02-27-2007, 11:30 PM
Książę napisał(a):Necroblood napisał(a):noo, widze że potrafisz czasami myślećSorry ziom, ale za kogo się uważasz, żeby coś takiego mowić?
a buźka ";]" wiesz co oznacza?
Książe napisał(a):Necroblood napisał(a):ja Ci powiem tak: wstydziłbym się należeć do organizacji która zniszczyła tyle wartościowych książek, dzieł sztuki itp. Co najważniejsze jednak- która swoimi działaniami świadomie zabijała miliony ludzi, tylko dla zysków materialnych. W organizacji w której od kiklkuset lat dochodzi do odkrycia dewocji i patologii na tle seksualnymwidzę że Ty jednak nadal swoje
nie moje, tylko milionów ludzi na świecie.
Książe napisał(a):Necroblood napisał(a):Wszystko to dzięki jednej książce, która niby ma za zadanie propagować kult miłości i tolerancjiPowiedz mi zatem kolego jak wiele czytałeś z tej książki? Tylko nie mów mi o "Apokalipisie", którą przeczytałeś zapewne jak każdy początkujący - wtedy - metalczyna z zapatrywaniami jeśli nie satanistycznymi to antyklerykalno-mizantropijnymi.
po pierwsze:
- nie jestem metalczyną z poglądami satanistycznymi, pod drugie satanizm jeszcze głupszy od chrześcijaństwa, a po trzecie, jestem ateistą.