAĆ CIE I TEN POZERSKI GEJOWY ZESPÓŁ !
nie inaczej

chyba mi sie ze 3 piosenki ich podobaja z wszystkeigo co nagrali.... a wiekszosc jakas taka nudna i bez wyrazu ale nie o tym mowa... to forum SUX
Bede zgodna z przedmowcami

ok forum jest brzydkie ale to nie durzo roboty... ja z kumplem robimy forum klasowe i jest bardzej zawansowane niż rockmetalshopu... ale tu jest ten klimacik , którego za cholere nie można znaleźć na Twoim forum.... ( jestem ciekaw czy post DeMoN.|.-a też bedzie oceniony jako nie na temat)
no to chlopakowi sie oberwalo

ale coz...oszczedze go i oral nie bede

wow Demon jaki z ciebie grozny blackmetalowiec sie zrobil
a co do tego forum to oczywiste ze ZAORAC!!!
To forum jest odpowiednie dla tego zespolu i stanu umyslowego jego tworcy. Czyli w skrocie- dno i zenada.
może się ktoś zaloguje?

Ja raczej nie, wystarczy mi ze szydze tutaj

przed napisaniem poprzedniego postu, obejrzalem jedynie forum od strony technicznej i graficznej. stwierdzilem ze oral nie bede. jednak po zaglebieniu sie w jeden z tematow- "Czy Slipknot to satanisci"(czy jakos tak) musze to niestety zrobic- ZAORAC!
Niom przydało by sięzmienić wygląd tylko potzrzebuję kogoś kto sięna tym zna!!

Więc czekam na kogoś!!??

Wiem że szata graficzna jest do kitu!!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11