Curseblade - heh, nie jest najgorzej z Twoim wokalem :]
Co do śpiewania na lekcjach - ostatnio zdarza mi się to bardzo często (ciekawe dlaczego?

) Śpiewanie w autobusie też ma swój urok

Można sobie śpiewać przy goleniu np. "Malice Through The Looking Glass" Cradle Of Filth.

Co za klimat wtedy powstaje...

Ja spiewam non toper, zawsze i wszedzie ale nie zawsze to co bym chciala

czasem sie cos do mnie przyczepi i przestac nie moge

Katiria napisał(a):No właśnie??Pochwalcie się swoimi zdolnościami wokalnymi
, kiedy i gdzie przeważnie śpiewacie lub zdarza wam się śpiewać??
alez oczywiście, swoje "talenty" wokalne ujawniam generalnie przy akompaniamencie Danziga, z repertuaru, który jest bliski moim uszkom, tylko to moje wraunki głosowe potrafią odtworzyć, a reszta to kwestia ilości wypitego alkoholu, kiedy łapie mnie chrypka

Możnaby wspólnie pośpiewć na jakimś zlocie i sprawdzić co kto potrafi

8)
Danziga przyśpiewuje sobie czasami Mother albo Sistianas(efekty sa tragiczne

)
Jak jestem wkurwiony to mruczę pod nosem Slipknot - Surfacing
Fuck it all
fuck this world
fuck everything that you stand for
Don't belong, don't exist
don't give a shit
don't ever judge me

Taa...jako założycielka tego oto zacnego tematu wypada coś napisać...
Tak jak każdy śpiewać uwielbiam i dość często zdarza mi się nucić coś w dość hmmm...dziwnych miejscach i sytuacjach

a czy mi to wychodzi to nie wiem, nie mnie to osądzać (niektórzy twierdzą że mam talent

, może...nie wiem...nie znam się

)...w każdym razie w chwili obecnej poszukuję jakiejś kapeli, która potrzebuje wokalisty, ale nikt nie chce kobiety na wokalu (co bardzo mnie dziwi i zdeczka frustruje :? )...a szkoda...
A skad jesteś?
Mamy kapele z która gramy od dwóch lat ale mamy yen problem że wszyskim się to podoba ale maja uwage rzeby zmienic wokal
A nam kobieta nie przeszkadza

Jak umiesz to śpiewaj!
Jeśli nie to też śpiewaj dla przyjemności(ale tylko swojej)

Szczerze to wam powiem że lubie śpiewać - no niestety nie można zawsze spiewać metalu.Czasami przy ognisku ,niestety, coś innego trzeba zaśpiewać :] . Muzykę ciężką uwielbiam śpiewać przeważnie gdy mnie zaglusza i sam siebie nieslysze