Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: FORUM SLIPKNOT
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
MasterGrucha napisał(a):
Kalin napisał(a):
MasterGrucha napisał(a):Slipknot to szit !!! ZAORAĆ ICH !!! Jebie od nich komercją i nu-metalem.
Te maski to im sklepać, pocharatać nożem mordy, wrzucić ich do komory i odkręcić CYKLON B. NIECH ZDYCHAJĄ ŚMIECIE !
Mogli by tak zrobić, ale musiał byś się z nimi wejść do komory, wtedy bym to jakos przebolał.

Sam z nimi idź... bądź wierny swojemu zespołowi.
Gdzie jest napisane ze on jest mój? Rolleyes
ale jaja, buahaha
Buhahaha!!

Jesteście lepsi niż Sorrow Of Roses Laughing Laughing Laughing Laughing
ehhh i obudzila sie w cichych ludziach dusza wojownika wystarczy dac pretekst do awantury
Robie sobie z was jaja nie inaczej ! to forum zrobiło sie tak pozerskie i głupie że szkoda gadać... na moje oko 90% wszystkich userów to pieprzone pozery.
Nie Inaczej!

[Oczywiście ktoś teraz napisze, że sam jestem pozer, bo nic sensowniejszego nie wymyśli. Ewentualnie moja wypowiedź zostanie skasowana] ehhh :/
Ależ któż by śmiał tak napisać... jeszcze by Cyklonem B dostał, albo iperytem...
grucha z pedała ( dawne posty) zmienił się w kretyna (obecne posty)...czy to sterydy ci do łba uderzyły, czy może jakies niepowodzenia życiowe, cio ??
Krolik napisał(a):grucha z pedała ( dawne posty) zmienił się w kretyna (obecne posty)...czy to sterydy ci do łba uderzyły, czy może jakies niepowodzenia życiowe, cio ??
Absolutny text roku Smile
aXe Rose napisał(a):
Krolik napisał(a):grucha z pedała ( dawne posty) zmienił się w kretyna (obecne posty)...czy to sterydy ci do łba uderzyły, czy może jakies niepowodzenia życiowe, cio ??
Absolutny text roku Smile

O tak. Ciężko będzie komuś przebić to hasło Big Grin
jak ja lubie czytac te idiotyczne i bezsensowne klotnie Tongue nie inaczej! Smile

Anonymous

o w kurwę! jestem z siebie dumny ! Angry Jeden celowy i drażniący post i 5 stron kłótni ! Ciekawe ile tak jeszcze ?
[o teraz to pewnie za niedługo zamkną]

PS: wypierdolcie tę jebaną automatyczną cenzurę bo to chujstwo!
Nooo wredny jesteś, niczym drzazga w dupie
demon, super jestes. na prawde masz z czego byc dumnym...
proponuje mu kolejne ostrzezenie
no niech ktoś wykrzyknie sławienne "ZAORAĆ!" No zróbcie to! Laughing
juz sama wykrzyknelas wiec nie ma po co Tongue
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11