- Liczba postów:
- 91
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Norhaji, z tym padnięciem bardzo mi kogoś przypominasz.
- Liczba postów:
- 65
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
hmm.. niech zgadne ciebie
GG=>2589965
tlen i mail=>nothaji@tlen.pl
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
w tym momencie na nerwy nie działa mi nic bardziej iż mój LAN - pierdolony Spidi Gonzales!
![[Obrazek: wezmegodoustizrobietak8jp.gif]](http://img192.exs.cx/img192/9632/wezmegodoustizrobietak8jp.gif)
PIERDOLCA DOSTAJE JUŻ!
edit:
ało...
nawet siedodał ten post...
no kto by pomyślał...
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 91
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Norhaji: nie, bo moi znajomi chyba się już nauczyli, żeby mnie o nic nie prosić ;>
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
...mam za soba ciezki dzien...na nogach jestem od 4,30 nad ranem...o 22 pozbylam sie w koncu gosci..nie no sami wyszli

..ale jakos odczuwam ulge ze juz ich nie ma..fakt siegnal mi prezent na urodziny...ale dzis drazni mnie wszytko..lacznie z przepalona wlasnie zarowka..zakonczywszy na nieznosnym bolu glowy...przezylam dzis rano jeszcze klotnie z wychowawczynia..tak naparwde nic jej nie powiedzialam..ona po prostu sobie cos dopowiedziala i zrobila sie afera...az ze ja nie mam w zwyaczju przyznawac sie do niepopelnionych grzechow..nie mam tez jej zamiaru przeprosic..jednym slowem szykuje sie wojna..musze sprawdzic swoje uzbrojenie..i odkopac topor wojenny..bo zapowiada sie ze bedzie w najblizszym czasie uzyty...
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Tomash napisał(a):kolejna wku...rzająca rzecz(a raczej instytucja) - komisja wojskowa - całe badania i rejestracja trwają łącznie 15 - 20 minut, a trzeba tam siedzieć kilka godzin 
..skad ja znam czekanie..dzis spedzilam dzis 6 godzin...w tym mialam testy pisemny i ustny z historii...zeby na koniec sie dowiedziec..ze i tak sie nie dostalam...

...z jednej strony jestem wsciekla...z drugiej..smutna...z trzeciej...pozostaje we mnie ta nutka niedosytu...ale tak naparwde to jestem zmeczona...i to uczucie bierze u mnie teraz gore...
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Tomash napisał(a):kolejna wku...rzająca rzecz(a raczej instytucja) - komisja wojskowa - całe badania i rejestracja trwają łącznie 15 - 20 minut, a trzeba tam siedzieć kilka godzin 
Oj, znam ten ból...
Przyszedłem przed dziesiątą, a wyszedłem po pierwszej. Myślałem, żę tam ciężkiej kurwicy dostanę. A jeszcze spieszyłem się jak cholera... A nagorsze było to, że przykulał się tam jakiś koleś ze swoim starym. I facet cały czas bredził że wojsko to takie fajne, i pewnie już nie możemy się doczekać kiedy nas wezwą :?

hock: Zdziwił się jak pwoiedziałem, że mnie specjalnie nie ciągnie do brązowych butów i krótkich włosów.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
A ja dostałem kat. A, chociaż mam wysokie ciśnienie (zanczy się w górnych granicach normy) ale to pewnie daltego, że wkurzony trochę wtedy byłem... Ślepy jestem na daleko, i mam krzywy kręgosłup

. Dobrze że nie wykryli totalnego kretynizmu, debilizmu, pierwiastków szaleństwa, no i utraty słuchu związanej z nadmierną miłościa do muzyki
Nie no, fajnie było

, w sumie trzeba przeżyć komisję, potem jest z czego się śmiać
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 191
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Mój brat też miło spędził 3 godziny w poczekalni. Dostał "A" pomimo, iż dosyć źle widzi na lewe oko. Gościu kazał mu przeczytać dwie literki z 3 rzędu tablicy i uznał, że ma sokoli wzrok ;]
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
- Liczba postów:
- 53
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
na pytanie j.w.t.
że jestem tylko człowiekiem, czego żałuję...
a poza tym głupota ludzka, wszystko co się pod nią kwalifikuje...