• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

Człowiek pisze, że szanuje Manowar... że uznaje Ich na pewno za jeden z ważniejszych zespołów metalowych... że docenia Ich wkład w kształtowanie heavy itd. poczym dodaje, że pomimo "rispektu" nie słucha i nie uznaje ich za jakichś tam "królów metalu" - że mu zwyczajnie Ich muzyka nieodpowiada (i argumentuje) dostaje zjebke pomimo, iż tak naprawdę nikogo tu nie obraża... co więcej - zaznacza, że docenia ten band!. Nie ma to jak inteligentne rozmowy z inteligentnymi ludźmi :].

Nieh już wam będzie, że Manowar to jacyś tam "metal warriors" czy "metal kings" itd... ale nikt nie podważy faktu, że Halford\Tripton\Downing to "metal gods" Surprised .

[ hehe... dawno nie było tematu tak prężnie powiększającego swe rozmiary ]
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):Człowiek pisze, że szanuje Manowar... że uznaje Ich na pewno za jeden z ważniejszych zespołów metalowych... że docenia Ich wkład w kształtowanie heavy itd. poczym dodaje, że pomimo "rispektu" nie słucha i nie uznaje ich za jakichś tam "królów metalu" - że mu zwyczajnie Ich muzyka nieodpowiada (i argumentuje) dostaje zjebke pomimo, iż tak naprawdę nikogo tu nie obraża... co więcej - zaznacza, że docenia ten band!. Nie ma to jak inteligentne rozmowy z inteligentnymi ludźmi :].

Nieh już wam będzie, że Manowar to jacyś tam "metal warriors" czy "metal kings" itd... ale nikt nie podważy faktu, że Halford\Tripton\Downing to "metal gods" Surprised .

[ hehe... dawno nie było tematu tak prężnie powiększającego swe rozmiary ]

obietktywnie to proponowałbym zbudowac panteon bogów metalu, w którym zawarlibyśmy zarówno takie osobistości jak Adams czy DeMaio, Halford , Lemmy etc.
Odpowiedz

Rumian napisał(a):obietktywnie to proponowałbym zbudowac panteon bogów metalu, w którym zawarlibyśmy zarówno takie osobistości jak Adams czy DeMaio, Halford , Lemmy etc.
To jako pomyslodawca załóż takowy.
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Rumian napisał(a):obietktywnie to proponowałbym zbudowac panteon bogów metalu, w którym zawarlibyśmy zarówno takie osobistości jak Adams czy DeMaio, Halford , Lemmy etc.
To jako pomyslodawca załóż takowy.
chociaz z drugiej strony temat takze stalby sie wojna bo wielu nie chcialoby uznac niektorych na rowni z Manowar a inni uwazaliby ze Adams and CO nie sa godni bycia "bogami" a wiec chyba jednak ten pomysl byl z dupy Big Grin
Odpowiedz

pedalski wyglad to dla mnie dziwaczne pastelowe fatalaszki, ulizane wloski, wypielegnowane raczki i takie tam - Manowar troche nie pasuje do tego opisu

Co do skor i golych klat, to przypomnijcie sobie jak nosily sie inne zespoly 20 lat temu
wezmy taki Iron Maiden - kolorowe skory
Axel Rose - biala ramoneska
Rob Halford i jego dziwaczne skory
O nich jakos nie mowi sie ze to geje
A MAnowar cenie miedzy innymi za to ze trzymaja sie swojego stylu bez wzgledu na mode
Odpowiedz

Ej, no o Halfordzie raczej mówi się że to gej, co więcej, on sam tak twierdzi Wink
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

ok tego nie wiedzialem, bo zbyt wielkim fanem jego nie jestem Big Grin
Odpowiedz

Kręgosłup napisał(a):ok tego nie wiedzialem, bo zbyt wielkim fanem jego nie jestem Big Grin
Wyjdź
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Kręgosłup napisał(a):ok tego nie wiedzialem, bo zbyt wielkim fanem jego nie jestem Big Grin
Wyjdź

Ale nie mowilem ze Judasow nie lubie
Odpowiedz

Kręgosłup napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Wyjdź

Ale nie mowilem ze Judasow nie lubie
Wyjdź
Odpowiedz

Przychodze do domu po paru piwkach i... widzę co straciłem. Pozostaje przynajmniej podziękować uprzejmie fanom 'heteroseksualnej potęgi' za iście wyborne widowisko Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Uczta dla oczu po powrocie do domu Laughing
A tak btw... za co japoniec dostal bana?
Odpowiedz

Kręgosłup napisał(a):pedalski wyglad to dla mnie dziwaczne pastelowe fatalaszki, ulizane wloski, wypielegnowane raczki i takie tam - Manowar troche nie pasuje do tego opisu

Co do skor i golych klat, to przypomnijcie sobie jak nosily sie inne zespoly 20 lat temu
wezmy taki Iron Maiden - kolorowe skory
Axel Rose - biala ramoneska
Rob Halford i jego dziwaczne skory
O nich jakos nie mowi sie ze to geje
A MAnowar cenie miedzy innymi za to ze trzymaja sie swojego stylu bez wzgledu na mode
troche pierdolisz glupoty zwazajac na przyklady jakie podales

Manowar to zespol pielegnujacy tradycje przodkow zarówno przez wychwalanie dumnych wojowników i aryjskich bogów przez swoje teksty jak i stroje nawiązujące do tego okresu - skóry to najstarszy typ odzienia człowieka i w nich nie ma nic a nic pedalskiego szczególnie(oczywiście gdy mają naturalny, bądź czarny lub brązowy kolor - mężczyzna heteroseksualny nie założy skóry o innej barwie), wymachiwanie mieczami to także przeciez nawiązanie do historii i pokazanie mocy Stali

btw. zastanawia mnie dlaczego zespoły takie jak Manowar czy BM'owi warriorzy północy są ciągle wyśmiewani za image - owszem niektore zdjecia wywoluja smiech (szczegolnie jesli chodzi o ten drugi przypadek), ale ogolnie nie ma w tym nic zabawnego[/i]
Odpowiedz

Jedna rzecz w tym jest zabawna, i to cholernie -brak dystansu do własnej twórczości. Nawet w bardzo manowarowi przychylnym HMP napisali kiedyś "DeMaio powinien wreszcie zrozumieć, że niektórzy fani Manowar skończyli już 15 lat". I ciężko się z tym nie zgodzić.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

takie sa reakcje jak sie czegos lepiej nie pozna
Odpowiedz