• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najprzystojniejszy aktor :-)

Nicolas Cage, Sean Connery, Roger Moore - moja trójka. Smile
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

A ja myslalem ze ty jestes facetem.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):A ja myslalem ze ty jestes facetem.

Ja tez, ale coz... Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Ha! A teraz Wam coś powiem! Al Pacino w pierwszej i drugiej części 'Ojca Chrzestnego'! Wow Rolleyes Rolleyes Rolleyes Ja nie żartuję. Zakochać się można Wink Smile
Odpowiedz

Pearl napisał(a):Ha! A teraz Wam coś powiem! Al Pacino w pierwszej i drugiej części 'Ojca Chrzestnego'! Wow Rolleyes Rolleyes Rolleyes Ja nie żartuję. Zakochać się można Wink Smile
...rzecz jasna - popieram Laughing , ale najbardziej podobał mi się w "Carlito's way" :!: Laughing (jak wspomniałam wcześniej... Wink )
...carpe noctem...

"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
Odpowiedz

Pearl napisał(a):Ha! A teraz Wam coś powiem! Al Pacino w pierwszej i drugiej części 'Ojca Chrzestnego'! Wow Rolleyes Rolleyes Rolleyes Ja nie żartuję. Zakochać się można Wink Smile
...rzecz jasna - popieram Laughing , ale najbardziej podobał mi się w "Carlito's way" :!: Laughing (jak wspomniałam wcześniej... Wink )
...carpe noctem...

"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
Odpowiedz

szwarceneger zdecydownie
Odpowiedz

Pudzian w 'Na Wspólnej' Laughing
Odpowiedz

Ej chłopaki, z takimi odzywkami na 'Humor' proszę, bo niedługo zrobi się tu burdel, czyli przykładowo: konwersacja na temat "który aktor ma ładniejsze genitalia". (:
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Prisca napisał(a):Ej chłopaki, z takimi odzywkami na 'Humor' proszę, bo niedługo zrobi się tu burdel, czyli przykładowo: konwersacja na temat "który aktor ma ładniejsze genitalia". (:

A to dobry pomysł! Wink Chociaż lepiej byłoby oceniać genitalia aktorek, ale na bezrybiu i rak ryba, jak mówią. Smile
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Prisca napisał(a):Ej chłopaki, z takimi odzywkami na 'Humor' proszę, bo niedługo zrobi się tu burdel, czyli przykładowo: konwersacja na temat "który aktor ma ładniejsze genitalia". (:
Jaki znowu 'Humor'? Wszak, ja poważny do granic możliwości ;) Lubię, silnych mężczyzn :D
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Jaki znowu 'Humor'? Wszak, ja poważny do granic możliwości Wink Lubię, silnych mężczyzn Big Grin

nu silnych jak silnych, ale tu sie dyskusja toczy o urodzie, ktorej niestety Pudzianowi poskapiono jakims przypadkiem Laughing Wink
6 CZERWONYCH LAM WENEZUELSKICH 142 PIEJĄCE LAMY MEKSYKAŃSKIE
Odpowiedz

Dany Filth Smile
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

maharet napisał(a):Dany Filth Smile

w makijazu czy bez?
6 CZERWONYCH LAM WENEZUELSKICH 142 PIEJĄCE LAMY MEKSYKAŃSKIE
Odpowiedz

uzi napisał(a):
maharet napisał(a):Dany Filth Smile