Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Punk ... Wyglad i Zachowanie ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Elún napisał(a):Laughing robie sobie fioletowe pasemka Laughing

jak masz ciemne włosy to proponuję pasemka zielone, ewentualnie różowe... a jeżeli bląd to pasemka - moją skromną opinią - głupia sprawa.
Frustra napisał(a):jeżeli bląd to pasemka - moją skromną opinią - głupia sprawa.
blond? never. Mad

zielone? hm, pomysle nad tym Big Grin
Elún napisał(a):
Frustra napisał(a):jeżeli bląd to pasemka - moją skromną opinią - głupia sprawa.
blond? never. Mad

zielone? hm, pomysle nad tym Big Grin

ale taka zieleń aż odblaskowa Wink fajnie będzie
Frustra napisał(a):ale taka zieleń aż odblaskowa Wink fajnie będzie
tak,tak Big Grin a po pasemkach zrobie sobie fotki i wam dam Laughing o ile wczesniej mnie matka nie zabije Laughing
Zeby tak juz nie zakladac nowego tematu,(jakby co to mozliwe,ze robie OT)...to...yh, Confusedhock: bo moja kolezanka punkowa(dunka,ale jest w 1/4 polka Big Grin Tongue ),tak sie okurat sklada,ze pytala sie mnie czy sa jakies przystojne punki w Polsce,na to pytanie odpowiedzialam,ze tak,no,ale czy to prawda,wiem,wiem,ze glupie pytanie,ale nie chce ,zeby czula sie zawiedziona,czy cos w tym stylu,jak wroci z Polski Tongue
P.S. bez glupich krytykujacych komentarzy Tongue czosnek zdaje sobie sprawe,ze pytanie jest "ambitne" Evil or Very Mad Rolleyes
W moim mieście mieszka dość przystojny punk. W sumie chyba nawet nie jeden Wink Nie znam osobiście, choć raz pił ode mnie piwo z puszki Tongue Wydaje się też całkiem sympatyczny. Heh, faktycznie jednak pytanie dość debilne Laughing Tak trzymaj metallgirl. Pozdr. Smile
widocznie musze sie strasznie nudzic. Coz zawsze jak sie nudze,wypisuje np. na tym forum takie bzdury. Laughing
ty tez tak dalej trzymaj,tez sie musisz widac nudic jak odpowiadasz na takie pytania Tongue
Ale i tak dziekuje Big Grin Laughing Rolleyes Tongue Wink
metallgirl napisał(a):widocznie musze sie strasznie nudzic. Coz zawsze jak sie nudze,wypisuje np. na tym forum takie bzdury. Laughing
ty tez tak dalej trzymaj,tez sie musisz widac nudic jak odpowiadasz na takie pytania Tongue
Ale i tak dziekuje Big Grin Laughing Rolleyes Tongue Wink
Eh, ja się wcale nie nudzę Wink Po prostu chcę Ci pomóc Big Grin
acha Rolleyes Rolleyes
to teraz moze zrobimy miss(mr.) punka 2005 Tongue
metallgirl napisał(a):acha Rolleyes Rolleyes
to teraz moze zrobimy miss(mr.) punka 2005 Tongue
Hie, hie. Czemu nie? Laughing
Rotfl Laughing

Kryterium głównym będzie wysokość, czy kolor irokeza?
Question <bez komentarza>
aXe Rose napisał(a):Rotfl Laughing

Kryterium głównym będzie wysokość, czy kolor irokeza?
nie wiem kto bedzie jury,a wogole czy sie zglosza jacys chetni Rolleyes Sad Tongue :? Crying or Very Sad
Z gory mowie ze nieznam sie na subkulturze punkow i niezbyt mnie ona obchodzi, ale jesli chodzi o ubior to mam straszna beke..
Ci ludzie specjanlie chyba nosza jak najbardziej zalosne ubrania, przescigajac sie z innymi punkami o "Najzalosniejszy i najsmniejszy stroj".. Ja niewiem czy oni chca taka prymitywna metoda zwrocic na siebie uwage, czy tez po prostu lubia nosic jakies poszarpane bluzki, rozprute spodnie, a wszystko to kolorowe jak u hipisow.. Z jednej strony jednak to tez jakas sztuka zeby ubrac sie najgorzej jak tylko sie da..
Swoja droga kazda subkultura jest pojebana a punki to nie wyjatek..
Hmm...Ostatnio poznałam na prawdę zajebistego punka. Falon się zwie i pewnie niektórzy go kojarzą z Psów Wojny. Strasznie sympatyczny koleś (dostałam płyty i kasetę Tongue ) No i nie wygląda jakoś strasznie dziwacznie. Żadnych kolorowych ciuchów, czy potarganych spodni. Nawet irokeza nie ma Wink Ale jest na prawdę zajebisty.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23