Kurwa teraz kazdy pokazuje jaki jest trve i chce zjesc debiutanta na dzien dobry.
Co nie zmienia faktu ze ciekawy egzemplarz nam tu przywialo
Spektor, jakich kapel sluchasz?
odpowiedział na to pytanie kilka postów temu ...
Tak, gdzie? Bo nie moge znalezc
no napisał że za dużo tego co może świadczyć o tym że Ci nie poda ...

moge podać tylko to z natury czysto technicznej jest trudne, napisze tak.Ja podchodze do tego w ten spesób, widze jakąs płytke czy wynajde mp3 jakiejś kapeli odpalam i przesłuchuje.Mam takie "sesje" ze jak mi jakas płyta czy płyty wyjątkowo spodobają i sa ciekawe to słucham do znudzenia

.Zespoły alternatywne mają to do siebie ze niewciskają kitu jak pierdziawki z radia czy tv, moze to być
np. Kazik, Manowar,Dzem czy Bob Marley jest wiele kapel godnych posłuchania.Pewno ktoś napisze ze niezgadzam to sie z jego sposobem widzenia ale to jest ciekawe :]
Manowar jest alternatywny ? hahahahaha ty mnie już chyba niczym nie zdziwisz ...
Cytat:Manowar jest alternatywny ? hahahahaha ty mnie już chyba niczym nie zdziwisz ...
manowar gra przepiękny heavy metal moze źle sie wyrażiłem chodzi o zespoły niekomercyjene takie zsepoły z jajem
Manowar niekomercyjny ? Żeś dowalił
(nie to bym coś miał ,że zarabiają na tym pieniądze, bo to normalka i oni z tego żyją ,a nawet im się to chwali ,ze robią tak zajebisty heavy metal, robią co lubią i jeszcze kase potężną z tego siorbią )

Cytat:Manowar nie komercyjny ? Żeś dowalił
(nie to bym coś miał ,że zarabiają na tym pieniądze, bo to normalka i oni z tego żyją ,a nawet im się to chwali ,ze robią tak zajebisty heavy metal, robią co lubią i jeszcze kase potężną z tego siorbią )
pewno ze tak ale piosenki maj zajebiste i nic tego niezmieni, "normalny" zjadacz chleba niepusci sobie takiej kapeli bo dlaniego to jedna wielka sieka i tylko tyle nic więcej.
Zespoły sprzedają płytki i sprzedawac je będą!
to podobnie jest jak Iron Maiden

Zajebiście się to wszystko ma do punka.
i oto loto zero schematów
"każdy inny wszyscy równi" 8)
SpekToR napisał(a):"każdy inny wszyscy równi" Cool
jezu ... panko-hipis ...
SpekToR napisał(a):i oto loto zero schematów
"każdy inny wszyscy równi" 8)
+10 punktow scenowych sponsorowanych przez Maćka:
![[Obrazek: 725551772_l.jpg]](http://myspace-772.vo.llnwd.net/00725/27/71/725551772_l.jpg)
Co sie smiejesz z Macka lamusie
To jest mod na forum Metalliki

Znacie go?