Ankieta: ***Iron Maiden*** czy ***Judas Priest*** - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
^Judas Priest^
36.36%
16
36.36%
^Iron Maiden^
63.64%
28
63.64%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Judas Priest vs. Iron Maiden

Ogłaszam pojedynek tych dwóch zespołów... oczywiste jest że Maideni gra typowy Heavy, a Judasi są niezdecydowani, grając połączenie Power i Heavy, ale chyba można ich zaliczyć do tej samej kategori w tym pojedynku... Judasi są teraz bardziej nagłośniani z wiadomych powodów, ale myślę że pojedynek będzie wyrównany.
--+ Mad WYBIERZCIE LEPSZĄ KAPELĘ!! Mad +--
"Black metal charakteryzuje się tym, że nie jest nu-metalem, który to de facto metalem nie jest."
                                      aXe Rose
myśl przewodnia roku Big Grin
Odpowiedz

większą wiochę robią Ironi, więc pada na Judasów
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

pada ma ironow, bo oni wpadna do nas Laughing i moim zdaniem sa swietni
up the irons!!!
Odpowiedz

qsiarz napisał(a):pada ma ironow, bo oni wpadna do nas
Judas będzie jeszcze przed Maidenami, bo w kwietniu
Odpowiedz

zdecydowanie Iron Maiden
Nie może być inaczej
Odpowiedz

W Judas Priest graja pedaly, wiec juz wole ajron mejden.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):W Judas Priest graja pedaly, wiec juz wole ajron mejden.

jestem za ironami ale hegemon88 chyba zbyt mocno to napisał;/

psConfusedzanujmy inne zespoły, nawet te ktorych nie lubimy.
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew

Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew
Odpowiedz

Jeszcze dwa lata temu bez zastanowienia kliknąłbym na Ajronów, ale dziś "jestem starszy i poważnieszy i lektury mam troche mądrzejsze" Laughing i "oddałem swój głos na muzykę" Judas Priest 8)

PS: Nie uważam bynajmniej Ironów za zły zespół, wręcz przeciwnie
PS2: judas graheavy/power...ludzie czy wy znacie coś poza Painkillerem?! przecież pierwsze dokonania Judasów(sprzed "British Steel") to hard rock w postaci czystej
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):zdecydowanie Iron Maiden
Nie może być inaczej
Dobrze prawisz!!!
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

wielki plus dla hexa... ja szanuje każdy zespół... nie lubie wypowiedzi w stylu "Judasi to pedały"itd. Uwilbiam Iron Maiden i Judas Priest, z przechyleniem w strone Maidenów... aha... i nie oceniam wg. "pierwszej płyty" tylko całej twórczości... i wg. mnie np Revolution wogóle nie pasuje do Hard Rocka... a poza tym Judas Priest jest największym rywalem Black Sabbath... a chyba nikt nie zaprzeczy że Black Sabbath to Metal... a przecierz np. Ich troje nie może rywalizować z np. Behemothem... a tak wogóle hEx, gdzie mieszkasz??
"Black metal charakteryzuje się tym, że nie jest nu-metalem, który to de facto metalem nie jest."
                                      aXe Rose
myśl przewodnia roku Big Grin
Odpowiedz

eddie napisał(a):wg. mnie np Revolution wogóle nie pasuje do Hard Rocka...

A wg. mnie pasuje Tongue

Cytat: a poza tym Judas Priest jest największym rywalem Black Sabbath...

Od kiedy?

Cytat: a chyba nikt nie zaprzeczy że Black Sabbath to Metal... a przecierz np. Ich troje nie może rywalizować z np. Behemothem...

Klasyczne dokonania black sabbath, to czystry hard rock! z którego potem wykluł się heavy metal. powtórze jeszcze raz to co już gdzieś napisałem: terminu "hard rock" nie należy rozumieć dosłownie, jest to odrębny styl muzyczny, stworzony przez takie zespoły jak Deep Purple, Led Zeppelin i Black Sabbath właśnie, przecież jeśli black sabbath to taki wielki metal, to czemu Budgie nazywa się hard rockiem, chociaż grają znacznie ciężej... zresztą o ile granica między heavy a hard rockiem faktycznie jest bardzo płynna, to ja poweru w twórczości Judasów nie widze(może poza Painkillerem i defenders...), sorry Tongue
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Swój głos oddaje na Iron Maiden
Bek...
Odpowiedz

hEx napisał(a):szanujmy inne zespoły, nawet te ktorych nie lubimy.

Typowo pozerskie myslenie. Jak mozna szanowac kapele gdzie wokalista tudziez byly bebniarz sa pedalami.
Odpowiedz

Oczywiście że Priest przerasta gówniany majdanek wielokrotnie...mimo, iż maja ciotę na wokalu...( choc w mejden też z pewnością są cioty, tyle że się dobrze maskują )
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Głos na Judaszów.
Za Ajronami nie przepadam.
Odpowiedz