05-13-2005, 06:47 PM
05-13-2005, 07:31 PM
Nie, nie noszę. Jeszcze mnie nie pojebało.
Eh, w sumie to ja jestem takie duże dziecko...
Eh, w sumie to ja jestem takie duże dziecko...
05-30-2005, 05:09 PM
hmm caly czas przekrzykujecie sie kto jest bardziej tru itp a napewno nie jest tru ten kto slucha slipknot`a (hehehe)sorki ale to co gadacie jest z leksza zalosne, poprostu smiesza mnie takie farmazony .... ja kocham slipow chociaz slucham tez kapel typu iron maiden,slayer itp... powiem jedno nie mozna przez cale zycie byc cholernym konserwatysta bo mozna starcic wiele rzeczy...
05-30-2005, 07:32 PM
Oczywisice, ze bez sensu jest nie sluchanie zespolow bo sa 'nietrue'. Ale niesluchanie, bo sa chujowe to chyba inna sprawa :?
05-30-2005, 07:48 PM
ReTuRn napisał(a):Oczywisice, ze bez sensu jest nie sluchanie zespolow bo sa 'nietrue'. Ale niesluchanie, bo sa chujowe to chyba inna sprawa :?
bez komentarza ..... widze ze niektorzy nie popuszcza za cholere.......
ps. o tym ze slipknot nie jest chujowy swiadczy chciazby ich ostatnia plyta

05-30-2005, 08:31 PM
no,ale,np. taki moj klasowy satan (teraz slucha mansona),co przedtem sluchal wlasnie slipknot,to strasznie z siebie robil i robi sataniste (hmm...nosi jakies buty co ma jakis tam joe jordinson,mama mu wychawtowala na koszuli to S,fryz tez sobie robi jak jakis ten joe,znaczy robil,teraz zaczal,uzywac ciekaweo mejkaupu jak ma manson)...koledzy go oczywiscie wysmiali z tym majkupem a,on taki tekst palnal "tylko ja i kobiety znamy sie na sztuce makijazu" (tak przed cala klasa),pozniej spytalam sie go skad wytrzasnal ten teks,a on "sam marilyn manson tak powiedzial" ,sorry,ze nie na temat,ale jak juz mowimy o slipknot,to chcialam podkreslic jakie sa skutki sluchania tej satanistycznej kapeli

05-30-2005, 08:40 PM
tragedia.....
chodzi mi poprostu o to ze czasem warto spojrzec na to wszystko z dystansu, ale widze ze do obecnych tu osob wogule nie dotarla moja pierwsza wypowiedz
tragedia.....
chodzi mi poprostu o to ze czasem warto spojrzec na to wszystko z dystansu, ale widze ze do obecnych tu osob wogule nie dotarla moja pierwsza wypowiedz
tragedia.....
05-30-2005, 09:01 PM
metallgirl napisał(a):no,ale,np. taki moj klasowy satan (teraz slucha mansona),co przedtem sluchal wlasnie slipknot,to strasznie z siebie robil i robi sataniste (hmm...nosi jakies buty co ma jakis tam joe jordinson,mama mu wychawtowala na koszuli to S,fryz tez sobie robi jak jakis ten joe,znaczy robil,teraz zaczal,uzywac ciekaweo mejkaupu jak ma manson)...koledzy go oczywiscie wysmiali z tym majkupem a,on taki tekst palnal "tylko ja i kobiety znamy sie na sztuce makijazu" (tak przed cala klasa),pozniej spytalam sie go skad wytrzasnal ten teks,a on "sam marilyn manson tak powiedzial" ,sorry,ze nie na temat,ale jak juz mowimy o slipknot,to chcialam podkreslic jakie sa skutki sluchania tej satanistycznej kapeliO Kurwa...![]()

