Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: FORUM SLIPKNOT
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
A mnie rozwala: "Najnowsze info o Knotach(...)".
Knoty to sa w swieczkach.. chyba Laughing Laughing Poza tym nie maja bujnego zycia towarzyskiego ? Surprised
jaka szata?? Question
ReTuRn napisał(a):Zaorac!

Zgadzam się w 100%

EDIT:
TAka myśl mi zaświtała... może by tam zrobić drugie Sorrow of roses? Wink Angry Kto był, ten wie, o czym mówię Big Grin
ale czy warto? Question
Dobra, bierzemy sie za to.

LAda moment pojawi sie tam czlek o ksywce "ReTuRn". O taaaak!

EDIT: Z nieznanych mi przyczyn forum nie dziala...
Mi też nie
mi tak samo ... a tak chcialem poczytac o tym czy slipknot to satanisci Laughing
http://www.google.pl/url?sa=U&start=2&q=...idx&e=9801
to forum lepszy poziom graficzny prezentuje a tematyka...( zależy od gustu)
Slipknota i forum zaorać, ale chłopak ma prawo do swojego gustu, jakiby on nie był.
aXe Rose napisał(a):Slipknota i forum zaorać, ale chłopak ma prawo do swojego gustu, jakiby on nie był.

mądrze prawi mimo wszystko... ale co z tego? Axe, myślisz że ktoś to zauważy?
booooze co za ludzie...slipknot im chyba matki pozabijal tak sie wkurwiaja...
ja tego nie lubie ale niech se maja forum, co to kogo obchodzi...moze niech tera przyjda wszyscy fani slipknota i zbesztaja demona i inne powermetalowe cioty ?
DeMoN.|. napisał(a):joł nareszcie ! jest wreszcie forum o moim najulubieńszym zespole detch metalowym, ich muza całkiem mi pasi i sądzem że jest wpożo, i mają ekstra mroczne maski i wogóle mi sie podobaja

ZAORAĆ CIE I TEN POZERSKI GEJOWY ZESPÓŁ !
n/c... za to ty jestes szatanix brutal trÓ demonus necro ped of filth 666 lucyferious metal i to mnie w tobie smieszy... ksywa tez mroczna, tak trzymaj jeszcze sobie dziare zrób na czole Slipknot sux zeby Cie koledzy bardziej lubili.. LOL
Pandora napisał(a):TAka myśl mi zaświtała... może by tam zrobić drugie Sorrow of roses? Wink Angry Kto był, ten wie, o czym mówię Big Grin
Hmmm.. a to jest bardzo dobry pomysł Smile
To jest bardzo popierdolony pomysł Evil or Very Mad Jebani trÓ metale.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11