Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: FORUM SLIPKNOT
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Musicie być bardziej trv wypowiadając słowo "Zaorać" 8)

"Szatana wpuść do dupy, miast zjadać własne kupy..."
Musze powiedziec, ze teskt krolika powalil mnie z krzesla Big Grin Niszczace doszczetnie...

Swoja droga, jak Was czyam w takich tematach, to ciagle sie zasmiewam do lez. Jedni udowadniaja, jacy sa "true",a drudzy, jak bardzo "tolerancyjni". Ciezko znalesc kogos wyposrodkowanego...
Zawsze jest jeszcze loża szyderców Angry
aXe Rose napisał(a):Musicie być bardziej trv wypowiadając słowo "Zaorać" 8)

Instrukcja jak należy wypowiedzieć to niezwykle popularne hasło:
1)przyjmij odpowiednią postawę: wyprostuj się, dumnie podnieś głową.
2)palcem wskazującym (ale wskazującym, nie żadnym innym) wskaż obiekt (osobę, zespół, cokolwiek) który powinien zostać zaorany.
3)przybierz odpowiedni wyraz twarzy: duma, pewność siebie i przekonanie o tym, że jedynie twoje poglądy są słuszne. W ostateczności przybierz minę borsuka z zatwardzeniem, efekt zbliżony.
4)wreszcei możesz wypowiedzieć znamienne słowa: ZAORAĆ! Ale ma być powiedzine (nie wykrzyczane) z mocą, dumnie.

Teraz już wszyscy wiedzą jak bardzo trv powiedzieć "zaorać!".
Laughing

Ale wcześniej koniecznie trzeba wpuścić Szatana do dupy Wink
jak dla mnie to samym slipknotem forum zapelnic bedzie ciezko - ile mozna na ten temat?
Zdziwiłbyś się Tongue
aXe Rose napisał(a):Zdziwiłbyś się Tongue

oj tak... zadziwiające że ludzie potrafią tygodniami "jeździć" po swoich znienawidzonych zespołach, tyle samo czasu potrafią się żreć gdy mają różne opinie, ale jest troszeczkę inaczej, gdy wszyscy się ze sobą zgadzają Tongue

Tuomasss napisał(a):3)przybierz odpowiedni wyraz twarzy: duma, pewność siebie i przekonanie o tym, że jedynie twoje poglądy są słuszne. W ostateczności przybierz minę borsuka z zatwardzeniem, efekt zbliżony.

może być?
http://img140.echo.cx/img140/1056/jul6pq.jpg
seelenleib napisał(a):jak dla mnie to samym slipknotem forum zapelnic bedzie ciezko - ile mozna na ten temat?
...a popatrz ile tutaj sie pierdoli o byle gownie... i ludzie pisza...
Frustra napisał(a):
Tuomasss napisał(a):3)przybierz odpowiedni wyraz twarzy: duma, pewność siebie i przekonanie o tym, że jedynie twoje poglądy są słuszne. W ostateczności przybierz minę borsuka z zatwardzeniem, efekt zbliżony.

może być?
http://img140.echo.cx/img140/1056/jul6pq.jpg

No mniej więcej tak... Chociaż za bardzo się tutaj przykład uśmiecha Tongue Powinien mieć bardziej mroczną minę, wtedy będzie dobrze... Laughing 8)
Już dawno popierdoliłem to forum, mam teraz ważniejsze rzeczy na głowie - wchodze tu żeby sie pośmiać.

Pedałem niestety nie byłem, sterydów nigdy nie brałem, większych niepowodzeń też brak... Muszę cie zmartwić Króliku, ale nie uważam sie też za kretyna, moja wypowiedź była umyślną prowokacją.
Twoja wypowiedź do mnie to też pewnie prowokacja, więc nie będę odpowiadał. Nie chce mi sie w tym momencie bluzgać.
Cytat:Muszę cie zmartwić Króliku, ale nie uważam sie też za kretyna, moja wypowiedź była umyślną prowokacją.

To, że się za niego nie uważasz nie przeczy temu, że nim jesteś .
Coz :? nie podoba mi sie grafika,a kolory sa poprostu do dupy(malo tru) Laughing Rolleyes ,coz jest to jeden z nie wielu zespolow,ktory cieszy sie tak duza popularnoscia wsrod mlodziezy(tutaj mozemy czytac :dzieci) Tongue ,mysle,ze nic na to sie nie poradzi Tongue
Nawet zauwazylam(w danii),ze dzieci zaczely nosi te tru maski,ojojojoj Confusedhock: straszne,szatanisci Confusedhock: kryjmy sie Crying or Very Sad napewno nas zjedza Crying or Very Sad Crying or Very Sad Rolleyes
Tuomasss napisał(a):4)wreszcei możesz wypowiedzieć znamienne słowa: ZAORAĆ! Ale ma być powiedzine (nie wykrzyczane) z mocą, dumnie.

To mi przypomnialo losuxowe zwieracze Tongue
metallgirl napisał(a):Coz :? nie podoba mi sie grafika,a kolory sa poprostu do dupy(malo tru) Laughing Rolleyes ,coz jest to jeden z nie wielu zespolow,ktory cieszy sie tak duza popularnoscia wsrod mlodziezy(tutaj mozemy czytac :dzieci) Tongue ,mysle,ze nic na to sie nie poradzi Tongue
Nawet zauwazylam(w danii),ze dzieci zaczely nosi te tru maski,ojojojoj Confusedhock: straszne,szatanisci Confusedhock: kryjmy sie Crying or Very Sad napewno nas zjedza Crying or Very Sad Crying or Very Sad Rolleyes
Hmm... Uważasz, że Slipknot to zespół dla skretyniałych smarkaczy? Tak uważasz? Ciekawe. To mój ulubiony zespół pomimo, że mam 16 lat. Nie czuję się pojebanym dzieciakiem jakoś...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11