05-30-2005, 09:09 PM
Cytat:ReTuRn napisał:
Oczywisice, ze bez sensu jest nie sluchanie zespolow bo sa 'nietrue'. Ale niesluchanie, bo sa chujowe to chyba inna sprawa
Nie no sorry, czy w takim razie nalezy sluchac rowniez tej muzy, ktorej sie nie lubi, aby pokazac, jakim to sie nie jest tolerancyjnym?
05-30-2005, 09:10 PM
metallgirl napisał(a):no,ale,np. taki moj klasowy satan (teraz slucha mansona),co przedtem sluchal wlasnie slipknot,to strasznie z siebie robil i robi sataniste (hmm...nosi jakies buty co ma jakis tam joe jordinson,mama mu wychawtowala na koszuli to S,fryz tez sobie robi jak jakis ten joe,znaczy robil,teraz zaczal,uzywac ciekaweo mejkaupu jak ma manson)...koledzy go oczywiscie wysmiali z tym majkupem a,on taki tekst palnal "tylko ja i kobiety znamy sie na sztuce makijazu" (tak przed cala klasa),pozniej spytalam sie go skad wytrzasnal ten teks,a on "sam marilyn manson tak powiedzial" ,sorry,ze nie na temat,ale jak juz mowimy o slipknot,to chcialam podkreslic jakie sa skutki sluchania tej satanistycznej kapeli![]()
nie no ale najbardziej wkurwiajace sa dla mnie slowa `jakis tam joe jordison`, babo czy ty jestes nie powazna????????
moge zniesc wiele... sorry ale te slowa wyprowadzily mnie z rownowagi....
jakis tam jordison... jeszcze to we mnie wierci...
05-30-2005, 09:17 PM
ReTuRn napisał(a):Cytat:ReTuRn napisał:
Oczywisice, ze bez sensu jest nie sluchanie zespolow bo sa 'nietrue'. Ale niesluchanie, bo sa chujowe to chyba inna sprawa
Nie no sorry, czy w takim razie nalezy sluchac rowniez tej muzy, ktorej sie nie lubi, aby pokazac, jakim to sie nie jest tolerancyjnym?
nie chodzilo mi o to zebys sluchal tego czego nie trawisz tylko o to aby pewnych spraw z gory nie skeslac bo w przypadku slipknot wielu tak wlasnie robi...
ps. piszesz ze ta muza jest chujowa i zapominasz o tym aby dodac slowa `moim zdaniem`...
05-30-2005, 09:44 PM
Co do moim zdaniem- to taki skrot myslowy.
Oczywiscie nie ma co przekreslac calej tworczosci zespolu, bo, co juz poruszano przy okazji LP; w ich koncertowce znajduje sie kilka nie najgorszych kawalkow. Co prawda tylko na koncertowce i tylko kilka, ale lepszy rydz niz oj. Rydzyk
Oczywiscie nie ma co przekreslac calej tworczosci zespolu, bo, co juz poruszano przy okazji LP; w ich koncertowce znajduje sie kilka nie najgorszych kawalkow. Co prawda tylko na koncertowce i tylko kilka, ale lepszy rydz niz oj. Rydzyk

05-30-2005, 09:50 PM
goofi - a jaki ma byc? tru satan heavy power tharach black death gothic 666 speed metalowiec joe jordinson?zle napisalam jego imie?czy cio?
axl rose - jeszcze jest vampirem i pije ludzka (?)krew
hock:
:? jaki trv
coz wszyscy maja z niego niezla polewke,i pozniej nas oskarza ,ze nie mozemy go zrozumiec i zaakceptowac
hock: ja tam sie z nigo nie nasmiewam,(mam nadzieje,ze mu przejdzie),ale jak cos palnie,to nie da sie siedziec cicho
hock: 

axl rose - jeszcze jest vampirem i pije ludzka (?)krew

coz wszyscy maja z niego niezla polewke,i pozniej nas oskarza ,ze nie mozemy go zrozumiec i zaakceptowac

05-30-2005, 10:31 PM
metallgirl napisał(a):axl rose - jeszcze jest vampirem i pije ludzka (?)krewWypraszam sobiehock:
![]()
:? jaki trv

05-31-2005, 07:20 AM
Trzy rzeczy, które mi sie nasuwają:
1. Forum Epickie jest o piekło lepsze
2. Lycos? paskudnie, jakby nie było innych hostingów
3. Free Table Black - nie znoszę tego stylu, dresiarski jak żaden
1. Forum Epickie jest o piekło lepsze

2. Lycos? paskudnie, jakby nie było innych hostingów

3. Free Table Black - nie znoszę tego stylu, dresiarski jak żaden