06-05-2006, 03:13 PM
06-05-2006, 05:19 PM
Halloween zdecydowanie jest lepszy 

06-05-2006, 05:47 PM
myers nie jest tr00,bo on tylko z nozem kuchennym lata. wedlug statystyk to jason jest najlepszym killerem,zabil podobno najwiecej osob
mi sie ostatnio strasznie spodobal hellraiser. oczywiscie mowie o trzech pierwszych,reszta to gowno!

mi sie ostatnio strasznie spodobal hellraiser. oczywiscie mowie o trzech pierwszych,reszta to gowno!
06-05-2006, 06:20 PM
metallgirl napisał(a):mi sie ostatnio strasznie spodobal hellraiser. oczywiscie mowie o trzech pierwszych,reszta to gowno!
Osobiscie uwazam je za "zbyt niesmaczne", ale to dobry film.
06-05-2006, 06:55 PM
metallgirl napisał(a):myers nie jest tr00,bo on tylko z nozem kuchennym lata. wedlug statystyk to jason jest najlepszym killerem,zabil podobno najwiecej osob![]()
A tam gadasz... nie znasz się i tyle

Myers lata z nożem, a Jason z maczetą

06-05-2006, 07:58 PM
ale kazdy glupi umialby latac z nozem kuckennym,macheta co juz cos innego
ale tak wychodzi na to ze leatherface jest najbardziej tr00! On to lata z pila mechaniczna 

06-13-2006, 09:08 PM
Baaaaaaardzo dawno temu oglądałem bardzo przerażający film (bynajmniej wtedy) - The Thing. Nie wiem czy to horror czy thriller, w każdym razie prawie się zesrałem... ;(
06-13-2006, 09:27 PM
nie wiem kisiel czy to ten film, taki z klaunem?
nie pamietam tytulu po ang. ale po polsku bylo "TO" wiec nie wiem ;d
ale tamten film to byl straszny.. szczegolnie dla 10ciolatka ogladajacego spod koca ^^
ale tamten film to byl straszny.. szczegolnie dla 10ciolatka ogladajacego spod koca ^^
06-15-2006, 03:04 PM
Otoz film nazywa sie poprostu "It"
Tak jeszcze dodam,ze facet co gral klauna w tym filmie,gral takze pana domu w filmie rocky horror picture show
Ja sie przyznam,ze jeszcze tego filmu nie widzialam,a to dlatego,ze kiedy zamierzalam go kupic to zdrozal o 50%
.
A ogladal ktos film Brainscan. W sumie nie wiem czy to jest tak do konca horror. No,ale raczej sie zalicza do tego gatunku.
Ale zartowala,Halloween jest swietny. No moze oprucz halloween 3 :? bo to nic z myersem ani z horrorem raczej wspolnego nie ma.
Mnie cos ostatnio wzielo na filmy z zombie'akami
jutro chyba zakupie Return of the living dead

Ja sie przyznam,ze jeszcze tego filmu nie widzialam,a to dlatego,ze kiedy zamierzalam go kupic to zdrozal o 50%

A ogladal ktos film Brainscan. W sumie nie wiem czy to jest tak do konca horror. No,ale raczej sie zalicza do tego gatunku.
Ale zartowala,Halloween jest swietny. No moze oprucz halloween 3 :? bo to nic z myersem ani z horrorem raczej wspolnego nie ma.
Mnie cos ostatnio wzielo na filmy z zombie'akami

06-15-2006, 05:04 PM
metallgirl napisał(a):A ogladal ktos film Brainscan.Oglądałam.W sumie taka popierdółka..nie wiem czy przestraszyłby chomika po zawale..
06-15-2006, 08:59 PM
Balthor napisał(a):nie wiem kisiel czy to ten film, taki z klaunem?
To nie ten film. Jemu chodzi o "Coś", ktory powszechnie znany jako genialny, mi nie przypadl do gustu.
06-15-2006, 09:06 PM
Rene - coz.taka prawda,ze horrory nie sa straszne. no chyba ,ze sie ma lat 5
statekx - "It",tak nazywa sie ten film po angielsku. A po polsku nazywa sie "cos".

statekx - "It",tak nazywa sie ten film po angielsku. A po polsku nazywa sie "cos".
06-15-2006, 09:09 PM
metallgirl napisał(a):Rene - coz.taka prawda,ze horrory nie sa straszne. no chyba ,ze sie ma lat 5Nie do końca się zgadzam..mnie niektóre nadal 'starszą'..
06-15-2006, 09:20 PM
metallgirl napisał(a):statekx - "It",tak nazywa sie ten film po angielsku. A po polsku nazywa sie "cos".
It - To - Dobry horror z klaunem.
Thing - Cos - Horror z kosmitą.
06-15-2006, 09:53 PM
statekx napisał(a):It - To - Dobry horror z klaunem.
Thing - Cos - Horror z kosmitą.
Dokładnie... "horror z kosmitą" na stacji polarnej tak dokładnie... niektózy tłumaczą tytuł tego filmu jako "Rzecz" - IMHO bezsensownie, ale takie nazewnictwo może spowodować, że nie będzie jakiś tam nieporozumień.