03-20-2006, 06:28 PM
KelThuz napisał(a):I po raz kolejny zostawiliśmy po sobie Pożogę, odpierając ataki kurwii. Zwycięstwo jest nasze. Vae victis!niestety polemizowałbym - ignorantow nie przekonasz - beda pierdolic chocby na zlosc
KelThuz napisał(a):I po raz kolejny zostawiliśmy po sobie Pożogę, odpierając ataki kurwii. Zwycięstwo jest nasze. Vae victis!niestety polemizowałbym - ignorantow nie przekonasz - beda pierdolic chocby na zlosc
Rumian napisał(a):KelThuz napisał(a):I po raz kolejny zostawiliśmy po sobie Pożogę, odpierając ataki kurwii. Zwycięstwo jest nasze. Vae victis!niestety polemizowałbym - ignorantow nie przekonasz - beda pierdolic chocby na zlosc
Cytat:No wiesz,wystarczy ,ze my - True warriors of desecration & paganization dogłębnie uzasadnilismy swe racjeSorry,ale czytając kilka ostatnich stron nie zauważyłem zadnego uzasadnienia tylko zbiór oklepanych sloganów,plus kilka nowych bzdur m.in.tej o rzekomym "uduchowieniu" muzyki manowar.Jesli wypierdy zabawnie ubranych chłopczyków z drewnianymi mieczami spiewających o niszczeniu wrogów za pomocą stali jest uduchowioną muzą,to ja jestem ksiądz dyrektor.Próba argumentacji na zasadzie ze jakies osoby z wyższym wykształceniem się spuszczają przy muzie samowara jest żałosna i świadczy raczej o braku argumentów w dyskusji.Tym bardziej że stosowana jest przez osobę,która twierdzi iż sama jest dla siebie autorytetem w temacie gustów muzycznych i zdania innych osób ją nie obchodzą.Kiedy jednak druga strona przypiera do muru,to sięga się i po takie chwyty?Ej,ej panowie...Zwolnijcie troche..Pomijam juz fakt,ze w kilka chwil mozna znaleźć 526211 ludzi z wyższym wykształceniem muzycznym którzy na wypierdach manowara nie zostawią suchej nitki.
Cytat:Poziom spierdolenia gustu na tym forum jest przytłaczająco wysoki,az sie prosi o boską interwencję.Tu jestem w stanie się zgodzić
Cytat:To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%I gdzie tu jakikolwiek obiektywizm?Obiektywnie to ja widzę kicz i nudziarstwo....
o b i e k t y w n e
Cytat:chłopczyki nie wyszły jak dotad poza schematy typu: ,,riff zespolu X ich zmiata,No przepraszam,ale o ile mnie pamięc nie myli sam uzywasz podobnej argumentacji w wielu dyskusjach na tematy muzyczne.Więc co,filozofia Kalego?Jak fani menołora tak pisać ,to być dobrze?A jak inni tak pisac to być źle?
true fan napisał(a):Nie pozwolę ich obrażać gdyż również wnieśli swój wkład do muzyki heavy metalowej.I co ,zajebiesz mnie mieczem i rzucisz moje scierwo psom na pożarcie?
Cytat:Ja pierdolę na każdym forum Manowar wywołuje zupełnie nieuzasadnione kontrowersjeSkoro tak jest to widocznie sa uzasadnione
Cytat:Ludzie nie można mieć dystansu do muzyki, której się słucha???Wytłumacz to tym "True warriors of desecration & paganization"
Great-Onizuka napisał(a):Jeżeli słyszy się co chwilę texty typu ''Samowar'', ''Manowar to geje'', to trzeba rozpieprzyć *zmiażdżyć* tych ''bezczelników''Jesli slyszy się co chwila "manowar to potęga","manowar to heteroseksualna moc","manowar to najlepsza grupa HM" to wszelakie wchłoniete przeze mnie posiłki chcą wyjśc na zewnątrz - ale nie z tej strony co trzeba.
R_amze_S napisał(a):to ta sama liga co teksty o boskim Lemmym wiec nie masz racjiGreat-Onizuka napisał(a):Jeżeli słyszy się co chwilę texty typu ''Samowar'', ''Manowar to geje'', to trzeba rozpieprzyć *zmiażdżyć* tych ''bezczelników''Jesli slyszy się co chwila "manowar to potęga","manowar to heteroseksualna moc","manowar to najlepsza grupa HM" to wszelakie wchłoniete przeze mnie posiłki chcą wyjśc na zewnątrz - ale nie z tej strony co trzeba.
Rumian napisał(a):to ta sama liga co teksty o boskim Lemmym wiec nie masz racjiChyba żartujesz.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
R_amze_S napisał(a):oczywiscie ze nie - sa one tak samo słuszne jak to, ze Manowar to krolowie metalu i dla kogos kto nie znosi Motorhead moglyby byc tak samo wkurwiajace jak sławienie chwały Manowar, a wiec ponownie nie masz racjiRumian napisał(a):to ta sama liga co teksty o boskim Lemmym wiec nie masz racjiChyba żartujesz.
R_amze_S napisał(a):Rumian napisał(a):to ta sama liga co teksty o boskim Lemmym wiec nie masz racjiChyba żartujesz.