Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: FORUM SLIPKNOT
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
aXe Rose napisał(a):
metallgirl napisał(a):axl rose - jeszcze jest vampirem i pije ludzka (?)krew Confusedhock: Rolleyes Evil or Very Mad :? jaki trv
Wypraszam sobie Evil or Very Mad

Nie chodzilo mi o ciebie :? ,tylko o mojego klasowego sataniste,jesli cie urazilam tym to przepraszam Tongue Smile
metallgirl napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
metallgirl napisał(a):axl rose - jeszcze jest vampirem i pije ludzka (?)krew Confusedhock: Rolleyes Evil or Very Mad :? jaki trv
Wypraszam sobie Evil or Very Mad

Nie chodzilo mi o ciebie :? ,tylko o mojego klasowego sataniste,jesli cie urazilam tym to przepraszam Tongue Smile
Spoko - myślałem, że Ci chodzi o prawdziwego Axla Tongue
no co ty Big Grin axl vampirem Evil or Very Mad :? Confusedhock: heh
metallgirl napisał(a):goofi - a jaki ma byc? tru satan heavy power tharach black death gothic 666 speed metalowiec joe jordinson?zle napisalam jego imie?czy cio? Rolleyes
axl rose - jeszcze jest vampirem i pije ludzka (?)krew Confusedhock: Rolleyes Evil or Very Mad :? jaki trv
coz wszyscy maja z niego niezla polewke,i pozniej nas oskarza ,ze nie mozemy go zrozumiec i zaakceptowac Confusedhock: ja tam sie z nigo nie nasmiewam,(mam nadzieje,ze mu przejdzie),ale jak cos palnie,to nie da sie siedziec cicho Confusedhock: Wink

Joey Jordison jest uznawany za jednego z najlepszych perkusitow swiata a ty mi piszesz `jakis tam` szlak mnie poprostu trafil na miejscu...
goofi napisał(a):Joey Jordison jest uznawany za jednego z najlepszych perkusitow swiata

Przez kogo??Chyba przez kolegów z zespołu.Zwykły średniak jakich wielu.
Cytat:oey Jordison jest uznawany za jednego z najlepszych perkusitow swiata a ty mi piszesz `jakis tam` szlak mnie poprostu trafil na miejscu...
jeszcze mu duzo brakuje Laughing
goofi napisał(a):a ty mi piszesz `jakis tam` szlak mnie poprostu trafil na miejscu...

Szlag sie pisze. Szlak to moze byc gorski.
LCF napisał(a):
goofi napisał(a):a ty mi piszesz `jakis tam` szlak mnie poprostu trafil na miejscu...

Szlag sie pisze. Szlak to moze byc gorski.

literowka
pomiedzy g i k na klawiaturze dosyc spory odstep jest Tongue
Hethell napisał(a):
Cytat:oey Jordison jest uznawany za jednego z najlepszych perkusitow swiata a ty mi piszesz `jakis tam` szlak mnie poprostu trafil na miejscu...

aaa musze Ci powiedziec ze nie wymyslilam sobie tego, przeczytalam to na pewnej stronie informacyjnej i z checia zapodalabym do niej link ale zwazajac na to ze bylo to dawno a `news` byl tymczasowy dawno go juz tam nie ma Sad
To że był wymieniony na drummerworld to nie znaczy, że rzeczywiście jest geniuszem perki.Sandovala tam nie było,więc jest pipą??Jordison to średniak który dostatecznie radzi sobie ze swoim rzemiosłem.Nie jest żadną rewelacją, a już napewno nie jednym z najlepszych pałkerów na naszym globie.
Lech napisał(a):pomiedzy g i k na klawiaturze dosyc spory odstep jest Tongue

Jaka soczysta ironia... Wink
Zaprszam fanów Slipknot'a na moją stronkę!!!

http://metabolic666.fan.pl 8)
Lech napisał(a):pomiedzy g i k na klawiaturze dosyc spory odstep jest Tongue

Bez przesady, tylko dwa klawisze! Tongue
goofi napisał(a):
Hethell napisał(a):

aaa musze Ci powiedziec ze nie wymyslilam sobie tego, przeczytalam to na pewnej stronie informacyjnej i z checia zapodalabym do niej link ale zwazajac na to ze bylo to dawno a `news` byl tymczasowy dawno go juz tam nie ma Sad

rotfl rotfl rotfl, zajebista argumentacja;D
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11