05-09-2005, 10:59 PM
05-10-2005, 12:09 AM
Musze powiedziec, ze teskt krolika powalil mnie z krzesla
Niszczace doszczetnie...
Swoja droga, jak Was czyam w takich tematach, to ciagle sie zasmiewam do lez. Jedni udowadniaja, jacy sa "true",a drudzy, jak bardzo "tolerancyjni". Ciezko znalesc kogos wyposrodkowanego...

Swoja droga, jak Was czyam w takich tematach, to ciagle sie zasmiewam do lez. Jedni udowadniaja, jacy sa "true",a drudzy, jak bardzo "tolerancyjni". Ciezko znalesc kogos wyposrodkowanego...
05-10-2005, 12:18 AM
Zawsze jest jeszcze loża szyderców 

05-10-2005, 12:48 AM
aXe Rose napisał(a):Musicie być bardziej trv wypowiadając słowo "Zaorać" 8)
Instrukcja jak należy wypowiedzieć to niezwykle popularne hasło:
1)przyjmij odpowiednią postawę: wyprostuj się, dumnie podnieś głową.
2)palcem wskazującym (ale wskazującym, nie żadnym innym) wskaż obiekt (osobę, zespół, cokolwiek) który powinien zostać zaorany.
3)przybierz odpowiedni wyraz twarzy: duma, pewność siebie i przekonanie o tym, że jedynie twoje poglądy są słuszne. W ostateczności przybierz minę borsuka z zatwardzeniem, efekt zbliżony.
4)wreszcei możesz wypowiedzieć znamienne słowa: ZAORAĆ! Ale ma być powiedzine (nie wykrzyczane) z mocą, dumnie.
Teraz już wszyscy wiedzą jak bardzo trv powiedzieć "zaorać!".
05-10-2005, 12:51 AM

Ale wcześniej koniecznie trzeba wpuścić Szatana do dupy

05-10-2005, 05:18 PM
jak dla mnie to samym slipknotem forum zapelnic bedzie ciezko - ile mozna na ten temat?
05-10-2005, 05:34 PM
Zdziwiłbyś się 

05-10-2005, 07:24 PM
aXe Rose napisał(a):Zdziwiłbyś się
oj tak... zadziwiające że ludzie potrafią tygodniami "jeździć" po swoich znienawidzonych zespołach, tyle samo czasu potrafią się żreć gdy mają różne opinie, ale jest troszeczkę inaczej, gdy wszyscy się ze sobą zgadzają

Tuomasss napisał(a):3)przybierz odpowiedni wyraz twarzy: duma, pewność siebie i przekonanie o tym, że jedynie twoje poglądy są słuszne. W ostateczności przybierz minę borsuka z zatwardzeniem, efekt zbliżony.
może być?
http://img140.echo.cx/img140/1056/jul6pq.jpg
05-11-2005, 04:34 PM
seelenleib napisał(a):jak dla mnie to samym slipknotem forum zapelnic bedzie ciezko - ile mozna na ten temat?...a popatrz ile tutaj sie pierdoli o byle gownie... i ludzie pisza...
05-11-2005, 05:00 PM
Frustra napisał(a):Tuomasss napisał(a):3)przybierz odpowiedni wyraz twarzy: duma, pewność siebie i przekonanie o tym, że jedynie twoje poglądy są słuszne. W ostateczności przybierz minę borsuka z zatwardzeniem, efekt zbliżony.
może być?
http://img140.echo.cx/img140/1056/jul6pq.jpg
No mniej więcej tak... Chociaż za bardzo się tutaj przykład uśmiecha

05-12-2005, 09:53 PM
Już dawno popierdoliłem to forum, mam teraz ważniejsze rzeczy na głowie - wchodze tu żeby sie pośmiać.
Pedałem niestety nie byłem, sterydów nigdy nie brałem, większych niepowodzeń też brak... Muszę cie zmartwić Króliku, ale nie uważam sie też za kretyna, moja wypowiedź była umyślną prowokacją.
Twoja wypowiedź do mnie to też pewnie prowokacja, więc nie będę odpowiadał. Nie chce mi sie w tym momencie bluzgać.
Pedałem niestety nie byłem, sterydów nigdy nie brałem, większych niepowodzeń też brak... Muszę cie zmartwić Króliku, ale nie uważam sie też za kretyna, moja wypowiedź była umyślną prowokacją.
Twoja wypowiedź do mnie to też pewnie prowokacja, więc nie będę odpowiadał. Nie chce mi sie w tym momencie bluzgać.
05-13-2005, 04:46 PM
Cytat:Muszę cie zmartwić Króliku, ale nie uważam sie też za kretyna, moja wypowiedź była umyślną prowokacją.
To, że się za niego nie uważasz nie przeczy temu, że nim jesteś .
05-13-2005, 04:58 PM
Coz :? nie podoba mi sie grafika,a kolory sa poprostu do dupy(malo tru)
,coz jest to jeden z nie wielu zespolow,ktory cieszy sie tak duza popularnoscia wsrod mlodziezy(tutaj mozemy czytac :dzieci)
,mysle,ze nic na to sie nie poradzi
Nawet zauwazylam(w danii),ze dzieci zaczely nosi te tru maski,ojojojoj
hock: straszne,szatanisci
hock: kryjmy sie
napewno nas zjedza

Nawet zauwazylam(w danii),ze dzieci zaczely nosi te tru maski,ojojojoj

05-13-2005, 05:05 PM
Tuomasss napisał(a):4)wreszcei możesz wypowiedzieć znamienne słowa: ZAORAĆ! Ale ma być powiedzine (nie wykrzyczane) z mocą, dumnie.
To mi przypomnialo losuxowe zwieracze

05-13-2005, 06:39 PM
metallgirl napisał(a):Coz :? nie podoba mi sie grafika,a kolory sa poprostu do dupy(malo tru)Hmm... Uważasz, że Slipknot to zespół dla skretyniałych smarkaczy? Tak uważasz? Ciekawe. To mój ulubiony zespół pomimo, że mam 16 lat. Nie czuję się pojebanym dzieciakiem jakoś...![]()
,coz jest to jeden z nie wielu zespolow,ktory cieszy sie tak duza popularnoscia wsrod mlodziezy(tutaj mozemy czytac :dzieci)
,mysle,ze nic na to sie nie poradzi
![]()
Nawet zauwazylam(w danii),ze dzieci zaczely nosi te tru maski,ojojojojhock: straszne,szatanisci
hock: kryjmy sie
napewno nas zjedza
![]()
![]()