Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Punk ... Wyglad i Zachowanie ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wszystkie subkultury sa chujowe
Moj wniosek na dzisiaj
Ja już to stwierdziłam jakiś czas temu Wink

Removed

Its nice to meet You too Zoltan;d;d Jak to sie mowi Punk Rock i brawura;d;d i HuJ Zyjemy na fali wszystko nas wali;d Prisca niem??;d
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wszystkie subkultury sa chujowe

oprócz anów manowar oczywiście Wink
Cytat:oprócz anów manowar oczywiście

Tego nawet pisac nie trzeba, Armia Niesmiertelnych nie moze byc chujowa
Cytat:Wszystkie subkultury sa chujowe

Tylko Gitowcy, są tró.
Depeszowcy są 1/2 tro (na zlotach DM nawet nie leci DM) Big Grin Big Grin
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Armia Niesmiertelnych nie moze byc chujowa
No, nie może. Musi.
Dla mnie PUNK to styl życia!!! Kocham to, kocham muzyke, kocham ciuchy tego stylu, agrafki, tatuaże, kolczyki, czarny i czerwony kolor!!! 8) 8) 8) Ci, którzy nie mają pojęcia o PUNKowcach niech się nie garną do komentowania mnie bo zniszczę!!! PUNK FOREVER!!! GREEN DAY RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
MartaX napisał(a):[b][size=9][size=24]Dla mnie PUNK to styl życia!!! Kocham to, kocham muzyke, kocham ciuchy tego stylu, agrafki, tatuaże, kolczyki, czarny i czerwony kolor!!! 8) 8) 8) Ci, którzy nie mają pojęcia o PUNKowcach niech się nie garną do komentowania mnie bo zniszczę!!! PUNK FOREVER!!! GREEN DAY RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin[/size][/size][/b]
Fajnie :*
oh tak green day to zaiste WIELKI punk
no LOL.
Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-
warsadal napisał(a):Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-
To już całować nowych userów nie można? <foch>
warsadal napisał(a):Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-
po tym co odpierdala maid i jej podobni to Ci powiem, ze uwierze w to, ze kazdy kretyn jest realny.
Ale czy może być aż tak źle? Crying or Very Sad
myślę że trzeba zacząć się przyzwyczajać ...
Tak to jest młodzi punkowcy biorą tablete na imprezie, następnie tableta się "nie odwiesza". Następstwem tego, są debile na forach Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23