• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

KelThuz napisał(a):I po raz kolejny zostawiliśmy po sobie Pożogę, odpierając ataki kurwii. Zwycięstwo jest nasze. Vae victis!
niestety polemizowałbym - ignorantow nie przekonasz - beda pierdolic chocby na zlosc
Odpowiedz

Rumian napisał(a):
KelThuz napisał(a):I po raz kolejny zostawiliśmy po sobie Pożogę, odpierając ataki kurwii. Zwycięstwo jest nasze. Vae victis!
niestety polemizowałbym - ignorantow nie przekonasz - beda pierdolic chocby na zlosc

No wiesz,wystarczy ,ze my - True warriors of desecration & paganization dogłębnie uzasadnilismy swe racje ,a chłopczyki nie wyszły jak dotad poza schematy typu: ,,riff zespolu X ich zmiata,maja gole klaty,geje" itp.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Cytat:No wiesz,wystarczy ,ze my - True warriors of desecration & paganization dogłębnie uzasadnilismy swe racje
Sorry,ale czytając kilka ostatnich stron nie zauważyłem zadnego uzasadnienia tylko zbiór oklepanych sloganów,plus kilka nowych bzdur m.in.tej o rzekomym "uduchowieniu" muzyki manowar.Jesli wypierdy zabawnie ubranych chłopczyków z drewnianymi mieczami spiewających o niszczeniu wrogów za pomocą stali jest uduchowioną muzą,to ja jestem ksiądz dyrektor.Próba argumentacji na zasadzie ze jakies osoby z wyższym wykształceniem się spuszczają przy muzie samowara jest żałosna i świadczy raczej o braku argumentów w dyskusji.Tym bardziej że stosowana jest przez osobę,która twierdzi iż sama jest dla siebie autorytetem w temacie gustów muzycznych i zdania innych osób ją nie obchodzą.Kiedy jednak druga strona przypiera do muru,to sięga się i po takie chwyty?Ej,ej panowie...Zwolnijcie troche..Pomijam juz fakt,ze w kilka chwil mozna znaleźć 526211 ludzi z wyższym wykształceniem muzycznym którzy na wypierdach manowara nie zostawią suchej nitki.
Cytat:Poziom spierdolenia gustu na tym forum jest przytłaczająco wysoki,az sie prosi o boską interwencję.
Tu jestem w stanie się zgodzić
Cytat:To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e
I gdzie tu jakikolwiek obiektywizm?Obiektywnie to ja widzę kicz i nudziarstwo....
Cytat:chłopczyki nie wyszły jak dotad poza schematy typu: ,,riff zespolu X ich zmiata,
No przepraszam,ale o ile mnie pamięc nie myli sam uzywasz podobnej argumentacji w wielu dyskusjach na tematy muzyczne.Więc co,filozofia Kalego?Jak fani menołora tak pisać ,to być dobrze?A jak inni tak pisac to być źle?
Odpowiedz

Manowar to nie geje Wink , mam nadzieję że sobie to wyjaśniliśmy??
Słucham Manowar, ale nie poprzestanę też być fanem takich kapel jak Gamma ray, Running wild czy Helloween.
Nie pozwolę ich obrażać gdyż również wnieśli swój wkład do muzyki heavy metalowej.
Ja pierdolę na każdym forum Manowar wywołuje zupełnie nieuzasadnione kontrowersje : albo paru dzieciaków nazywa ich gejami co oczywiście nie jest prawdą, albo "prawdziwi" fani Manowar "zjeżdżają" każdego kogo popadnie.
Ludzie nie można mieć dystansu do muzyki, której się słucha???
Odpowiedz

true fan napisał(a):Nie pozwolę ich obrażać gdyż również wnieśli swój wkład do muzyki heavy metalowej.
I co ,zajebiesz mnie mieczem i rzucisz moje scierwo psom na pożarcie?
Cytat:Ja pierdolę na każdym forum Manowar wywołuje zupełnie nieuzasadnione kontrowersje
Skoro tak jest to widocznie sa uzasadnione
Cytat:Ludzie nie można mieć dystansu do muzyki, której się słucha???
Wytłumacz to tym "True warriors of desecration & paganization"
Odpowiedz

Jeżeli słyszy się co chwilę texty typu ''Samowar'', ''Manowar to geje'', to trzeba rozpieprzyć *zmiażdżyć* tych ''bezczelników''
Odpowiedz

Great-Onizuka napisał(a):Jeżeli słyszy się co chwilę texty typu ''Samowar'', ''Manowar to geje'', to trzeba rozpieprzyć *zmiażdżyć* tych ''bezczelników''
Jesli slyszy się co chwila "manowar to potęga","manowar to heteroseksualna moc","manowar to najlepsza grupa HM" to wszelakie wchłoniete przeze mnie posiłki chcą wyjśc na zewnątrz - ale nie z tej strony co trzeba.
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Great-Onizuka napisał(a):Jeżeli słyszy się co chwilę texty typu ''Samowar'', ''Manowar to geje'', to trzeba rozpieprzyć *zmiażdżyć* tych ''bezczelników''
Jesli slyszy się co chwila "manowar to potęga","manowar to heteroseksualna moc","manowar to najlepsza grupa HM" to wszelakie wchłoniete przeze mnie posiłki chcą wyjśc na zewnątrz - ale nie z tej strony co trzeba.
to ta sama liga co teksty o boskim Lemmym wiec nie masz racji
Odpowiedz

Rumian napisał(a):to ta sama liga co teksty o boskim Lemmym wiec nie masz racji
Chyba żartujesz.
Odpowiedz

kult Lemmy'ego niesie za sobą konkretne czyny(odpowiednie rytuały), a fani Manowar przeważnie majaczą na forach i na tym się ich działalność kończy Laughing Wink
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nasze słowa są wpełni uzasadnione.

Wasze oparte są pewno na przesłuchaniu jakichś pirackich utworków Manowaraz netu.

Więc nie widze żadnego ALE !
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Chyba żartujesz.
oczywiscie ze nie - sa one tak samo słuszne jak to, ze Manowar to krolowie metalu i dla kogos kto nie znosi Motorhead moglyby byc tak samo wkurwiajace jak sławienie chwały Manowar, a wiec ponownie nie masz racji
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Chyba żartujesz.

Nie ma sie co kłocić, ale Rumian ma racje. Z całym szacunkiem do Lemmy'ego, ale z tą jego boskością i w ogóle, to co sie tu pisze o nim, to już lekka przesada Wink Ileż to mozna wypisywać.
Odpowiedz

Nasze słowa są wpełni uzasadnione.

Wasze oparte są pewno na przesłuchaniu jakichś pirackich utworków Manowara z netu.

Więc nie widze żadnego ALE !
Odpowiedz

Dobra podaj numery katalogowe choc dwoch plyt Manowar
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz