Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śpiewacie sobie???
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ja tylko po pijaku Laughing
A tak wogóle to co się stało ze ten temat jest w dziale "Mam Problem"??? Laughing Laughing
Dakini napisał(a):Katiria, oj nie kuś losu tym zlotem, bo jak takowy bedzie, to przyjadę Tongue

He he he...Kusić będę Big Grin taka moja natura Angry
A co, nie chciałabyś razem z ludźmi z forum pośpiewać przy browcu?? Wink

Emhyr: A skąd jesteś??
Wspólna biba ludzisk z foroom to całkiem ciekawa idea! Big Grin

Katiria: Trójkat bermudzki: Katowice, Kielce Kraków.Tak mniej więcej po środku.A Ty?
Emhyr: Katowice
oj kooochana!!! na ten browiec mozeny wyskoczyc nawet przed zlotemSmile... Wink... ja bathory Wink
Dakini napisał(a):oj kooochana!!! na ten browiec mozeny wyskoczyc nawet przed zlotemSmile... Wink... ja bathory Wink

Trzymam za słowo Angry
Katiria napisał(a):
Dakini napisał(a):oj kooochana!!! na ten browiec mozeny wyskoczyc nawet przed zlotemSmile... Wink... ja bathory Wink

Trzymam za słowo Angry

oj trzymaj mocno, żeby nie puścićWink i tak gwoli ścisłości, w związku z tematem zawsze mozemy sobie pośpiewać, wszak śpiewać kazdy może...Wink
JA KCEM POŚPIEWAĆ NA ZLOCIE!!!!!!!!!!!!! Angry Angry Angry

Arion

Oo;
Nikt Tobie przecież nie broni O_o;
Zresztą podejrzewam, że wszyscy śpiewać będziemy, niektórym tylko trochę procentów trzeba na ośmielenie ;}
sczegolnei uwielbiam spiewac utwory ktore znam - katatonii oraz anathemki przede allSmile
Ja najczęściej śpiewam pod przysznicem....
Moje ulubione słowa to: "Graaaauuuuuuuurrrrrrr" Big Grin Angry
Druciak napisał(a):Moje ulubione słowa to: "Graaaauuuuuuuurrrrrrr" Big Grin Angry

Słodkie Laughing
Ja wszysciotko lubie śpiewać Tongue Tongue
Najlepiej mi wychodzi metallica lecz zwrotka Full Moon Madness też mi idze (Moonspell) . Tylko ze po 3 "okrazeniach" zwrotki musze sie napić bo mi gardło siada Laughing
Mlody napisał(a):Tylko ze po 3 "okrazeniach" zwrotki musze sie napić bo mi gardło siada Laughing

Amator Laughing Surprised
Lepiej tak niz wcale Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10