08-29-2005, 08:08 AM
Nicolas Cage, Sean Connery, Roger Moore - moja trójka.

![[Obrazek: newban7nm.gif]](http://img388.imageshack.us/img388/2968/newban7nm.gif)
statekx napisał(a):A ja myslalem ze ty jestes facetem.
Pearl napisał(a):Ha! A teraz Wam coś powiem! Al Pacino w pierwszej i drugiej części 'Ojca Chrzestnego'! Wow...rzecz jasna - popieram![]()
![]()
Ja nie żartuję. Zakochać się można
![]()
Pearl napisał(a):Ha! A teraz Wam coś powiem! Al Pacino w pierwszej i drugiej części 'Ojca Chrzestnego'! Wow...rzecz jasna - popieram![]()
![]()
Ja nie żartuję. Zakochać się można
![]()
Prisca napisał(a):Ej chłopaki, z takimi odzywkami na 'Humor' proszę, bo niedługo zrobi się tu burdel, czyli przykładowo: konwersacja na temat "który aktor ma ładniejsze genitalia". (:
Prisca napisał(a):Ej chłopaki, z takimi odzywkami na 'Humor' proszę, bo niedługo zrobi się tu burdel, czyli przykładowo: konwersacja na temat "który aktor ma ładniejsze genitalia". (:Jaki znowu 'Humor'? Wszak, ja poważny do granic możliwości ;) Lubię, silnych mężczyzn :D
warsadal napisał(a):Prisca napisał(a):Ej chłopaki, z takimi odzywkami na 'Humor' proszę, bo niedługo zrobi się tu burdel, czyli przykładowo: konwersacja na temat "który aktor ma ładniejsze genitalia". (:Jaki znowu 'Humor'? Wszak, ja poważny do granic możliwościLubię, silnych mężczyzn
maharet napisał(a):Dany Filth
uzi napisał(a):maharet napisał(a):Dany Filth
w makijazu czy bez?