No dobra...wierze ci i mama nadzieje,ze masz racje,bo juz widzialam jeden film na podstwie gry video "house of dead"

Wczoraj byłem na bardzo złej imprezie:
wóda, browar i następujące filmy:
Evil Dead 1
Evil Dead 2
Evil Dead 3
Po zobaczeniu tych dzieł zwątpiłem w ludzkość(drzewo gwałcące kobiete to motyw wszechczasów)
Tomash napisał(a):Wczoraj byłem na bardzo złej imprezie:
wóda, browar i następujące filmy:
Evil Dead 1
Evil Dead 2
Evil Dead 3
Po zobaczeniu tych dzieł zwątpiłem w ludzkość(drzewo gwałcące kobiete to motyw wszechczasów)
aha,widac czytuje sie "złe recenzje"

Nie inaczej, tego na trzeźwo się po prostu nie da, jak leciała 3 część to się poważnie zastanawiałem czy mi się to uroiło czy naprawdę możliwe jest zrobienie czegoś AŻ tak głupiego

przecież jedynka i dwójka to genialne dzieła, uwielbiam takie kino

Nevermore napisał(a):przecież jedynka i dwójka to genialne dzieła, uwielbiam takie kino 
No mi się też zajebiście podobało, co nie zmienia faktu że jest to bezdennie głupie

ja widzialam tylko dwojke,ale film,rzeczywiscie lekko mowiac debilny. Czosnek koles wyladowal w sredniowieczu ,zestrzelil demona i zostal guru

hock: Jestem w szoku, bo Evil Dead to kultowy czarny humor.. oczywiście nie każdemu może to pasować, ale piszscie, że ta serai jest bezdennie głupia bo nie jest.
Tak to już tu jest

Jednym sie podoba, a dla innych jest totalnym kiczem

Czyli kwestia gustu

A ten...ten film army of darkness to jakas kontynulacja filmu Martwe zlo?
ulubiony horror - stary "Nosferatu", ten czarnobiały
klimacik

U mnie to "Nosferatu wampir" W.Herzoga- jak ktoś chce się pośmiać, to polecam 8)
wszystkie byle krwawe......

A co sadzicie o tych zejebistych "horrorach"

z muzyka techno,czy nu-metalowa w tle i bohaterowie maja wdzianka rodem z matrixa,czy innego kvltowego filmu
Proponuje,zeby zrobic promocje na narkotyki,to moze hamerykance zaczna znowu robic kóltowe horrory