Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co sądzicie o LP??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Wersja ocenzurowana .. LP jedno wielkie nieporozumienie
death to nu...?łat? Wink
Mi ostatnie płytki LP nie pasza ale pierwsza byla calkiem calkiem. a co do limp bizkit to dwie pierwsze albumy sa naprawde dobre Laughing
dla mnie pierwsze albumy LB były zbyt "nu-metalowe", za duzo rapu etc. A ta nowa już im w sumie wyszła. Tzn. Pół roku temu mi sie podobala, i wtedy to wlasnie ją ostatni raz sluchalem Tongue
będę szczery - nie lubię tego zespołu i już Wink
Przecież Linkin Park to "New Metal" więc jakieś powiązania z metalem są !! Idea

Anonymous

taaa, new metal Evil or Very Mad może oni (lp) to tak nazwali, to prędzej rap shit
user_007 napisał(a):Przecież Linkin Park to "New Metal" więc jakieś powiązania z metalem są !! Idea
Takiej jak polityka z uczciwością Evil or Very Mad
Szczerze niecierpie tej kapeli! Evil or Very Mad
Jedynie raz jak widziałem ich koncert to jakoś można to było strawić.

No teledysk do Numb maja zajebisty(i nie chodzi mi o muzyke) Big Grin
A niech mnie powieszą...Ja tam nawet lubię Linkin Park Laughing A pierwszym zespołem mającym coś wspólnego z rockiem jakiego słuchałem było The Offspring.Później Metallica,Iron Maiden (jak dla mnie przynajmniej Bruce na koncerach wypada baaardzo kiepsko...Ale to tylko moje zdanie Tongue ) ,a LP spodobało mi się kiedy zobaczyłem ich koncert "Live In Texas".Chester ma orginalny głos,mieli pomysł na robienie czegoś nowego w muzyce i za to brawa dla nich.I nie zawsze jest prawdą,że zaczyna się od nu-metalu-ja wcześniej poznałem Cradle Of Filth,Enter Chaos czy Children Of Bodom,dopiero później LP.Nie znaczy to,że za nimi szaleję i sikam w majtki na ich widok jak coniektóre nastolatki.Po prostu zależnie od nastroju-raz słucham Linkin Park,innym razem Metallicy,jeszcze innym "kredek" czy...Di Meoli (kto widział jak gra ten wie) Laughing A rozumowanie w stylu:"Słucha LP-kinder metal/pozer" według mnie nie odbiega zbytnio od schematu:"Metalowiec=satanista".Nie wiem tylko,czemu postępować tak jak ci,których teoretycznie nie rozumiemy Laughing
Calmwater napisał(a):czy...Di Meoli (kto widział jak gra ten wie)

Mam 3 płyty Tongue
Btw:Słyszał ktoś Grey Daze?Tam był Chester na wokalu zanim zaczął śpiewać w LP.
Jak miło,że ktoś zna Di meolę Smile Ja się nim zainteresowałem po tym,jak kolega mnie na koncert wyciągnął.Jak zobaczyłem co robi z gitarą to dochodziłem do siebie przez ładnych parę godzin Confusedhock:
Calmwater napisał(a):Btw:Słyszał ktoś Grey Daze?Tam był Chester na wokalu zanim zaczął śpiewać w LP.
Chester śpiewał także solo jakiś czas...

Anonymous

co nie zmienia faktu że nie umie śpiewać Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32