Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: HORRORY
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Elvis napisał(a):Egzorcyzmy Emily Rose" całkiem niezłym filmem są, pozytywnie się rozczarowałem, chociaż nie za bardzo da się na nim zesrać ze strachu. Wink

negatywnie się rozczarowałam. Syf jakich mało Big Grin
A ta jaka złośliwa. Sad Wink
negatywnie rozczarowana to chyba pozytywnie zadowolona Tongue
W takim razie skoro napisałem, że się pozytywnie rozczarowałem, to oznacza to, że się rozczarowałem? Wink
Evil Dead, Martwica Mozgu no i stare czarno biale typu Nosferatu bodajze 24' to miazga. Ale ogolnie podzileam zdanie Dżemika, słaby gatunek.
Ostatnio oglądałem amerykańską wersję "Ring" - całkiem niezły, ale tylko kilka scen wywarło na mnie wrażenie (np. film na kasecie oraz jak Samara wyłazi z telewizora)./ Muszę dorwać oryginał.
Beast King napisał(a):Muszę dorwać oryginał.
Jak dla mnie japońska wersja była nuuuudna jak flaki z olejem,do końca nie wytrwałam bo..usnęłam.Też zasugerowałam się amerykańską i podążając za ciosem złapałam za oryginał,który,przynajmniej dla mnie,był kompletnym niewypałem.
-Rene- napisał(a):Jak dla mnie japońska wersja była nuuuudna

Moze dlatego, ze wszyscy aktorzy wygladaja tak samo Laughing
ksiazke sobie lepiej przeczytajcie swietna jest
statekx napisał(a):Moze dlatego, ze wszyscy aktorzy wygladaja tak samo Laughing
Nie tylko Laughing
hm.. a kto ogladal The Blair witch project? calkiem niezly film
królowa krwi napisał(a):hm.. a kto ogladal The Blair witch project? calkiem niezly film
Widziałam i szczerze powiedziawszy znudził mnie, zamiast przyprawić o chociażby mały dreszczyk.
królowa krwi napisał(a):hm.. a kto ogladal The Blair witch project? calkiem niezly film

takie 1/10

Kompletna żenada.

A tak btw: jestem zafascynowany stroną http://www.zlefilmy.pl
I próbuje sobie ściągnąć niektóre zopisywanych tam arcydzieł(oczywiście oprócz Cannibal Holocaust który widziałem) np. Toxic Avenger czy plan nr. 9, nie moge się doczekac aż zobacze te cuda Big Grin
"The Blair witch project"
Zaiste, szmira dla pseudo-kinomanów. I tu nie ma się co sprzeczać.

Hmmm, całkiem ortodoksyjnie to zabrzmiało.
Cytat:A tak btw: jestem zafascynowany stroną http://www.zlefilmy.pl
Zaiste,ta stronka miażdzy,czytając niektóre recenzje dosłownie popłakałem się ze śmiechu
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14