Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: FORUM SLIPKNOT
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Wow! Na dzień dobry składka na domenę??? Rolleyes Rolleyes :!: Huh...

Ja pierdolę Nie lepiej po prostu założyć na prv.pl??

EDIT:
I jeszcze jedno... NAJLEPSZA MASKA - temat wszechczasów Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing No sorry, ale taki topic to już niezła wieś.. Jak będzie forum o Venomie to będzie się głosować, który muzyk miał najfajniejszą pieszczochę? Big Grin
Nie no o maskach to można podyskotwoać ale o pieszczochach to chyba nie za bardzo Big Grin
Graficznie forum z dupy, ale chyba w forum nie chodzi o wygląd, a o treść Question

A Slipknot? kocham opinie ludzi któzy nie znają ani jednego dźwięku a pieprzą głupoty... wbijcie sobie do tych durnych łbów, że Slipknot ma więcej wspólnego z death metalem niż nu(zwłaszcza dwie ostatnie płyty), tak samo jak oczywiście widzieliście ich na żywo, no nie? Zaorajcie się...ja pierdziele, człowieka jeden dzień na forum nie ma i już taki śmietnik się robi Angry
Cytat:zwłaszcza dwie ostatnie płyty
Wiem ze to nie temat o Slipknocie jako kapeli, ale....
Chyba Ci się pomyliło, i chodziło Ci o dwie pierwsze Wink Bo vol.3 raczej ma mało wspólnego z Death Smile
Co do VOl. 3 to jush nie jest dla mnie slipKnoT tylko zauważalny wpływ Coreya na styl grania, jush nie tylko pisze texty ale jeszcze mówi chłopakom żeby grali balladki bo mu się tak podoba Smile ... a co do stylu jaki prezentują to moim zdaniem napefno nie nu-metal a death to teakże nie jest, więc co u licha Big Grin ?
własnie własnie bo muzyka agresywna i momentami ciężkawa ale deth to to nie jest na 100%
tylko zauwazcie ze kolega napisal ze ma cos WSPOLNEGO z death, a nie ze sam w sobie jest death'em
Lech napisał(a):tylko zauwazcie ze kolega napisal ze ma cos WSPOLNEGO z death, a nie ze sam w sobie jest death'em
Bardzo dobrze to zauważyłem.
Ale ja naprawde nei widze wspólnoty vol.3 z Death'em...
akurat mowilem to do Arhangel'a i pchly Tongue Ty podlapales dobrze Smile
arhangel napisał(a):Co do VOl. 3 to jush nie jest dla mnie slipKnoT tylko zauważalny wpływ Coreya na styl grania, jush nie tylko pisze texty ale jeszcze mówi chłopakom żeby grali balladki bo mu się tak podoba Smile ... a co do stylu jaki prezentują to moim zdaniem napefno nie nu-metal a death to teakże nie jest, więc co u licha Big Grin ?
po 1...
Nie tylko Corey lecz cała grupa decydowała o utworach które zostana zamieszczone na cd... wiec niebylo to tak ze Corey chciał i reszta musiała grać...
po 2....
po co szufladkować?, grają zajebista muzyke i chwała im za to co za róznica czy to Death czy nu-metal, wazne zaby muza była git...
po 3...
sam robie błędy, ale twoja wypowiedz brzmi jak z bloga napalonej 13-nastki...
po 4...
pozdr
po 5...
amen..Smile)
Slipknot to szit !!! ZAORAĆ ICH !!! Jebie od nich komercją i nu-metalem.
Te maski to im sklepać, pocharatać nożem mordy, wrzucić ich do komory i odkręcić CYKLON B. NIECH ZDYCHAJĄ ŚMIECIE !
O Zyklon b to rzeczywiscie kult, nawet nie wiedzialem ze te rzeszowskie kozy takie madre.
MasterGrucha napisał(a):Slipknot to szit !!! ZAORAĆ ICH !!! Jebie od nich komercją i nu-metalem.
Te maski to im sklepać, pocharatać nożem mordy, wrzucić ich do komory i odkręcić CYKLON B. NIECH ZDYCHAJĄ ŚMIECIE !
Mogli by tak zrobić, ale musiał byś się z nimi wejść do komory, wtedy bym to jakos przebolał.
Cytat:Slipknot to szit !!! ZAORAĆ ICH !!! Jebie od nich komercją i nu-metalem.

nędzna prowokacja...
Kalin napisał(a):
MasterGrucha napisał(a):Slipknot to szit !!! ZAORAĆ ICH !!! Jebie od nich komercją i nu-metalem.
Mogli by tak zrobić, ale musiał byś się z nimi wejść do komory, wtedy bym to jakos przebolał.

Sam z nimi idź... bądź wierny swojemu zespołowi.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11