Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Punk ... Wyglad i Zachowanie ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Kaktus. napisał(a):no koncert to jednak co innego chociasz aby wydrzeć tekst musisz go przeciesz znać Smile

nei jeżdże na koncerty żeby się podrzeć, ale po to by się wyżyć, poskakać. Lubie pozdzierać gardło, ale nie sądzę by do tego potrzebny byłby tekst o konkretnej tematyce. Moge zdzierać gardło krzycząc cokolwiek więc treść nie ma znaczenia.
tak tylko o tych tekstach na koncercie napisałem Smile jeszcze raz mówie jeśli chodzi o koncerty to przyznaje ci racje
Ja słucham troche punku , ale nie zamierzam sie afiszować...ubieram sie normlanie tzn w miare gustu nie próbuje nadążyc za modą poprostu...A do tego co sie liczy to masz racje...Walić wino i jebac sie z kim popadnie moze każdy, nie tylko punk...A najwazaniejsze jest własne zdanie i poglądy...
Czarna napisał(a):Ja słucham troche punku , ale nie zamierzam sie afiszować...ubieram sie normlanie tzn w miare gustu nie próbuje nadążyc za modą poprostu...A do tego co sie liczy to masz racje...Walić wino i jebac sie z kim popadnie moze każdy, nie tylko punk...A najwazaniejsze jest własne zdanie i poglądy...

WoW, wreszcie jakiś sensowny post Confusedhock: Smile
Czarna napisał(a):Ja słucham troche punku , ale nie zamierzam sie afiszować...ubieram sie normlanie tzn w miare gustu nie próbuje nadążyc za modą poprostu...A do tego co sie liczy to masz racje...Walić wino i jebac sie z kim popadnie moze każdy, nie tylko punk...A najwazaniejsze jest własne zdanie i poglądy...

Eee ... ostatnio winka i te sprawy to domeny dresow i tych ... blokersow Tongue ...

Nie mozna z wygladu ocenic kto kim jest ... bez szans ... nawet jesli slucha panku to malo ostatnio znaczy ...
warsadal dzięki :*
neo vir no nie całkiem tak...dresi piją tanie piwo [przynajmniej takich widuje...A co do winka to bym sie sprzeczała "leśny dzban" gość często w w ustach znajomych, bo już nie powiem ze u mnie... Big GrinBig Grin
też się dziwie może wytrzeźwiałaś?? Big Grin
Niee no Lesny Dzban wymiata Tongue To nie jest zwykle tanie wino ! Tongue ...
Czarna napisał(a):neo vir no nie całkiem tak...dresi piją tanie piwo [przynajmniej takich widuje
U mnie dresy piją wina ,tylko tak żeby nikt nie widział.
Tak czytając posty wychodzi na to, ze na punk łapią sie 15latkowie... i tak im zostaje jeszcze długo długo... Jak narazie- sprawdza sie! Big Grin
Bo w wieku 15 lat zaczynaja zastanwaic sie nad zyciem ...
Punk jako ideologia mnie nie obchodzi. Podobnie jak żadna "ideologia" subkulturowa.
Wierzbok napisał(a):Punk jako ideologia mnie nie obchodzi. Podobnie jak żadna "ideologia" subkulturowa.
ale nie ma czegos takiego jak ideologia pankowa... Jeśli jest to niech mi ktoś ją przybliży
Jałokim napisał(a):
Wierzbok napisał(a):Punk jako ideologia mnie nie obchodzi. Podobnie jak żadna "ideologia" subkulturowa.
ale nie ma czegos takiego jak ideologia pankowa... Jeśli jest to niech mi ktoś ją przybliży
To tak samo jak z ideologią blackmetalową. Niby jeszt ale niktnie potrafi wytłumaczyć na czym polega. Big Grin
Fakt ,że punk reprezentuje swoją postawą pewne zachowania jednak nie można nazywać tego od razu ideologią.
Możemy to więc nazwać "postawą", "poczuciem tożsamości", "sposobem myślenia", "wyznawanymi wartościami"... Mam na myśli to, że punk nie interesuje mnie jako subkultura, podobnie jakikolwiek jej odłam.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23