goofi napisał(a):Joey Jordison jest uznawany za jednego z najlepszych perkusitow swiata
Przez kogo??Chyba przez kolegów z zespołu.Zwykły średniak jakich wielu.
goofi napisał(a):a ty mi piszesz `jakis tam` szlak mnie poprostu trafil na miejscu...
Szlag sie pisze. Szlak to moze byc gorski.
pomiedzy g i k na klawiaturze dosyc spory odstep jest

Hethell napisał(a):Cytat:oey Jordison jest uznawany za jednego z najlepszych perkusitow swiata a ty mi piszesz `jakis tam` szlak mnie poprostu trafil na miejscu...
jeszcze mu duzo brakuje 
aaa musze Ci powiedziec ze nie wymyslilam sobie tego, przeczytalam to na pewnej stronie informacyjnej i z checia zapodalabym do niej link ale zwazajac na to ze bylo to dawno a `news` byl tymczasowy dawno go juz tam nie ma

To że był wymieniony na drummerworld to nie znaczy, że rzeczywiście jest geniuszem perki.Sandovala tam nie było,więc jest pipą??Jordison to średniak który dostatecznie radzi sobie ze swoim rzemiosłem.Nie jest żadną rewelacją, a już napewno nie jednym z najlepszych pałkerów na naszym globie.
Lech napisał(a):pomiedzy g i k na klawiaturze dosyc spory odstep jest 
Bez przesady, tylko dwa klawisze!

goofi napisał(a):Hethell napisał(a):Cytat:oey Jordison jest uznawany za jednego z najlepszych perkusitow swiata a ty mi piszesz `jakis tam` szlak mnie poprostu trafil na miejscu...
jeszcze mu duzo brakuje 
aaa musze Ci powiedziec ze nie wymyslilam sobie tego, przeczytalam to na pewnej stronie informacyjnej i z checia zapodalabym do niej link ale zwazajac na to ze bylo to dawno a `news` byl tymczasowy dawno go juz tam nie ma 
rotfl rotfl rotfl, zajebista argumentacja;D